-
عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
خویش فرمایان و افراد غیرشاغل می توانند با بیمه اختیاری سابقه بیمه ای خود را تکمیل کنند

مدیرکل تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد : خویش فرمایان ، افراد غیرشاغل و کسانی که ارتباط بیمه ای آنان قطع شده است، می توانند بیمه خود را به صورت اختیاری تا رسیدن به شرایط بازنشستگی ادامه دهند .
عباس نورمحمدی اظهار داشت : بیمه اختیاری ، تمهیدی است به منظور ادامه بیمه برای کسانی که قبلا مشمول تامین اجتماعی بوده اند و سابقه پرداخت حق بیمه نزد این سازمان دارند ، اما ارتباط بیمه ای آنان قطع شده است.این افراد می توانند با مراجعه به شعب تامین اجتماعی و ارایه مدارک و انعقاد قرارداد ، به عنوان خویش فرما بیمه خود را ادامه دهند و از حمایت های سازمان تامین اجتماعی برخوردار شوند .
وی گفت : در این نوع بیمه فرد می تواند با داشتن یک ماه سابقه بیمه پردازی و حداکثر ۵۰ سال سن مشمول بیمه تامین اجتماعی قرار گیرد .البته متقاضیانی که سنشان بالاتر از ۵۰ سال است ، در صورت داشتن سابقه پرداخت حق بیمه معادل مازاد سنی ، می توانند از این نوع بیمه استفاده کنند . مثلا چنانچه فردی ۵۵ سال داشته باشد ، در صورتی می تواند تحت عنوان بیمه اختیاری زیر پوشش قرار گیرد که حداقل ۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد این سازمان داشته باشد .
وی گفت : با این حال ، کسانی که ۱۰ سال و یا بیشتر ، سابقه بیمه ای داشته باشند ، بدون شرط سنی می توانند تحت عنوان بیمه اختیاری مشمول حمایت های تامین اجتماعی قرار گیرند. هم چنین اگر فردی قبلا از این نوع بیمه استفاده کرده و آن را به هر دلیل متوقف کرده باشد، بدون در نظر گرفتن سن و سابقه بیمه ای می تواند بیمه اختیاری شود .
نورمحمدی نرخ حق بیمه اختیاری را ۲۷ درصد اعلام کرد و افزود : متقاضیان باید معادل ۲۷درصد دستمزد مبنای کسر حق بیمه خود را به صورت ماهانه به تامین اجتماعی پرداخت کنند .
وی در باره مزایای این نوع بیمه و تعهدات سازمان تامین اجتماعی در قبال بیمه شده گفت : متقاضیان در زمان بیمه پردازی می توانند همراه با افراد تحت تکفل خود با داشتن دفترچه از خدمات درمانی تامین اجتماعی به طور رایگان و بدون کسر فرانشیز بهره مند شوند و همانند بیمه شدگان عادی از کمک هزینه وسایل کمک پزشکی (پروتز و اورتز) و کمک هزینه تدفین نیز استفاده کنند ، اما به دلیل ماهیت این نوع بیمه و نداشتن کارفرما مشمول دریافت بیمه بیکاری ، کمک هزینه ازدواج و غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری نخواهند بود .
مدیرکل تامین اجتماعی استان بیمه حرف و مشاغل آزاد را نیز ویژه کسب و کارهای آزاد و زنان خانه دار دانست و افزود : این گروه ها نیز می توانند با نرخ های ١٢ ، ١٤ و ١٨ درصد مشمول بیمه قرار گیرند . تعهدات سازمان در این نوع بیمه با توجه به نرخ حق بیمه انتخابی توسط بیمه شده شامل بازنشستگی ، فوت و ازکارافتادگی خواهد بود .
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
بازرسی استان تخلفات هیئتهای ورزشی را افشا کرد/ 18 رئیس هیئت به محاکم قضایی معرفی شدند/ جزییات
-
مدیر جوان هماستانی مدیرعامل سیمیدکو شد/ عکس
-
ماجرای قتل یک سرباز در بهمئی چه بود؟ / توضیحات معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان+ جزییات
-
قول معاون دانشگاه علوم پزشکی برای بهرهبرداری از زایشگاه بیمارستان امام خمینی دهدشت/ جزییات
-
مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد رکورد زد!
-
سرپرست هلال احمر دنا منصوب شد/ ابلاغ
-
سمفونی ناهنجار شبانه شوتینماها در خیابانهای مسکونی دهدشت/ شورای ترافیک و شهرداری دقیقا چه میکنند؟!/ تصاویر
-
بی توجهی فرمانداری کهگیلویه به مصوبه شورای ترافیک و مطالبه اهالی روستای «ایمور آباد»
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!