-
آینده جنگ اسرائیل با ایران چه خواهد شد؟
عباس عبدی -
«شافرج الله»
سیدمحمد مختاری -
ایران خانهی ماست؛ مسئولیت ایرانی بودن فراتر از هر تفاوتی
علیرضا تابش -
وقتی وفاداری استاندار به دولت قربانی روابط و رفاقتهای پشت پرده میشود»
یادداشت مخاطبان -
دفاع از ایران؛ به نام یا به ننگ!
فضلالله یاری -
جوابیهای به یک رسانه/ وقتی مدح بیمحتوا جای مطالبهگری رسانهای را میگیرد
حسن کریمی -
مرثیهای بر پروژههای نیمهتمام استان کهگیلویه و بویراحمد
بویار پارسه -
دیدهبان
هجیر تشکری -
عوارض شناسی تعطیلی خرد سیاسی در سطح میزان پیشرفت شهرستانهای چهارگانه
یاسین علویان سوق -
واقعیت مدیران 50 میلیاردتومانی و نقش «تاجگردون» در بحران مدیران اینستاگرامی!
اسلام ذوالقدرپور
نشست ستاد بازآفرینی شهری کهگیلویه و بویراحمد با حضور معاون وزیر برگزار شد/ تصاویر

نشست ستاد بازآفرینی شهری استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، استاندار ، نماینده گچساران و باشت در مجلش شورای اسلامی، معاون استاندار و فرمانداران، شهرداران و برخی از مدیران استانی در یاسوج برگزار شد.
به گزارش افتونیوز، در این نشست، نستهن مقدم شهردار یاسوج، غلامرضا تاجگردون نماینده گچساران و باشت، پژمان معاون وزیر راه و شهرسازی و کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد به ایراد سخن پرداختند.
تعاونیهای ۱۳گانه مسکن بیشترین خسارت را به توسعه شهری یاسوج وارد کردند
شهردار یاسوج گفت: تعاونیهای ۱۳گانه مسکن یاسوج که در گذشته شکل گرفتند بیشترین خسارت را به توسعه درست شهری وارد کردند. نستهن مقدم در این نشست با بیان اینکه شهر را شهروند میسازد و مسئولان هماهنگکننده هستند، افزود: برای ارتقاء سطح زندگی مردم باید آنها را در همه عرصههای مدیریت شهری مشارکت دهیم. وی اظهارکرد: تعاونیهای ۱۳گانه یاسوج که در گذشته شکل گرفتند بیشترین خسارت را به توسعه درست شهری وارد کردند. شهردار یاسوج خاطرنشان کرد: علاوه بر این، دستگاههای اجرایی اقدام به فروش زمینهای خود میکنند و در نتیجه آن، شهروندان برای زمینهایی تقاضای پروانه میکنند که هنوز طرح تفکیک ندارند. مقدم با بیان اینکه از حضور گردشگران در شهر یاسوج چیزی عاید این شهر نمیشود، تصریح کرد: در اعیاد و مناسبتهای مختلف با ورود ۶۰۰هزار تا حدود یک میلیون گردشگر به یاسوج روبرو هستیم اما زیرساختهای لازم برای اینکه این مسأله را به فرصت تبدیل کنیم ایجاد نشده است. وی با بیان اینکه باید مدت حضور گردشگران را در شهر یاسوج افزایش دهیم تا کسبه ما رونق پیدا کنند، ادامه داد: باید در بحث سرمایهگذاری در شهر یاسوج از مدلهای موفق کشوری استفاده کرد تا مواهب خدادادی این شهر بیهوده استفاده نشود. شهردار یاسوج با اشاره به حمل و نقل عمومی شهر یاسوج بیان کرد: حمل و نقل عمومی و زیرساختهای ما معیوب و فرسوده است که باید چارهای برای آن اندیشیده شود.
