-
کوچ ابد مرد ادب ایل و فریدون فرهنگ
سید غلام بلادی
-
یاسوج؛ شهری که شیخ شاخصش پیشهزن بود!
محمد مختاری
-
جزای نیکی جز نیکی نیست
جبار چراغک
-
زیبایی بر بستر فاجعه
سید غلام بلادی
-
«لذت وقیح»
امراله نصرالهی
-
زنان و دولت چهاردهم
سیده فرزانه آرامش
-
شاقول اصلی در ماجرای قتل دکتر داوودی
فضلالله یاری
-
در این محنتسرا نابههنجاران و کج روان بزرگ شمرده شدهاند
پریچهر زعیمی
-
بیوه زنان
آفتاب افریدون
-
خلاصهای از مصاحبه با انقلابیون
علیرضا کفایی
انتقاد مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری از فرمانداران/ سمن ها پول مفت می گیرند/ اورژانس اجتماعی وضعیت مناسبی ندارد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد که شیوه های سنتی همچون توزیع سی دی آموزشی برای کنترل و مقابله با آسیب های اجتماعی کارساز نیست.
به گزارش افتونیوز، علی محمد احمدی در نشست کارگروه اجتماعی و فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: باید برای کاهش و برخورد با آسیب های اجتماعی به دنبال اجرای شیوه های نوین و خلاقیت های نوآورانه و اثرگذار بود.
وی بر ضرورت مهندسی اجتماعی برای کاهش معضلات و ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی در جامعه تاکید کرد و یادآور شد: جوانان و نوجوانان امروزه در دسترس ترین جامعه هدف در معرض این نوع آسیب ها هستند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تجربه نشان داده برخوردهای سلبی و نگاه های سطحی برای پیشگیری و کاهش این آسیب ها تاکنون ناکارآمد بوده است.
احمدی بیان کرد: سال گذشته برغم همه مشکلات و تنگناهای اقتصادی و شرایط خاص کشور دولت تدبیر و امید اعتبارات قابل توجهی را در زمینه اجرای برنامه های آموزشی و کاربردی برای موضوع آسیب های اجتماعی اختصاص داد.
وی تصریح کرد: سهم استان کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه علاوه بر بودجه فرهنگی و اجتماعی دستگاه های مربوطه افزون بر ۱۴ میلیارد ریال بوده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خواستار هزینه کرد صحیح این اعتبارات در قالب برنامه های جامع و اثربخش در حوزه آسیب های اجتماعی از سوی دستگاه های متولی شد.
وی تاکید کرد: دولت نیز در این راستا با اولویت بندی، ارایه برنامه های جامع و همچنین تخصیص اعتبارات لازم به طور جدی وارد میدان شده است.
احمدی گفت: هرگونه ابلاغ اعتبار و برنامه ای با موضوع آسیب های اجتماعی در شهرستان های هشت گانه استان با هماهنگی کامل فرمانداران انجام شود.
از عدم همکاری سمنها در سیل اخیر تا انتقاد مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری از فرمانداران
در ادامه این نشست شاهرخ کناری فرماندار بویراحمد با بیان اینکه فرمانداران وظایف خود در حوزه فرهنگی و کاهش آسیبهای اجتماعی را به خوبی انجام میدهند، گفت: حوزه فرهنگی و اجتماعی استانداری، فرمانداریها را در جریان اعتبارات تخصیص یافته به دستگاهها و سمنها قرار دهد.
وی افزود: در سیل و بحران ابتدای سال به کمک سمنها نیاز داشتیم اما از مجموعه ۴۰-۵۰ سمن که در استان است یک سمن با ما تماس نگرفت و وقتی خودمان به انها گفتیم با ما همکاری نکردند.
فرماندار بویراحمد گفت: وقتی اعتباری به سمنها داده میشود انها باید اقدام و برنامهای اجرا کنند، برای مثال اجرای برنامه برای جلوگیری از ترک تحصیل کودکان یکی از مصوبات است در حالی که اقدامی انجام نشد و در همین شهرستان بویراحمد رقم قابل توجهی از دانشآموزان ترک تحصیل کردند.
