-
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت وتشکیل وزارت بازرگانی

معاون امور مجلس رئیس جمهوری تاکید کرد که دولت به همراهی و تصمیم منطقی مجلس شورای اسلامی برای تصویب طرح تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت و تشکیل وزارت بازرگانی امیدوار است.
به گزارش افتونیوز، حسینعلی امیری شبه شب در جمع خبرنگاران در یاسوج اظهار داشت: در صورت تصویب این طرح و همراهی مجلس برای تشکیل وزارت بازرگانی دولت نیز آمادگی معرفی وزیر مربوطه را تا قبل از سال جدید دارد.
امیری ابراز امیدواری کرد که طرح تشکیل وزارت بازرگانی هر چه سریعتر در دستور کار نمایندگان قرار گیرد و تا قبل از شروع سال جدید تصویب شود.
معاون امور مجلس رئیس جمهوری همچنین یادآور شد: طرح تشکیل وزارت بازرگانی تا حدود زیادی سبب کاهش گرانی ها و سامان یافتن بازار خواهد شد .
امیری یادآور شد: به نظر می رسد نمایندگان مجلس به ویژه کمیسیون های مربوطه با توجه به وضعیت موجود بازار و همچنین کمک به بهبود معیشت و رفاه مردم به طرح تشکیل وزارت بازرگانی مصمم مصمم هستند.
وی ادامه داد که دولت به این نتیجه رسیده که بخش عمده ای از نگرانی های مردم نسبت به وضعیت بازار و نبود نظارت کافی در زمینه توزیع برخی اقلام ضروری مردم ناشی از نبود مدیریت واحد در این حوزه است.
امیری از هم گسیختگی و پراکندگی وظایف در حوزه امور بازرگانی را یادآور شد و افزود: بخشی از امور بازرگانی در وزارت صنعت، معدن تجارت و بخشی دیگر در وزارت جهاد کشاورزی خلاصه شده است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکید کرد: از طرفی نبود مدیریت واحد و منسجم برای کنترل و ساماندهی بازار در ماه های اخیر مشهود و محسوس است.
به گزارش افتونیوز، دولت تدبیر و امید یکبار در تاریخ 17 خرداد 1396 با ارایه لایحه ای هفت ماده ای و به منظور اصلاح ساختار بخشی از دولت خواستار تشکیل وزارت بازرگانی، صنایع و معادن، راه و ترابری، مسکن و شهرسازی و ورزش و سازمان ملی جوانان شد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز در تاریخ 21 خرداد با یک فوریت این لایحه دولت مبنی بر تفکیک 2 وزارتخانه به پنج وزارتخانه و یک سازمان موافقت کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با 124 رای موافق، 79 رای مخالف و هفت رای ممتنع از 239 نماینده حاضر با یک فوریت لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت موافقت کردند.
این ذهنیت وجود داشت که طرح تفکیک وزارتخانه ها تقریبا از دستور کار دولت تدبیر و امید خارج شده اما رئیس جمهوری در دیدار با مسئولان وزارت راه و شهرسازی دوباره بر ضرورت اجرایی شدن آن تاکید کرد.
گرچه مجلس همواره با وجود آمادگی کامل دولت با طرح تفکیک وزارتخانه ها مخالف بود، اما اکنون و با توجه به برخی نابسامانی ها و نگرانی ها در حوزه اقتصادی و بازار، ضرورت تصویب و اجرای این طرح بیش از پیش برای نمایندگان نمایان شده است.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
نماینده مجلس: تضعیف تیم مذاکرهکننده، بازی در زمین اسرائیل است
-
نمایندگان استان در تعطیلات نوروز چه کردند؟/ گزارشی از فعالیت سه نماینده استان
-
صدور مجوز و پروانه از سوی شهرداری ها و تسهیلات بانکی مشکلات زیادی را در روند اجرایی طرح نهضت ملی ایجاد می کند
-
ورود مبدل های حرارتی در صنعت پتروشیمی دهدشت
-
عملکرد انجمن نابینایان و کمبینایان صبح امید گچساران/ تصاویر
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!