-
کوچ ابد مرد ادب ایل و فریدون فرهنگ
سید غلام بلادی
-
یاسوج؛ شهری که شیخ شاخصش پیشهزن بود!
محمد مختاری
-
جزای نیکی جز نیکی نیست
جبار چراغک
-
زیبایی بر بستر فاجعه
سید غلام بلادی
-
«لذت وقیح»
امراله نصرالهی
-
زنان و دولت چهاردهم
سیده فرزانه آرامش
-
شاقول اصلی در ماجرای قتل دکتر داوودی
فضلالله یاری
-
در این محنتسرا نابههنجاران و کج روان بزرگ شمرده شدهاند
پریچهر زعیمی
-
بیوه زنان
آفتاب افریدون
-
خلاصهای از مصاحبه با انقلابیون
علیرضا کفایی
مدیر آبفای استان: عمر بالای شبکه آب یاسوج و شکستگیها دلیل عمده قطعی آب است/ فاصله مصرف با تولید آب در روستاها بسیار زیاد است/ توضیح «پاسره» در خصوص دلایل ادغام دو شرکت
وی با بیان اینکه ۱۰۰۸ روستای استان سیستمهای اندازهگیری مصرف آب در ورودی خانههای آنها نصب شده اظهارکرد: تعداد مشترکین روستایی ما ۶۲ هزار نفر هستند که ۹۰٫۷۵ درصد از جمعیت روستایی زیر پوشش آب روستایی قرار دارند و اکنون شاخص استفاده از آب سالم روستایی در کشور ۷۵٫۲ درصد است در خالی که در این استان کمی کمتر از میانگین کشوری معادل ۷۴٫۷ درصد است.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد این ارتقا شاخص در دولت کنونی را ۶٫۷ درصد اعلام کرد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۷ مجتمع روستایی در سطح استان تعریف کردهایم و ۷۰ میلیارد تومان در آب روستایی استان در این دولت هزینه شده است و یک سوم روستاهای ما زیر پوشش این مجتمعهای روستایی قرار دارند که لطف مقام معظم رهبری با در اختیار گذاشتن مبلغ بسیار خوبی از صندوق توسعه ملی موجب این موفقیتها شد.
پاسره با بیان اینکه در مجموع اکنون ۲۴۲ روستای ما با تانکر آبرسانی میشوند، تصریح کرد: حجم کل آب تولیدی ما در بخش روستایی ۲۴ میلیون مترمکعب است اما در سیستمهای اندازهگیری فاصله مصرف با تولید بسیار بیشتر است یعنی این که ۱۱میلیون مترمکعب مصرف نشان داده میشود.
وی ادامه داد: در مجموع شاید تنها ۱۰ درصد از این مجموع مربوط به شکستگیها و فرسودگی شبکه باشد و بقیه از سوی برخی افراد مورد استفاده غیر قانونی قرار میگیرد.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان این که تعداد کل مخازن آب ما ۳۱۴ مخزن آب روستایی است و ۶ هزار و ۴۳۲ کیلومتر شبکه داریم، عنوان کرد: در بحث شبکه فاضلاب روستایی تعداد روستاهای ما محدود هستند یکی روستای "شوتاور"در کهگیلویه است که به بهرهبرداری رسیده و دیگری متعلق به روستای "تنگاری" دشتروم بویراحمد است که پیشرفت ۵۰ درصدی دارد و برای روستای "طولیان" هم در حال تجهیز کارگاه هستیم.
پاسره میزان پرت و سرقت آب روستایی بسیار زیاد است و چه تمهیدی برای این مشکل اندیشیدهاید، بیان کرد: در آغاز سال ۹۳ نزدیک به ۳۰ میلیون مترمکعب تولید آب روستایی داشتیم اما این مقدار تولید آب مدیریت شد و به ۲۴ میلیون متر مکعب رسید بر همین اساس ساعات روشن بودن پمپاژهای آب روستایی را در استان از ۱۴۰۰ ساعت در روز حدودا ۳۳۰ ساعت کاهش دادیم و پمپاژها را اکنون بر اساس نیاز روشن نگه میداریم.
وی اظهارکرد: پلمپ گذاری کنتورهای روستایی را داشتیم تا هر کسی نتواند آنها را دستکاری کند همچنین در طول این چند سال ۱۴ هزار انشعاب غیر مجاز را شناسایی کردیم و ۱۲ هزار انشعاب جدید هم داشتیم. مدیرعامل آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از حمایتهای دستگاه قضایی استان در برخورد با انشعابات غیر مجاز تاکید کرد: در ۲ شهرستان بویراحمد و دنا این همکاری بسیار خوب بود اما در شهرهای گرمسیری حمایتهای لازم انجام نشد.
وی به برخی از دلایل کمبود آب و یا به عبارتی ساعات بیآبی در شهر یاسوج اشاره کرد و گفت: عمر برخی از شبکههای آب شهر یاسوج بسیار بالاست که یکی از دلایل شکستگیها به همین خاطر است و دیگر اینکه اختلاف ارتفاع بالاترین و پایینترین نقطه جمعیتی شهر یاسوج ۲۰۰ متر است که شبکه نباید بیش از ۶۰ متر ارتفاع را تحمل کند و این خود یکی از دلایل از بین رفتن شبکه است.
پاسره در رابطه با کیفیت آب شهر یاسوج بیان کرد: آب یاسوج را یکی از باکیفیت ترین آبهاست.
وی در پاسخ به این سوال آیا مشکل تصفیهخانه اضطراری شهر یاسوج در منطقه چم گنجشکی برطرف شد و چه موقع این تصفیهخانه وارد مدار میشود؟ اضافه کرد: با کشور سومی و به عنوان واسطه ارتباط برقرار کردهایم که مشکل دستگاه مذکور حل خواهد شد و تصفیهخانه تا پایان سال با حجم ۲۰۰ لیتر بر ثانیه وارد مدار خواهد شد.
پاسره در ادامه به سوالات خبرنگاران نیز پاسخ داد. وی در پاسخ به سوالی مبنی بر قطعی مکرر آب در منطقه دمچنار بویراحمد گفت: آب این روستا ها از منطقه در گرم تامین می شود و طبق بررسی ها تا ۲۵ سال آینده نیز جوابگوی نیاز مردم می باشد ولی به دلیل استفاده غیرمجاز از این آب شاهد قطعی در منطقه هستیم که تلاش می شود این مشکل حل شود. مدیر آب و فاضلاب استان در پاسخ به سوالی در خصوص وظایف هیئت مدیره این شرکت در استانها گفت: شاید تا کنون وظایف این هیئت به خوبی تبیین نشده است اما همه سیاستگذاری های شرکت توسط این هیئت انجام می شود و وظیفه مدیرعامل نیز انجام ماموریتهایی است که توسط هیئت مدیره ابلاغ می شود. این مقام مسئول گفت: البته اعضای هیئت مدیره متشکل از معاونان و حتی مدیرعامل هست و شاید این نیز خود نوعی نقصان باشد. پاسره در بیان ساختار جدید شرکت آب و فاضلاب استان گفت: بخشهای شهری و روستایی حذف و معاونتهای جدیدی ایجاد می شود ولی تعرفه آب روستایی کماکان بر همان روال قبلی است. وی دلیل ادغام دو شرکت شهری و روستایی را در راستای چابک سازی و بهروه وری بیشتر عنوان کرد. پاسره مردم را به صرفه جویی بیشتر در مصرف آب فراخواند و گفت: در روزهای گرم بر اساس استانداردها مصرف آب بین ۵ تا ۱۰ درصد بیشتر می شود که از مردم استان انتظار می رود در مصرف آب به نکات مهمی که از طریق رسانه ها در خصوص صرفه جویی گفته می شود توجه لازم را داشته باشند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 پیام تسلیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی درگذشت فریدون داوری شاعر آئینی و انقلابی
- 2 پذیرش ۴۹۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد طی امسال
- 3 نقش میدان گازی مختار بویراحمد در رفع چالش ناترازی انرژی
- 4 پذیرش بیش از دوهزار دانشجو در دانشگاه آزاد یاسوج طی سال تحصیلی جدید
- 5 تدوین برنامه توسعه و پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد
- 6 باند مالخران در دام پلیس کهگیلویه
- 7 کهگیلویه و بویراحمد تنها استان فاقد مجتمع فرهنگی کودک و نوجوان
- 8 تخریب ۵۰۹ فقره ساختوساز غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- «نادر منتظریان» در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- رونمایی از ۱۲ کتاب جدید در شهرستان کهگیلویه/ از«آیین آزادگی» تا«سلطه نمادین علیه زنان» و «دلنوشتههای جادهای استان»
- استاندار: زیرساخت های حفاظت از جنگل های کهگیلویه وبویراحمد افزایش یابد
- طرح کاهش تعرفه واردات خودرو در صحن مجلس
- فرماندار دنا: مدیران خسته و بینظم را محترمانه بدرقه میکنیم
- غبارروبی گلزار شهدای گمنام گچساران به مناسبت هفته بسیج/ تصاویر
- تشریح بیمه "زنان خانهدار و دختران" از زبان سرپرست تامین اجتماعی گچساران
- پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه ایمن سازی و رفع نقاط حادثه خیز سپیدار - بنستان محور یاسوج - دهدشت
- مارگون با ۷۰ برنامه به استقبال هفته بسیج میرود/ جزییات
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!