-
"فریدون داوری" شاعر عشق و حماسه
ایرج اقبال فر
-
فریدون داوری در چهار پرده
فضلالله یاری
-
کوچ ابد مرد ادب ایل و فریدون فرهنگ
سید غلام بلادی
-
یاسوج؛ شهری که شیخ شاخصش پیشهزن بود!
محمد مختاری
-
جزای نیکی جز نیکی نیست
جبار چراغک
-
زیبایی بر بستر فاجعه
سید غلام بلادی
-
«لذت وقیح»
امراله نصرالهی
-
زنان و دولت چهاردهم
سیده فرزانه آرامش
-
شاقول اصلی در ماجرای قتل دکتر داوودی
فضلالله یاری
-
در این محنتسرا نابههنجاران و کج روان بزرگ شمرده شدهاند
پریچهر زعیمی
واحد دیالیز صفاقی استان در بیمارستان جلیل یاسوج افتتاح شد/تصاویر
با پیگیری های مستمر دانشگاه علوم پزشکی استان و معاونت درمان دانشگاه واحد دیالیز صفاقی در بیمارستان شهید دکتر جلیل یاسوج راه اندازی شد.
به گزارش افتونیوز به نقل از روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به افزایش تعداد افراد مبتلا به نارسایی کلیه گفت: باتوجه به تغییر سبک زندگی مردم، بیماران نارسایی کلیه در کشور و در استان در حال افزایش است.
دکتر سبز با بیان اینکه در حال حاضر ۲۲۷ بیمار نارسایی کلیه در استان وجود دارد، افزود: این تعداد تحت درمان دیالیز هستند که بهترین راهکار درمان بیماران نارسایی نیز کلیه پیوند کلیه بوده و از دیگر روش های درمان تخصصی این بیماران انجام دیالیز است که به دو روش دیالیز خونی و دیالیز صفاقی قابل انجام است.
وی ابراز داشت: از آنجایی که تاکنون در سطح استان درمان تخصصی بیماران نارسایی کلیه فقط به روش دیالیز خونی(همودیالیز) انجام می شده و این روش درمانی مخاطرات و مشکلات خاص خود را داشته و نیاز به مراجعه مداوم بیمار به مراکز درمانی بصورت یکروز در میان و هر روز حدود ۴ ساعت می باشد و همین امر باعث می شود کیفیت زندگی این بیماران کاهش یابد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان یادآور شد: بنابراین راه اندازی مراکز دیالیز صفاقی در استان به جهت بهبود کیفیت زندگی این بیماران یک ضرورت بود. بدین منظور از اردیبهشت ماه امسال با پیگیری هایی که معاونت درمان دانشگاه استان از طریق معاونت درمان وزارت بهداشت انجام داده و همزمانی راه اندازی بخشهای بیمارستان جدیدالتاسیس یاسوج بنابراین گذاشته شد که اولین مرکز دیالیز صفاقی استان در این بیمارستان راه اندازی شود.
وی ادامه داد: با معرفی دو نفر کارشناس پرستاری از پرسنل مجرب بیمارستان شهید جلیل به حوزه بیماران خاص وزارت بهداشت و پیگیری آموزش آنان به مدت دو هفته در یکی از بهترین مراکز دیالیز صفاقی شهر تهران همچنین تجهیز واحد فوق در بیمارستان شهید جلیل، این مرکز به لطف خدا، حمایت های رئیس دانشگاه، معاونت توسعه و پشتیبانی دانشگاه، تلاش های همکاران واحد بیماران خاص معاونت درمان دانشگاه، همکاری ریاست و مجموعه مدیریتی بیمارستان شهید جلیل و همراهی شرکت داروسازی ثامن مشهد به عنوان شرکت متعهد تهیه محلول ها و کاتترهای دیالیز صفاقی امروز افتتاح و آماده ارائه خدمت به بیماران دیالیزی استان می باشد.
معاون درمان دانشگاه افزود: با بررسی های انجام شده توسط واحد بیماران خاص معاونت درمان دانشگاه، تعداد هفت بیمار نارسایی کلیه در سطح استان وجود دارد که به روش دیالیز صفاقی درمان می شوند که این بیماران تاکنون در مراکز دیالیز صفاقی شیراز و اهواز خدمات دریافت می نموده اند و از این تاریخ به بعد این عزیزان می توانند به این واحد در بیمارستان شهید جلیل یاسوج مراجعه و خدمات مورد نیاز را دریافت نمایند.
وی اظهار داشت: امید است با مساعدت و همکاری پزشکان نفرولوژیست و داخلی استان که نهایت همکاری را در این زمینه دارند بیماران نارسائی کلیه را به سمت دیالیز صفاقی سوق دهیم.
دکتر سبز گفت: راه اندازی مراکز دیالیز در بیمارستان های امام خمینی دهدشت و شهید رجایی گچساران با توجه به اعلام آمادگی روسای شبکه های بهداشت و بیمارستان های این دو شهرستان نیز در دستور کار است که پیگیری و به زودی راه اندازی خواهند شد.
مدیر امور بیماری های معاونت درمان دانشگاه همچنین با اشاره به لزوم راه اندازی واحد دیالیز صفاقی به دلیل افزایش بیماران نارسایی کلیه گفت: برای انجام دیالیز خونی (همودیالیز) بیمار باید سه روز در هفته در مرکز دیالیز حضور یافته و هر روز مدت چهار ساعت طول می کشد تا مراحل انجام دیالیز بر روی وی انجام شود، ولی برای انجام دیالیز صفاقی بیمار پس از انجام جراحی کوچکی و قرار گرفتن یک عدد لوله در شکم وی و آموزش توسط پرسنل واحد دیالیز صفاقی، بیمار با دریافت محلول دیالیز می تواند شخصا در منزل مراحل دیالیز را انجام دهد و احتیاج به حضور مکرر و زمان بر در مراکز دیالیز نیست.
دکتر افشین ادامه داد: چنانچه بیمار در طول شبانه روز دچار مشکل شود ضمن تماس با پرسنل این واحد که با گذراندن یک دوره آموزشی دیالیز صفاقی تجارب کامل را بدست آورده اند راهنمایی های لازم را جهت رفع مشکلات دریافت کنند.
وی افزود: از جمله مزایای این روش دیالیز، یادگیری آسان، انجام درمان توسط بیمار در منزل، استقلال شخص و امکان کنترل درمان، برنامه ریزی قابل انعطاف، قابلیت انجام درمان در هر مکان تمیز و عدم نیاز به سوزن جهت انجام دیالیز، کمتر بودن خطر ابتلا به هپاتیت ب و سی و کیفیت بهتر زندگی می باشد که این روش را نسبت به دیالیز خونی ارجح می دارد.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 پیام تسلیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی درگذشت فریدون داوری شاعر آئینی و انقلابی
- 2 پذیرش ۴۹۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد طی امسال
- 3 نقش میدان گازی مختار بویراحمد در رفع چالش ناترازی انرژی
- 4 پذیرش بیش از دوهزار دانشجو در دانشگاه آزاد یاسوج طی سال تحصیلی جدید
- 5 تدوین برنامه توسعه و پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد
- 6 باند مالخران در دام پلیس کهگیلویه
- 7 کهگیلویه و بویراحمد تنها استان فاقد مجتمع فرهنگی کودک و نوجوان
- 8 تخریب ۵۰۹ فقره ساختوساز غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- مکاتبه تاجگردون با وزیر دادگستری درباره قوانین قاچاق و تعزیرات
- لایحه موضوع دوتابعیتی فرزندان مسئولین چیست؟!/ دلایل تاجگردون برای رای منفی به این طرح
- پیام تسلیت دبیر هیات دولت در پی درگذشت شاعر هماستانی
- پیام تسلیت استاندار اسبق استان های لرستان و کهگیلویه و بویراحمد در پی درگذشت استاد فریدون داوری
- موفقیت خبرنگار کهگیلویه و بویراحمدی در جشنواره رسانه ای بانوان کشور
- انتصاب معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش گچساران+ جزییات
- معاون بیمهای تامین اجتماعی گچساران منصوب شد+ حکم
- پیام تسلیت استاندار در پی درگذشت شاعر هماستانی
- معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- «نادر منتظریان» در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!