-
عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
فرماندار چرام:دامپزشکی نقش موثری در بهداشت عمومی و ارتقای سلامت جامعه دارد

به مناسبت ۱۴ مهر ماه روز دامپزشکی جلسه ای با حضور فرماندار،امام جمعه موقت چرام و دیگر مسئولین شهرستان در جهادوکشاورزی شهرستان برگزار شد.
به گزارش افتونیوز: به مناسبت ۱۴ مهر ماه روز دامپزشکی جلسه ای با حضور فرماندار،امام جمعه موقت چرام و دیگر مسئولین شهرستان در جهادوکشاورزی شهرستان برگزار شد.
فرماندار شهرستان چرام در این جلسه اظهار داشت:دامپزشکی نقش موثری در بهداشت عمومی و ارتقای سلامت جامعه دارد و در صورت قصور آنها ، بدون شک بخشی از سلامت جامعه به خطر خواهد افتاد.
دکترهادی فتاحی اصل عنوان کرد:دامپزشکی خط اول بهداشت وتغذیه وبه طورمستقیم باتولیدکننده گان ارتباط دارند.
وی افزود:اهمیت انهاتولیدپروتئین ونگه داشت عشایروروستائیان جهت جلوگیری به شهرمی باشد.
وی در ادامه افزود : اداره دامپزشکی علاوه براین که می بایست تامین کننده سلامت مردم و جامعه باشند باید مراقب سلامت خودشان هم باشندوبه شغل پایدارکمک می کنند .
نماینده عالی دولت خاطر نشان کرد : با توجه به اینکه شهرستان چرام هر ساله میزبان عشایری ازدیگر استان هاومناطق بوده بحمدالله از ضریب امنیتی بالایی در سلامت دام و احشام برخوردار هستیم که این میسر نمی شود جزء با تلاش های شبانه روزی همکاران اداره دامپزشکی شهرستان انجام می دهند .
فتاحی اصل باتقدیراززحمات دامپزشکان گفت:درمدت حضور درشهرستان ازعملکرد احمدی رئیس اداره دامپزشکی چرام و سرداری رئیس دامپزشکی سرفاریاب رضایت دارم وازانهاتقدیروتشکرمی نمایم .
وی اظهارکرد :دامپزشکی به تنهایی توانان حمایت عشایروروستائیان رانداردبنابراین همه ادارات همکاری وکمک کنند.
رئیس شورای اداری شهرستان چرام اضافه کرد:کمبودنیروباتوجه به گستردگی شهرستان درچرام احساس می شود ولی ازطریق استانداری افزایش نیرووتجهیزات راپیگیری می نمایم .
فتاحی اصل اظهار داشت : باتوجه به درخواست همشهریان جهت انتقال دامهای موجود درشهر باید گفته شود، شاید یک خانواده با هزینه های امروزی امرار معاش خود را از نگهداری یک گاو و دام تهیه کند و الزام به انتقال دام به خارج از شهر بدون فراهم کردن زمینه نگهداری مشکل است.
فرماندار چرام افزود: کارگروهی جهت پیش بینی مکانی در خارج از شهر و به صورت حساب شده توسط منابع طبیعی، جهادکشاورزی و دامپزشکی به صورت مجتمع دامداری و دامپروری راه اندازی گردد
دکتر فتاحی اصل خاطر نشان کرد:منابع طبیعی زمین تحویل دهد و ادارات خدمات رسان همکاری کنند تا کسانی که از طرف کمیته امداد وامی گرفته تا اشتغال ایجاد کنند با مشکل مواجه نشوند و تمام شرایط برای نگهداری دام آماده گردد
فتاحی اصل عنوان کرد: دامپزشکی دامهای موجود درشهر را شناسایی و آماری از دامهای موجود در شهر تهیه ، و تازمانی که این مجتمع راه اندازی و به مرحله اجرا برسد با واکسینه کردن دامهای موجود از شیوع بیماریهای دامی جلوگیری و زمینه انتقال دامها فراهم شود.
در این جلسه احمدی رئیس دامپزشکی شهرستان ضمن قدردانی از خدمات پرسنل دامپزشکی با اهدای لوح تقدیر از کارکنان شبکه دامپزشکی شهرستان تقدیر به عمل آورد .










نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
صدور مجوز و پروانه از سوی شهرداری ها و تسهیلات بانکی مشکلات زیادی را در روند اجرایی طرح نهضت ملی ایجاد می کند
-
ورود مبدل های حرارتی در صنعت پتروشیمی دهدشت
-
انجمن نابینایان
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
بازرسی استان تخلفات هیئتهای ورزشی را افشا کرد/ 18 رئیس هیئت به محاکم قضایی معرفی شدند/ جزییات
-
مدیر جوان هماستانی مدیرعامل سیمیدکو شد/ عکس
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!