-
عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
«تقوینژاد» عضو شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی کشور شد

با موافقت رئیس جمهور و ابلاغ رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، «دکتر سیدکامل تقوی نژاد»، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، عضو شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی شد.
در بخشی از حکم رئیس سازمان اداری و استخدمی کشور خطاب به «سیدکامل تقوی نژاد» آمده است: نظر به مراتب تعهد وتوانمندی های جناب عالی و با استناد به جزء ۲ بند الف ماده ۱۱۶ قانون مدیریت خدمات کشوری و “موافقت” رئیس محترم جمهور به موجب این ابلاغ به عضویت شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی منصوب می شوید.
گفتنی است بر اساس ماده ۱۱۶ قانون مدیریت خدمات کشوری، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، ۲ نفر از معاونین شاغل و با تجربه مرتبط وزارتخانه ها به پیشنهاد رئیس سازمان اداری و استخدامی و موافقت رئیس جمهور، دو نفر صاحب نظر در زمینه مدیریت و حقوق اداری، یک نفر از معاونین تخصصی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، یک نفر از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با معرفی کمیسیون و تصویب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر، معاون ذیربط سازمان امور اداری و استخدامی و وزیر کار و امور اجتماعی، اعضای این شورا را تشکیل می دهند.
بررسی و تصویب تعاریف و شرح وظایف رشته های شغلی، بررسی و تصویب شرایط احراز رشته های شغلی و نحوه تخصیص آنها به طبقات جداول حقوق، بررسی و تصویب دستورالعمل ها و رویه هایی که موجب قانون مدیریت خدمات کشوری در صلاحیت شورا قرار می گیرد، هماهنگی و اظهار نظر و پاسخگویی به استعلام ها و ابهام های اداری و استخدامی دستگاه های اجرایی در اجرای مفاد این قانون، ایجاد رویه های واحد اداری استخدامی در چهارچوب مقررات، اتخاذ تصمیم در خصوص از کارافتادگی و فوت به سبب انجام وظایف و سایر امور مربوط برای کارمندانی که تابع صندوق بازشستگی کشوری هستند، از جمله وظایف مهم شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی است که پس از تایید رئیس جمهور برای دستگاه های مشمول ، لازم الاجراست.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
بازرسی استان تخلفات هیئتهای ورزشی را افشا کرد/ 18 رئیس هیئت به محاکم قضایی معرفی شدند/ جزییات
-
مدیر جوان هماستانی مدیرعامل سیمیدکو شد/ عکس
-
ماجرای قتل یک سرباز در بهمئی چه بود؟ / توضیحات معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان+ جزییات
-
قول معاون دانشگاه علوم پزشکی برای بهرهبرداری از زایشگاه بیمارستان امام خمینی دهدشت/ جزییات
-
مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد رکورد زد!
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!