-
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
انتقاد مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری از فرمانداران/ سمن ها پول مفت می گیرند/ اورژانس اجتماعی وضعیت مناسبی ندارد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد که شیوه های سنتی همچون توزیع سی دی آموزشی برای کنترل و مقابله با آسیب های اجتماعی کارساز نیست.
به گزارش افتونیوز، علی محمد احمدی در نشست کارگروه اجتماعی و فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: باید برای کاهش و برخورد با آسیب های اجتماعی به دنبال اجرای شیوه های نوین و خلاقیت های نوآورانه و اثرگذار بود.
وی بر ضرورت مهندسی اجتماعی برای کاهش معضلات و ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی در جامعه تاکید کرد و یادآور شد: جوانان و نوجوانان امروزه در دسترس ترین جامعه هدف در معرض این نوع آسیب ها هستند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تجربه نشان داده برخوردهای سلبی و نگاه های سطحی برای پیشگیری و کاهش این آسیب ها تاکنون ناکارآمد بوده است.
احمدی بیان کرد: سال گذشته برغم همه مشکلات و تنگناهای اقتصادی و شرایط خاص کشور دولت تدبیر و امید اعتبارات قابل توجهی را در زمینه اجرای برنامه های آموزشی و کاربردی برای موضوع آسیب های اجتماعی اختصاص داد.
وی تصریح کرد: سهم استان کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه علاوه بر بودجه فرهنگی و اجتماعی دستگاه های مربوطه افزون بر ۱۴ میلیارد ریال بوده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خواستار هزینه کرد صحیح این اعتبارات در قالب برنامه های جامع و اثربخش در حوزه آسیب های اجتماعی از سوی دستگاه های متولی شد.
وی تاکید کرد: دولت نیز در این راستا با اولویت بندی، ارایه برنامه های جامع و همچنین تخصیص اعتبارات لازم به طور جدی وارد میدان شده است.
احمدی گفت: هرگونه ابلاغ اعتبار و برنامه ای با موضوع آسیب های اجتماعی در شهرستان های هشت گانه استان با هماهنگی کامل فرمانداران انجام شود.
از عدم همکاری سمنها در سیل اخیر تا انتقاد مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری از فرمانداران
در ادامه این نشست شاهرخ کناری فرماندار بویراحمد با بیان اینکه فرمانداران وظایف خود در حوزه فرهنگی و کاهش آسیبهای اجتماعی را به خوبی انجام میدهند، گفت: حوزه فرهنگی و اجتماعی استانداری، فرمانداریها را در جریان اعتبارات تخصیص یافته به دستگاهها و سمنها قرار دهد.
وی افزود: در سیل و بحران ابتدای سال به کمک سمنها نیاز داشتیم اما از مجموعه ۴۰-۵۰ سمن که در استان است یک سمن با ما تماس نگرفت و وقتی خودمان به انها گفتیم با ما همکاری نکردند.
فرماندار بویراحمد گفت: وقتی اعتباری به سمنها داده میشود انها باید اقدام و برنامهای اجرا کنند، برای مثال اجرای برنامه برای جلوگیری از ترک تحصیل کودکان یکی از مصوبات است در حالی که اقدامی انجام نشد و در همین شهرستان بویراحمد رقم قابل توجهی از دانشآموزان ترک تحصیل کردند.
این مسئول از وضعیت اوژانس اجتماعی هم انتقاد کرد و افزود: اورژانس اجتماعی خود وضعیت مناسبی ندارد.
حجتالاسلام علیفتح میرمحمدی هم در پاسخ به صحبتهای فرماندار بویراحمد خطاب به استاندار گفت: هیچ یک از فرمانداران با حوزه فرهنگی و ارتباطی در ارتباط نیستند و تعامل ندارند.
انتقاد مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری از فرمانداران
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری خاطرنشان کرد: این حوزه در عزل و نصب فرمانداران نقشی ندارد و شاید به همین دلیل انها ارتباطی با حوزه فرهنگی و اجتماعی ندارند.
احمدی به حضور موثر و مفید شخص مدیر با داشتن ایده و برنامه سازنده در جلسات فرهنگی و اجتماعی تاکید کرد و گفت: فرمانداران و مدیران همه توان خود را صرفا بر روی پروژه های عمرانی و طرح های اقتصادی متمرکز نکنند چون حوزه فرهنگی و اجتماعی در راس همه مسائل است.
استاندار تاکید کرد: سنجش و ارزیابی برنامه های فرهنگی اجتماعی به لحاظ هزینه ای و محتوایی در سال جاری به خوبی به عمل آورده شود.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری هم گفت: جلسات فرهنگی و اجتماعی جلسات محوری است و باید موضوعات آن اصل باشد و مورد توجه جدی قرار گیرند چرا که اگر تخریب فکر؛ فرهنگ و باورهای دینی گریبانگیر فرد، خانواده، اجتماع و جامعه شود، بسیار شرایط را سخت و پیچیده خواهد کرد و جبران آن بسیار سنگین و زمان بر است.
حجت الاسلام میرمحمدی با تاکید بر اینکه، مسائل فرهنگی و اجتماعی باید در همه فرمانداری ها با جدیت پیگیری شوند، افزود: تفکر، اندیشه و دیدگاه ها باید به مسائل فرهنگی و اجتماعی تغییر کند و برنامه های آن مطالعه شده و با شیوه های نو اجرا شوند.
وی با تاکید به اینکه، نظارت ها بر برنامه های فرهنگی و اجتماعی بیشتر خواهد شد، افزود: ارائه برنامه های کارشناسی شده و براساس نیاز استان در حوزه فرهنگی و اجتماعی از اهداف اصلی این شوراست
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
نماینده مجلس: تضعیف تیم مذاکرهکننده، بازی در زمین اسرائیل است
-
نمایندگان استان در تعطیلات نوروز چه کردند؟/ گزارشی از فعالیت سه نماینده استان
-
صدور مجوز و پروانه از سوی شهرداری ها و تسهیلات بانکی مشکلات زیادی را در روند اجرایی طرح نهضت ملی ایجاد می کند
-
ورود مبدل های حرارتی در صنعت پتروشیمی دهدشت
-
عملکرد انجمن نابینایان و کمبینایان صبح امید گچساران/ تصاویر
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!