یادداشت
گفتگو و گزارش

کمک‌های بلاعوض به واحدهای تولیدی متخلف تعلق نمی گیرد

کمک‌های بلاعوض به واحدهای تولیدی متخلف تعلق نمی گیرد

معاون امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سیل اخیر ۲۰۰ واحد اقتصادی شامل مزارع پرورش ماهی، باغات، تفرجگاه‌ها و مکان‌های گردشگری دچار خسارت شدند.

به گزارش افتونیوز، جعفر گوهرگانی در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با اشاره به سال رونق تولید گفت: سال ۹۸ فرصت مناسبی است تا با توجه به حمایت‌هایی که نظام، دولت ومسئولان از رونق تولید خواهند داشت واحدهای نیمه فعال و غیرفعال در استان‌ راه‌اندازی و به چرخه تولید بازگردند.

معاون امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مصوبات سال گذشته کارگروه ملی و استانی تسهیل و رفع موانع تولید گفت: سال ۹۷  مشکلات مالی و مدیریتی و مشکلات با دستگاه‌های خدماتی ۱۰۶ واحد تولیدی در کارگروه استانی تسهیل و رفع موانع تولید مطرح شد.

وی عنوان کرد: در نشست‌های کارگروه برای این تعداد واحد تولیدی ۲۲۴ مصوبه داشتیم که ۱۴۷ مورد عملیاتی و اجرایی شدند و ۷۷ مورد از مصوبات در راستای کمک به واحدهای تولیدی از طریق بانک و دستگاه‌های تخصصی بررسی است که عمدتا بدهی بانکی و معوقات سرمایه‌گذاران بوده و امیدواریم این تعداد از مصوبات سال جاری در کارگروه استانی عملیاتی و اجرایی شود.

این مسئول عنوان کرد: وزیر صنعت، معدن و تجارت نامه‌ای ۶ بندی به استان‌ها ابلاغ کرده که موارد باید درکارگروه مد نظر باشد که بر اساس نامه وزیر صنعت تفویضاختیاری به استان‌ها داده شده که جلسات کارگروه در خود استان برگزار و تصمیمات لازم اتخاذ شود.

گوهرگانی عنوان کرد: سیاست حوزه اقتصادی است که از سال رونق تولید در راستای بازگشت واحدها به چرخه تولید بهتر استفاده شود و قول می‌دهیم در صورتی که سرمایه‌گذاران به تعهدات خود عمل کنند حمایت لازم صورت گیرد تا چرخ واحدهای تولیدی بچرخد.

معاون امور اقتصادی استانداری کهگیلویه  بویراحمد عنوان کرد: جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در واحدهای تولیدی، شهرستان‌ها و استان برگزار و امیدواریم با برنامه‌ریزی صورت گرفته سال ۹۸ عملکرد بهتری نسبت به ۹۷ داشته باشیم.

وی در خصوص خسارت سیل به واحدهای تولیدی گفت: در صورتی که سیل به واحدهای تولیدی و صنعتی خسارت وارد کرده سرمایه‌گذاران خسارت را از طریق فرمانداران، بخشداران، دهیاران و نیروی انتظامی صورت جلسه کنند تا در صورتی که تسهیلات و کمک‌های بلاعوض به استان اختصاص داده شد به این واحدها کمک شود.

این مسئول در ادامه بیان کرد: برای واحدهایی که در مسیر آب‌راه و بستر رودخانه طرح گردشگری، طرح تولیدی، مزرعه پرورش ماهی و باغ احداث کردند صورتجلسه خسارت سیل انجام نمی‌شود و تسهیلاتی به این واحدها پرداخت نمی‌شود چرا که همراهی با این واحدها به معنای کمک به تخلف است.

گوهرگانی خاطرنشان کرد: خوشبختانه تاکنون واحد غیرمجازی مراجعه نکرده و اگر مراجعه‌ شده فرمانداران و بخشداران اجازه تشکیل پرونده‌ ندادند مسئولان استان از واحدهای حقیقی حمایت می‌کنند که تولید و اشتغال داشته باشند اما ریالی  از تسهیلات کم بهره یا با بهره بالا و کمک‌های بلاعوض متوجه کسانی که با گردن کلفتی و عمدا سدی در برابر رودخانه ایجاد کردند تعلق نمی‌گیرد.

معاون اقتصادی استانداری گفت: اگر شخصی مجوز گرفته و با دلیل عدم نظارت دستگاه تخصصی طرح به خوبی اجرا نشده باید از این طرح حمایت شود چرا که سرمایه‌گذار تعهدات را انجام داده اما کم‌کاری دستگاه‌ها نظارتی به این طرح خسارت وارد کرده است.

وی با بیان اینکه اقدامات برای شناسایی واحدهای غیرمجاز در حال انجام است، گفت:  از آب منطقه‌ای در خصوص برداشت غیرمجاز و ایجاد ایستگاه پمپاژ و تاسیسات در بستر رودخانه، منابع طبیعی و جهاد کشاورزی در خصوص تصرفات غیرمجاز  اراضی و  شیلات برای احداث واحدهای آبزی پروری غیر مجاز گزارش خواسته شده است.

این مسوول در خصوص وارد شدن خسارت به واحدهای صنعتی گفت: هنوز تفکیکی در این خصوص صورت نگرفته اما ۲۰۰ مورد واحد اقتصادی در حوزه شیلات، باغات، احداث تفرجگاه‌ها و باغات گردشگری دچار خسارت شده‌اند.

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها