مهارت‌های متناسب با نیاز بازار ارائه می‎‌شود/ آموزش 12هزار نفر در مراکز فنی و حرفه‌ای استان

مهارت‌های متناسب با نیاز بازار ارائه می‎‌شود/ آموزش 12هزار نفر در مراکز فنی و حرفه‌ای استان

مدیرکل فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون به 12هزار و 51 نفر در مراکز فنی و حرفه ای استان آموزش های مهارتی ارائه شده است.

به گزارش افتونیوز به نقل از ایسنا، فرج اله راد با اشاره دو شاخص اندازه گیری نفردوره و نفرساعت در آموزشهای فنی و حرفه ای استان افزود: از این تعداد 7633نفردوره در بخش دولتی و 4418نفر در بخش خصوصی آموزش های مهارتی دیده اند.

وی بیان کرد: در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد 11مرکز آموزش فنی و حرفه ای به صورت دولتی و 73مرکز آموزش به صورت آزاد یا خصوصی فعالیت دارد.

مدیرکل فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سه مرکز از مراکز دولتی فنی و حرفه ای این استان با عنوان فنی و حرفه ای خواهران، برادران و مرکز فناوری اطلاعات(آی تی) در شهر یاسوج، دو مرکز فنی و حرفه ای خواهران و برادران در شهر گچساران و دو مرکز فنی و حرفه ای خواهران و برداران نیز در شهر دهدشت مشغول فعالیت هستند.

راد تصریح کرد: همچنین چهار مرکز دیگر در شهرستانهای باشت، سی سخت، بهمئی و چرام وجود دارد که به صورت دومنظوره فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: آموزش ها در مراکز دولتی فنی و حرفه ای استان در سه دوره بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت ارائه می شوند که با توجه با این دوره های آموزشی می توان گفت آموزش های فنی و حرفه دولتی روزانه حداکثر 5ساعت است.

مدیرکل فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: سرانه آموزش فنی و حرفه ای برای هر نفر در بخش دولتی حدودا 500هزار تومان است.

راد افزود: در مراکز دولتی فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد 35رشته در قالب 220حرفه و در مراکز خصوصی 18رشته در قالب 90حرفه آموزش داده می شود.

وی خاطرنشان کرد: تعداد نیروهای قراردادی فنی و حرفه ای استان 76نفر، نیروهای پیمانی 83نفر و نیروهای رسمی نیز 63 نفر هستند که خوشبختانه در زمینه نیروی انسانی کمبودی نداریم.

مدیرکل فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در راستای تحقق "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" سه مرکز سنجش و ارزشیابی مهارت به صورت الکترونیکی برای برگزاری آزمونهای کتبی به صورت آنلاین در سه شهر بزرگ یاسوج، گچساران و دهدشت راه اندازی شد که حذف بانک سوال، کاغذ، ناظرین آزمون، کاهش هزینه های رفت و آمد( صرفه جویی در نیروی انسانی)، بالابردن سرعت، دقت و پاسخگویی به جامعه هدف از دستاورد های راه اندازی این مراکز هستند.

راد تصریح کرد: با توجه به رشد روزافزون صنعت و تکنولوژی و همچنین تغییر فضای کسب و کار نیاز هست که حرفه های متناسب با نیاز بازار کار تجهیز و به روز شوند اما با توجه به محدودیت های منابع مالی برای تحقق این هدف در استان با مشکلاتی مواجه شده ایم.

وی گفت: اجرای آموزشهای موازی توسط دستگاههای غیر متولی آموزشهای مهارتی یکی دیگر از مشکلاتی است که در ادره فنی و حرفه ای استان با آن روبرو هستیم.

مدیرکل فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه از 22 تا 27 آبان ماه بازدید همگانی از مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان را داریم، عنوان کرد: انتظار داریم که جامعه به سمت آموزش های مهارتی پیش رود تا بتوانیم نیاز بازار کار را تأمین کنیم.

راد اضافه کرد: از اصحاب رسانه خواهشمندیم فنی و حرفه ای استان را در معرفی مراکز آموزش این موسسه به جوانان و افراد جویای کار یاری کنند و برای ترغیب و تشویق مهارت آموزی تلاش کنند.

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها