-
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با استاندار کهگیلویه و بویراحمد دیدارکرد

به گزارش افتونیوز ؛علی محمد احمدی در دیداری که رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با وی داشت، گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای یک دانشگاه مهارتی است و باید تلاش کند در سطوح و علوم مختلف با نگاه فنی و کاربردی به نیازهای جامعه پاسخ دهد.
وی اظهار داشت: این دانشگاه برای اینکه خلاء تکنیکی، مهارتی و فنی بین صنعت و بازار تولید، اشتغال و رونق کسب و کار را فراهم کند باید بروز باشد و از تجهیزات، کارگاه ها و آزمایشگاه های مجهز برخوردار شود.
استانداربا تاکید به اینکه، دانشگاه فنی و حرفه ای با مهارت آموزی هدفمند و ماموریت گرا بودن هر جا قدمی بر می دارد باید کاربردی باشد، تصریح کرد: هر جا در ایجاد تحولات کاربردی کردن آموزش ها گامی برداشته شود از آن حمایت می کنم.
احمدی با بیان اینکه، نگاه ما به دانشگاه فنی و حرفه ای نگاه عملگرایانه است، گفت: مدرک گرایی جز انباشته شدن مدارک چیز دیگری در بر نخواهد داشت.
استاندار ابراز داشت: این استان به لحاط کشاورزی، گردشگری و صنعت دارای ظرفیت بالایی است در حالی که بیش از ۲۰ درصد نفت کشور را دارد به لحاظ تولید محصولات باغی حرف برای گفتن دارد و دارای نواحی و شهرک های مختلف صنعتی در همه نقاط می باشد، نیازمند نیروی مهار، آموزش دیده، تخصصی و فنی است.
احمدی تاکید کرد: ما هم به دنبال این هستیم که دانشگاه ها به لحاظ آموزش های مهارتی تقویت شوند تا در بخش ها، حوزه ها و علوم مختلف با آموزش های کاربردی نیازهای جامعه را پاسخ داد.
رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای کشور هم گفت: برای بروز کردن دانشگاه به لحاظ تجهیزات و جلوگیری از موازی کاری ها در دانشگاه وهمچنین یکسان سازی، کارهای خوبی در این دانشگاه صورت گرفته و در این خصوص تفاهم نامه هایی هم در استان ها با استانداری ها منعقد شده است.
وی اظهار داشت: برای تقویت مهارت آموزی اقدام به ادغام آزمایشگاه ها و کارگاه ها در سطح دانشگاه های فنی و حرفه ای کرده ایم.

نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
نماینده مجلس: تضعیف تیم مذاکرهکننده، بازی در زمین اسرائیل است
-
نمایندگان استان در تعطیلات نوروز چه کردند؟/ گزارشی از فعالیت سه نماینده استان
-
صدور مجوز و پروانه از سوی شهرداری ها و تسهیلات بانکی مشکلات زیادی را در روند اجرایی طرح نهضت ملی ایجاد می کند
-
ورود مبدل های حرارتی در صنعت پتروشیمی دهدشت
-
عملکرد انجمن نابینایان و کمبینایان صبح امید گچساران/ تصاویر
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!