-
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
همایش تامین اجتماعی و کارآفرینان در یاسوج برگزار می شود

همایش تامین اجتماعی و کارآفرینان و هفتمین جشنواره انتخاب چهره های برتر حوزه کارآفرینی استان کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج برگزار می شود .
به گزارش افتونیوز، مدیرکل تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد با اعلام این خبر گفت : این همایش از ساعت ۹:۳٠ تا ١٢ روز دوشنبه بیستم اسفندماه جاری با حضور مقام ها و مسئولان سازمانی و استانی و جمعی از کارآفرینان استان در محل اتاق بازرگانی ، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج برگزار خواهد شد .
عباس نور محمدی اظهار داشت: در این همایش ، چهار نفر از چهره های برتر حوزه کارآفرینی استان نیز معرفی و از آنان تجلیل خواهد شد .
وی در باره معیارهای انتخاب این کارفرمایان گفت : رعایت استانداردهای ایمنی و بهداشتی در محیط کارگاه و جلوگیری از حوادث کار ، افزایش تولید کالای ایرانی ، حفظ و صیانت از نیروی انسانی شاغل ، حفظ حقوق بیمه شدگان با ارائه لیست حق بیمه بر مبنای تعداد کارکنان و دستمزد واقعی و پرداخت بموقع حق بیمه آنان ، انجام معاینات پیش از استخدام و معاینات دوره ای کارگران برای حفظ سلامت نیروی کار و استفاده از سیستم مکانیزه برای ارسال لیست ، پرداخت حق بیمه و و دریافت ابلاغ الکترونیکی ، از شرایط و معیارهای لازم به منظور انتخاب کارآفرینان برتر است .
وی افزود : کارفرمایان به عنوان صاحبان سرمایه و تولید و سازمان تامین اجتماعی به عنوان حامی نیروی کار، نیازمند تعامل و ارتباط مستمر و سازنده هستند و برگزاری این همایش در همین راستا صورت می گیرد .
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ۱۷ میلیارد ریال اعتبار در ورزش زورخانه ای کهگیلویه وبویراحمد هزینه شده است
- 2 ۲۳ درصد از نوآموزان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون مراجعه نکردند
- 3 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 4 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 5 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 6 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 7 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 8 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
-
روش شما در انتصابات مصداق بارز ناجوانمردی، ناسپاسی و پیمانشکنی است و غیرقابلتحمل است/چون دوست دشمن است، شکایت کجا بریم؟
-
دستگاههای اجرایی ملزم به رعایت ضوابط فنی شدند
-
فرسودگی ۱۹۲ مدرسه در استان کهگیلویه و بویراحمد
-
فغان ۱۰ روزه مردم زیلایی از بی آبی
-
عوامل تقلب در کنکور را گزارش دهید تا پاداش دریافت کنید
-
تامین اعتبار طرح های پلی اتیلن سنگین گچساران و پتروشیمی دهدشت ازسوی هلدینگ خلیج فارس
-
کاهش ۵۰ درصدی تولید گندم در کهگیلویه و بویراحمد
-
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد
-
خدمترسانی به بیش از ۳۵ هزار بیمار در بیمارستانهای کهگیلویه و بویراحمد در ایام نوروز
-
کشف ۴۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!