-
عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
کوچ عشایر به ییلاق در زمان تعیین شده/بیشترین کشفیات قاچاق هیزم در چاروسا و دیشموک

شورای اداری بخش چاروسا با حضور بخشدار رئیس منابع طبیعی شهرستان کهگیلویه و اعضای شورای اداری بخش درمحل بخشداری چاروسابرگزارشد.
به گزارش افتونیوز، بخشدار چاروسا باتبریک اعیاد شعبانیه ومیلادامام زمان (عج) گفت:باتوجه به حجم بالای بارش ها درسطح بخش چاروسا درنوروز خسارتهای زیادی به زیرساختهای بخش واردشدکه باتعامل وهمکاری ادارات سطح بخش به خوبی مدیریت شد.
علی محمودی با اشاره به کوچ عشایربه مناطق ییلاقی و ضرورت کنترل زمان کوچ افزود:امسال سال خوبی ازلحاظ بارشی داشتیم وبه دلیل فراوانی علوفه و آب درقشلاق عشایر عجله ای برای رفتن به ییلاق نداشته باشند و در زمان تعیین شده کوچ نمایند.
وی به ضرورت هرچه باشکوه تر برگزارکردن جشن نیمه شعبان اشاره وادامه داد:شهرداری وشورای اسلامی درسطح شهرو دهیاران و شوراهای اسلامی درسطح روستاهابرنامه ریزی های لازم را انجام دهند.
بخشدارچاروسا ادامه داد؛حفاظت ازمنابع طبیعی وگیاهان کمیاب امر بسیارمهمی است و اداره منابع طبیعی اقدامات لازم رابرای حفاظت ازگونه های گیاهی درمعرض انقراض معمول دارد.
آویزش رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان در این جلسه گفت:برای برقراری نظم و امنیت کوچ و همچنین جلوگیری از آسیب رسیدن به منابع طبیعی،عشایر منطقه در تاریخ اعلام شده اقدام به کوچ کنند.
آویزش تاکید کرد:عشایر قبل از کوچ هماهنگی لازم را با منابع طبیعی داشته باشند.
وی خاطرنشان کردند:در زمینه بحث حمل ذغال و هیزم متاسفانه بیشترین کشفیات قاچاق هیزم و ذغال در شهرستان مربوط به چاروسا و دیشموک است که ضمن تشکر از همکاری نزدیک نیروی انتظامی خواستار گشت زنی بیشتر برای جلوگیری از تخریب جنگل های منطقه شد.
اویزش گفت:در حوزه چاروسا و دیشموک در بحث کشت گیاهان دارویی آمادگی کامل برای بذر رایگان گیاهان دارویی به کشاورزان وجود دارد.
دیناری رئیس شورای بخش ضمن تقدیر و تشکر از بخشدار و اعضای شورای اداری به جهت مدیریت مناسب سیل اخیر در سطح بخش گفت؛با تلاشهای شبانه روزی بخشدار و تعامل اعضای شورای اداری در کمترین زمان ممکن این بحران مدیریت شد.
ناصر ارغنده رئیس کمیته امداد بخش چاروسا در جلسه شورای ضمن تشکر از بخشدار چاروسا برای تلاش شبانه روزی در حادثه اخیر به سفر مدیر کل کمیته امداد استان به روستای دره خواجه و بخش چاروسا اشاره ای کرد.
وی افزود:در این سفرمدیرکل کمیته امداد با حضور در روستای دره خواجه مشکلات مردم این روستا را بررسی کرد،افرادی که در سیل اخیر محصول و دام خود را از دست دادند و تحت حمایت کمیته امداد هستند میتوانند جهت دریافت تسهیلات و یا تجدید پرداخت اقساط به این نهاد مراجعه کنند.
وی گفت:تاکنون بیش از ۶۰۰ بسته غذایی بین مددجویان خسارت دیده توزیع و به منازلی که خسارت وارد شده مبلغ ۵۰ میلیون تحت عنوان مساعدت های بلاعوض و مبلغ ۱۵۰میلیون به عنوان تسهیلات با سود پایین در حال پرداخت است
این مسئول مطرح کرد:۲۱خانوار از مستمری دو ماهه برخوردار شد،۲۱ خانوار تحت عنوان خانواده های حادثه دیده در حال پرداخت است.
وی در پایان به پنل خورشیدی به مناطق دور دست بخش چاروسا اشاره ای کرد که قرار شد منابع طبیعی پنل های را در اختیار کمیته امداد برای مناطق کم برخوردار روستایی قرار دهد.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
بازرسی استان تخلفات هیئتهای ورزشی را افشا کرد/ 18 رئیس هیئت به محاکم قضایی معرفی شدند/ جزییات
-
مدیر جوان هماستانی مدیرعامل سیمیدکو شد/ عکس
-
ماجرای قتل یک سرباز در بهمئی چه بود؟ / توضیحات معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان+ جزییات
-
قول معاون دانشگاه علوم پزشکی برای بهرهبرداری از زایشگاه بیمارستان امام خمینی دهدشت/ جزییات
-
مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد رکورد زد!
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!