این مسئول از وضعیت اوژانس اجتماعی هم انتقاد کرد و افزود: اورژانس اجتماعی خود وضعیت مناسبی ندارد.
حجتالاسلام علیفتح میرمحمدی هم در پاسخ به صحبتهای فرماندار بویراحمد خطاب به استاندار گفت: هیچ یک از فرمانداران با حوزه فرهنگی و ارتباطی در ارتباط نیستند و تعامل ندارند.
انتقاد مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری از فرمانداران
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری خاطرنشان کرد: این حوزه در عزل و نصب فرمانداران نقشی ندارد و شاید به همین دلیل انها ارتباطی با حوزه فرهنگی و اجتماعی ندارند.
احمدی به حضور موثر و مفید شخص مدیر با داشتن ایده و برنامه سازنده در جلسات فرهنگی و اجتماعی تاکید کرد و گفت: فرمانداران و مدیران همه توان خود را صرفا بر روی پروژه های عمرانی و طرح های اقتصادی متمرکز نکنند چون حوزه فرهنگی و اجتماعی در راس همه مسائل است.
استاندار تاکید کرد: سنجش و ارزیابی برنامه های فرهنگی اجتماعی به لحاظ هزینه ای و محتوایی در سال جاری به خوبی به عمل آورده شود.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری هم گفت: جلسات فرهنگی و اجتماعی جلسات محوری است و باید موضوعات آن اصل باشد و مورد توجه جدی قرار گیرند چرا که اگر تخریب فکر؛ فرهنگ و باورهای دینی گریبانگیر فرد، خانواده، اجتماع و جامعه شود، بسیار شرایط را سخت و پیچیده خواهد کرد و جبران آن بسیار سنگین و زمان بر است.
حجت الاسلام میرمحمدی با تاکید بر اینکه، مسائل فرهنگی و اجتماعی باید در همه فرمانداری ها با جدیت پیگیری شوند، افزود: تفکر، اندیشه و دیدگاه ها باید به مسائل فرهنگی و اجتماعی تغییر کند و برنامه های آن مطالعه شده و با شیوه های نو اجرا شوند.
وی با تاکید به اینکه، نظارت ها بر برنامه های فرهنگی و اجتماعی بیشتر خواهد شد، افزود: ارائه برنامه های کارشناسی شده و براساس نیاز استان در حوزه فرهنگی و اجتماعی از اهداف اصلی این شوراست
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 پیام تسلیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی درگذشت فریدون داوری شاعر آئینی و انقلابی
- 2 پذیرش ۴۹۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد طی امسال
- 3 نقش میدان گازی مختار بویراحمد در رفع چالش ناترازی انرژی
- 4 پذیرش بیش از دوهزار دانشجو در دانشگاه آزاد یاسوج طی سال تحصیلی جدید
- 5 تدوین برنامه توسعه و پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد
- 6 باند مالخران در دام پلیس کهگیلویه
- 7 کهگیلویه و بویراحمد تنها استان فاقد مجتمع فرهنگی کودک و نوجوان
- 8 تخریب ۵۰۹ فقره ساختوساز غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- «نادر منتظریان» در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- رونمایی از ۱۲ کتاب جدید در شهرستان کهگیلویه/ از«آیین آزادگی» تا«سلطه نمادین علیه زنان» و «دلنوشتههای جادهای استان»
- استاندار: زیرساخت های حفاظت از جنگل های کهگیلویه وبویراحمد افزایش یابد
- طرح کاهش تعرفه واردات خودرو در صحن مجلس
- فرماندار دنا: مدیران خسته و بینظم را محترمانه بدرقه میکنیم
- غبارروبی گلزار شهدای گمنام گچساران به مناسبت هفته بسیج/ تصاویر
- تشریح بیمه "زنان خانهدار و دختران" از زبان سرپرست تامین اجتماعی گچساران
- پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه ایمن سازی و رفع نقاط حادثه خیز سپیدار - بنستان محور یاسوج - دهدشت
- مارگون با ۷۰ برنامه به استقبال هفته بسیج میرود/ جزییات
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!