-
"فریدون داوری" شاعر عشق و حماسه
ایرج اقبال فر
-
فریدون داوری در چهار پرده
فضلالله یاری
-
کوچ ابد مرد ادب ایل و فریدون فرهنگ
سید غلام بلادی
-
یاسوج؛ شهری که شیخ شاخصش پیشهزن بود!
محمد مختاری
-
جزای نیکی جز نیکی نیست
جبار چراغک
-
زیبایی بر بستر فاجعه
سید غلام بلادی
-
«لذت وقیح»
امراله نصرالهی
-
زنان و دولت چهاردهم
سیده فرزانه آرامش
-
شاقول اصلی در ماجرای قتل دکتر داوودی
فضلالله یاری
-
در این محنتسرا نابههنجاران و کج روان بزرگ شمرده شدهاند
پریچهر زعیمی
موضوع تصویب تغییر نام استان در شورای فرهنگ عمومی صحت ندارد/هیچکدام از نمایندگان استان پیگیر تغییر نام نبودند/عکس
هیچکدام از نمایندگان استان پیگیر تغییر نام نبودند.در نشست معتمدین و ریش سفیدان شهرستان بویراحمد با استاندار چه گذشت؟
هنگامی که بحث تغییر نام استان مجددا در شورای فرهنگی عمومی استان مطرح شد، کمتر کسی فکر می کرد میزان مخالفت ها تا این حد باشد، به گونه ای که برخی رسانه های استان با این تغییر نام – که در شورای فرهنگ عمومی استان به عنوان یک پیشنهاد و دستور کار مطرح شد- مخالفت کنند و آن را به یک موضوع قومیتی تبدیل نمایند.
به گزارش افتونیوز، این فضای احساسی درباره پیشنهاد ارائه شده، حواشی بسیاری را به همراه داشت و گروهی تلاش کردند به هر عنوانی که شده پیشنهاد تغییر نام استان را موضوعی تمام شده و البته قطعی عنوان نموده و در راس آنها، یکی از نمایندگان استان را عامل اصلی این تغییر عنوان کنند.
واکنش ها در مجموعه مدیریتی استان به این موضوع نیز تا روزهای آتی بسیار منفعلانه بود، آنها می توانستند رویکرد بهتری را در مقابل فضاسازی های سنگین ایجاد شده با اطلاع رسانی به موقع و درست از خود نشان دهند و به مردم یادآور شوند که این پیشنهاد نام! صرفا در شورای فرهنگ عمومی مطرح شده و اصلا جای تغییر آن در این شورا نیست.
اگر به گذشته و پیشنیه این پیشنهاد نگاهی گذرا بیندازیم، می بینیم که موضوع تغییر نام استان سال هاست که مطرح می شود، جالب اینکه استاندارانی که بیشتر از دیگران این موضوع را مطرح( از جمله دوستی و نیکزاد) و حتی دستور بررسی و انجام طرح های تحقیقاتی درباره تغییر آن را صادر کرده بودند، یکی پس از دیگری مسئولیت خود را ترک کردند و این نام نیز هم چنان ماندگار شد!
مساله تغییر نام با این فضاسازی رسانه ای و در جاده یک طرفه مخالفت ها و همچنین بدون نظر کارشناسان مربوطه که تجربیات بسیار مهمی دارند، نتیجه ای نخواهد داشت. مصاحبه های احساسی و بدون ذکر دلایل علمی و آکادمیک و بررسی های کارشناسی و آسمان و ریسمان به هم بافتن جز اینکه کار را سخت تر می کند، و با برخی توهین ها، نگرانی هایی را نیز به همراه خواهد داشت، نتیجه مهم دیگری در بر ندارد.
هر اندازه که ما بخواهیم از طرح هر موضوعی در استان برای نقد عملکرد مدیران ارشد استانی استفاده کنیم و از ادبیاتی به دور از شان مردم این دیار که دارای پیشینه تاریخی قابل تقدیر و روشن هستند، استفاده نابحجا کنیم، تنها حاصل آن این خواهد بود که فرصت های نقد منطقی و صد البته قابل پذیرش را برای کهگیلویه و بویراحمد و نسل جوان، بر باد دهیم.
این نوع برخوردها باعث شد که بزرگ ترها و ریش سفیدان شهرستان بویراحمد و بسیاری دیگری از مردم استان؛ نیز به مساله واکنش نشان دهند و راه درست تری را انتخاب کنند.
دیدار این گروه با استاندار شب گذشته، در سالن شماره یک استانداری و در محیطی آرام صورت گرفت که در آن مجددا دکتر خادمی تاکید نمود: آنچه که در برخی محافل و رسانه ها و شبکه های اجتماعی گفته شد که موضوع تغییر نام استان در شورای فرهنگ عمومی به تصویب رسید صحت ندارد بلکه مقرر شد که پرونده تغییر نام استان یا کاملاً بسته شود و یا اینکه همچنان می تواند در دستور کار باشد.
