-
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
استاندار کهگیلویه و بویراحمد:نقش صدا وسیما برای تبیین دستاوردهای انقلاب از تمام دستگاه ها گسترده تر است

به گزارش افتونیوز؛رئیس سازمان صدا و سیما به پیشنهاد معاون اموراستانها در حکمی امير رئوف را به عنوان مدیرکل جدید صدا و سیمای مرکز كهگيلويه و بويراحمد منصوب کرد تا رئوف جایگزین افشارنیا شود؛مراسم تودیع و معارفه این مدیران امروز برگزار شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم صدا و سیما را ابزار پیام رسان تحولات عظیم و همهجانبه انقلاب اسلامی برای تمام ملت های دنیا دانست و افزود: در حالی که دشمن هژمونی و اقدامات توطیه امیز رسانه ای خود با تمام قوا گسترده است نقش صدا و سیما بیش از پیش به چشم میخورد.
وی گفت: رسانه ملی تنها رسانه ای است که می تواند به صورت هوشمندانه در بُعد ملی، منطقه ای و بین المللی در برابر توطئه های دشمنان نقش آفرینی کند.
احمدی با اشاره به فرارسیدن ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی افزود: فشار اقتصادی، ایجاد ناامیدی در مردم کوچک جلوه دادن خدمات بیبدیل نظام جمهوری اسلامی ایران در نظر مردم، القای ناکارآمدی نظام از توطئه های دشمن در آستانه چهل سالگی انقلاب است.
وی ادامه داد: پیش از انقلاب کل راه های استان به صد کیلومتر نمی رسید ولی با تلاش جهادی مسئولان و مردم هم اکنو اکثر نقاط استان دارای راه ارتباطی هستند.
وی ادامه داد :تعداد تخت های بیمارستانی قبل از انقلاب به صد عدد هم نمی رسید ولی هم اکنون به بالا ۱۴۰۰ تخت با تمام تجهیزات رسیده است.
احمدی افزود : در حالیکه توسعه علم و دانشگاهها ،کشاورزی، مخابرات، عمران استان و سایر حوزه ها قابل قیاس با قبل از انقلاب نیست، نقش صدا و سیما برای تبیین این دستاوردها از تمام دستگاه ها گسترده تر است.
وی در پایان از تلاش دکتر افشارنیا برای تلاش در جهت برجسته سازی خدمات نظام و رویکرد منطقی و متعادل و نگاه همه جانبه و ملی ایشان و همچنین استفاده از ظرفیتهای رسانه برای اعتلای کشور تقدیر کرد.
در پایان این مراسم از زحمات دکتر افشارنیا مدیر کل سابق صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد تجلیل و امیر رئوف به عنوان مدیرکل جدید این مرکز معرفی شد.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
نماینده مجلس: تضعیف تیم مذاکرهکننده، بازی در زمین اسرائیل است
-
نمایندگان استان در تعطیلات نوروز چه کردند؟/ گزارشی از فعالیت سه نماینده استان
-
صدور مجوز و پروانه از سوی شهرداری ها و تسهیلات بانکی مشکلات زیادی را در روند اجرایی طرح نهضت ملی ایجاد می کند
-
ورود مبدل های حرارتی در صنعت پتروشیمی دهدشت
-
عملکرد انجمن نابینایان و کمبینایان صبح امید گچساران/ تصاویر
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!