به گزارش افتونیوز، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در جمع معتمدین و ریش سفیدان شهرستان بویراحمد که با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات و فرماندار شهرستان بویراحمد برگزار شد، وحدت، همدلی و یکپارچگی را رمز موفقیت و رسیدن به توسعه همه جانبه بر شمرد و گفت: در سایه این اتحاد و انسجام و حفظ روحیه برادری می توان استانی آباد و رو به پیشرفت را متصور شد.
سید موسی خادمی همبستگی و صفوف به هم فشرده مردم این استان در برهه ها و مناسبت های مختلف را مانور اتحاد و تعامل خواند و از معتمدین و ریش سفیدان خواست اگر احساس شود موضوعی باعث تفرقه و شکاف میان این صفوف می شود باید آن را مدیریت کرد و اجازه نداد به بدنه جامعه کشیده شود.
استاندار بزرگان و معتمدین را عاملی مهم و اثرگذار در جامعه دانست و افزود: ضریب نفوذ و قدرت کلام آنان می تواند علاوه بر حل مسائل پیچیده و لاینحل به توسعه فرهنگی استان نیز کمک کند.
سید موسی خادمی در این نشست به مسائل مطرح شده در نشست شورای فرهنگ عمومی اخیر استان اشاره کرد و افزود:یکی از سرفصل ها و دستور کار این نشست بررسی و تبادل نظر در خصوص تغییر نام استان با حضور اعضا بود که پس از جمع بندی و هم اندیشی مصوب شد گروهی با حضور اندیشمندان و صاحب نظران در حوزه های علمی، فرهنگی، تاریخی، رسانه ای، سیاسی که کارهای پژوهشی و تحقیقاتی در این زمینه انجام داده اند و با حضور مسئولان استانی تشکیل شود و این طرح مورد تجزیه و تحلیل و بررسی عمیق و موشکافانه قرار گیرد، که این امر خود به افزایش دانش و آگاهی جوانان ما در رابطه با پیشینه استان کمک می کند.
استاندار گفت: از ابتدا قرار بود موضوع تغییر نام استان یا عدم تغییر آن به صورت کارشناسی توسط گروهی از نخبگان علمی، فرهنگی و سیاسی بررسی شود و نتیجه پژوهش ها و تحقیقات علمی و میدانی و نظر کارشناسی نهایی در نشستی با حضور مسئولان استان اعم از نماینده محترم ولی فقیه در استان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و نخبگان و برجستگان استان ترکیبی مناسب به شور گذاشته شود.
از این مصوبه سوء برداشت شده است
وی افزود: از این مصوبه سوء برداشت شده و برخی گفته اند تغییر نام استان به تصویب شورا رسیده است در حالی که چنین مصوبه ای در شورای فرهنگ عمومی انجام نشده است.
سید موسی خادمی افزود: در نشست شورای فرهنگ عمومی مقرر شد پس از طرح موضوع در نشست با حضور نخبگان و مسئولان استان یا به طور کامل از دستور کار خارج شود و یا اگر مجموعه نخبگان و مسئولان مصلحت دیدند بحث و بررسی ادامه یابد و از روش های دیگری نظر مردم را اخذ نمائیم، چون به هر حال در هر موضوعی تعیین کننده نهایی مردم هستند.
انتقاد دکتر خادمی از نحوه طرح موضوع در رسانه ها و شبکه های اجتماعی
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد از برخی رسانه ها و افرادی که در فضای مجازی سعی در تشویش اذهان عمومی داشتند و واقعیات را چیز دیگری جلوه می دادند گفت: طرح این موضوع به هیچ عنوان تحت فشارمنطقه، فرد و یا گروه خاصی نبوده است؛ بلکه موضوعی بود که همانند خیلی از مسائل مطرح شده در شورای فرهنگ عمومی استان به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.
موضوع تصویب تغییر نام استان در شورای فرهنگ عمومی صحت ندارد
سید موسی خادمی اظهار داشت آنچه که در برخی محافل و رسانه ها و شبکه های اجتماعی گفته شد که موضوع تغییر نام استان در شورای فرهنگ عمومی به تصویب رسید صحت ندارد بلکه مقرر شد که پرونده تغییر نام استان یا کاملاً بسته شود و یا اینکه همچنان می تواند در دستور کار باشد.
خادمی گفت: هیچ طایفه، قوم یا گروهی به طور ساماندهی شده به دنبال تغییر نام نیستند و انتصاب این القاب و الفاظ به برخی از اقوام یا مناطق و یا نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی صحیح نیست و این مسئله در حقیقت زائیده فکر و برداشت ها و تحلیل های شخصی، مغرضانه و احساسی برخی افراد است.
هیچکدام از نمایندگان استان پیگیر تغییر نام نبودند
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطر نشان کرد هیچکدام از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی پیگیر این موضوع نبودند و مطالبی که امروزه از سوی برخی ها بیان می شود، صحت ندارد.
خادمی با بیان اینکه هر کسی به عنوان شهروند کهگیلویه و بویراحمدی در خصوص این موضوع از همه شهرستان ها و طوایف ازحق مساوی و اظهار نظر برخوردارندافزود: باید همه به وحدت، امنیت و همبستگی استان کمک کنیم و اگر مطلبی یا موضوعی به تفرقه بیانجامد و حاشیه ساز شود به طور طبیعی باید از دستور کار خارج شود.
وی خاطر نشان کرد: البته هدف شورای فرهنگ عمومی طرح بحث در سطح عموم جامعه نبود و بلکه قرار بود موضوع تغییر نام استان در سطح مجامع علمی، پژوهشی و دانشگاهی مطرح شود که متأسفانه برخی ندانسته و برخی هم عامدانه این موضوع را تبدیل به یک امر اختلافی کردند ولی باید به این نکته توجه داشت که عموم مردم دارای وحدت، همبستگی و انسجام هستند و خیلی به این حرف توطئه افکنانه توجهی ندارند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به عکس العمل های چندگانه نسبت به این موضوع پرداخت و گفت: چند گروه به این موضوع واکنش نشان دادند.
استاندار گروه اول را افراد صاحب استدلال و مطالعه خواند که در قالب موافقین و مخالفین به دفاع مثبت یا منفی پرداختند و دلایل خود را به گونه ای طرح نمودند که دقیقاً در راستای هدف مصوبه شورای فرهنگ عمومی استان بود.
برخی هم با استناد به استدلالهای ضعیفی ، وجود بیکاری ، آسیبهای اجتماعی و رکود در بخشهای تولیدی و اقتصادی استان را بهانه ای برای عدم طرح این موضوع در شورای فرهنگ عمومی استان می دانند ،در صورتی که این استدلالها درست نیست و هر شورایی کارکرد خاصی دارد و طرح موضوع تغییر نام یا عدم تغییر آن باید در شورای فرهنگ عمومی استان راجع با آن بحث و گفتگو شود.
و مورد دیگر اینکه برخی تلفظ ثقیل نام استان را به بی سوادی افراد نسبت داده اند که البته این هم استدلالی غلط است.
سید موسی خادمی گروه دوم را گروه های احساسی برشمرد که هرچند استدلال قوی ندارند اما حق رأی داشته و احساس خود را بدون غرض ورزی نسبت به تغییر نام استان یا عدم تغییر آن بیان نمودند.
استاندار سوءاستفاده کنندگان از فضای به وجود آمده را دسته سوم دانست و افزود: این گروه بنا بر برخی مصالح و ملاحظات شخصی به تشویش اذهان عمومی و التهاب فضای جامعه پرداختند و برخی ها برای آنها نام استان مهم نیست بلکه به دنبال اهداف خاص خود هستند که با هوشیاری مردم و معتمدین کاری از پیش نخواهند برد.
در این نشست صمیمی و تعاملی معتمدین و ریش سفیدان به برخی دغدغه ها و مطالبات خود در خصوص تغییر نام یا عدم تغییر آن پرداختند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 پیام تسلیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی درگذشت فریدون داوری شاعر آئینی و انقلابی
- 2 پذیرش ۴۹۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد طی امسال
- 3 نقش میدان گازی مختار بویراحمد در رفع چالش ناترازی انرژی
- 4 پذیرش بیش از دوهزار دانشجو در دانشگاه آزاد یاسوج طی سال تحصیلی جدید
- 5 تدوین برنامه توسعه و پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد
- 6 باند مالخران در دام پلیس کهگیلویه
- 7 کهگیلویه و بویراحمد تنها استان فاقد مجتمع فرهنگی کودک و نوجوان
- 8 تخریب ۵۰۹ فقره ساختوساز غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- آغاز مازوتسوزی در ۲ کارخانه سیمان یاسوج و مارگون
- پدرم فرزند تو بودن کار راحتی نیست/مادرم بر دستانت بوسه میزنم/ مردم عزیزم چیزی کم نگذاشتید
- پیام تسلیت رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئول کانون بسیج هنرمندان گچساران در پی درگذشت شاعر هماستانی
- گزارش تصویری از مراسم تشییع و خاکسپاری شاعر هماستانی در دهدشت
- مکاتبه تاجگردون با وزیر دادگستری درباره قوانین قاچاق و تعزیرات
- لایحه موضوع دوتابعیتی فرزندان مسئولین چیست؟!/ دلایل تاجگردون برای رای منفی به این طرح
- پیام تسلیت دبیر هیات دولت در پی درگذشت شاعر هماستانی
- پیام تسلیت استاندار اسبق استان های لرستان و کهگیلویه و بویراحمد در پی درگذشت استاد فریدون داوری
- موفقیت خبرنگار کهگیلویه و بویراحمدی در جشنواره رسانه ای بانوان کشور
- انتصاب معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش گچساران+ جزییات
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!