پیشنهادهای تاجگردون برای سه شهر بزرگ استان
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با گلایهمندی از کمکاری مسئولان استانی در رابطه با بافت تاریخی دهدشت، گفت: بعد از گذشت ۶ ماه هنوز کار جدی در زمینه ساماندهی این بافت شروع نشده است در حالی که منابع اعتباری هم وجود دارد. غلامرضا تاجگردون هم در این نشست اظهار داشت: مسائل این استان متراکم و پیچیده بوده و حل آنها ساده نیست و در این میان بیش از بحث اعتباری، بحث این است که از چه روشهایی، مشکلات را حل کنیم. وی با بیان اینکه هر جا بتوان از ظرفیتهای ملی استفاده کرد کمک میکنیم، به مشکلات شهر یاسوج اشاره کرد و افزود: شهر یاسوج ۱۳۰ هزار جمعیت دارد اما با احتساب جمعیت حاشیهنشین آن باید به ۲۴۰ هزار نفر خدمات ارائه شود که این موضوع مشکلاتی را ایجاد کرده است. رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات آبشار یاسوج، عنوان کرد: این مکان گردشگری ۴۰ سال است که همین ورودی را دارد و در این ۴۰ سال تغییر چندانی نکرده است. تاجگردون با بیان اینکه ما گیرهای ساماندهی مدیریتی در استان داریم، گفت: باید به جای قرار دادن یک لیست بلندبالا از پیشنهادات پیش روی مسئولان کشوری، یکی یا دو طرح شاخص را پیشنهاد دهیم که اثر تکاثری در بهبود وضعیت شهر داشته باشند. نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی خطاب به فرماندار بویراحمد و شهردار یاسوج گفت : به نظر من شما باید یک یا دو طرح مهم را در این نشست مطرح کنید و به جد پیگیر حل آن باشید تا به سرانجام برسد. وی در رابطه با مشکلات شهر دهدشت هم گفت: شهر تاریخی دهدشت متعلق به عصر صفویه است اما ما تاریخ چند صد ساله را رها کرده و خودمان را درگیر معضل تعدادی دکه ۲۰ تا ۳۰ ساله میکنیم در حالی که اگر مشکل بافت تاریخی را حل کنیم دکهها خودبخود جمع میشوند. رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با گلایهمندی از کمکاری مسئولان استانی در رابطه با شهر تاریخی دهدشت، گفت: بعد از گذشت ۶ ماه هنوز کار جدی در زمینه ساماندهی این بافت شروع نشده است در حالی که منابع اعتباری هم وجود دارد.
منابع بیشتر برای برون رفت از مشکلات مناطق کمتر توسعه یافته تامین میشود
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل بازآفرینی شهری کشور، گفت: برای برون رفت از مشکلات، تامین منابع بیشتر جهت مناطق کمتر توسعه یافته مدنظر است. محمد پژمان در نشست بازآفرینی شهری کهگلویه و بویراحمد، با بیان اینکه رفع مشکلات تنها با تکیه بر درآمدهای نفتی شکل نمی گیرد، افزود: باید اقداماتی که محرک توسعه بوده با نگاه صحیح شکل گرفته و در تحولات نباید تنها به دنبال پول دولتی بود و بکارگیری ظرفیت بخش خصوصی نقش موثری در توسعه و ارتقای مناطق دارد. وی ثروت آفرینی در شهرها را یک ضرورت دانست و اظهارکرد: باید تولید، اشتغال و درآمدزایی در شهرها با نگاه پایدار شکل بگیرد. معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: اقتصاد نفتی همه را بد عادت کرده است و باید توسعه پایدار با تکیه بر احصای ظرفیتها و بکارگیری آنها بدست آید. پژمان تصریح کرد: برای برون رفت از مشکلات، تامین منابع بیشتر برای مناطق کمتر توسعه یافته مد نظر است. اما آیا این کافی است و پاسخگوی مشکلات خواهد بود؟. ما مدیران، مدیر هزینه ایم و مدیر درآمد نیستیم و عادت کرده ایم که اعتباری برای ما بفرستند و هزینه کنیم. وی با بیان اینکه مردم در مدیریت شهری سهیم شوند، عنوان کرد: اگر مردم توسعه میخواهند باید هزینه کنند و سهیم شوند و البته در برخی مناطق شهری ما که نارساییهایی جدی دارد و اقشار این مناطق از دهکهای پایین هستند کمک دولت در این زمینه وجود دارد. معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه باید در یک شهر ثروتآفرینی کنیم و سرمایهگذاری و اشتغال وجود داشته باشد تا از محل گردش مالی بتوان امور را اداره کرد، تاکید کرد: شهر یاسوج پتانسیل نهفتهای در حوزه گردشگری دارد که باید بالفعل شود و علاوه بر این گرانی زمین در یاسوج نشانه خوبی است زیرا جاهایی که زمین مفت است کسی برای سرمایهگذاری نمیرود. پژمان خطاب به مدیران دولتی استان با بیان اینکه آیا به این ناتوانی رسیدهاید که امروز برای حل مشکلات خود فقط منتظر درآمدهای نفتی هستید، بیان کرد: از دهه ۷۰ تاکنون مسیر آبشار یاسوج که یکی از پتانسیلهای مهم استان کهگیلویه و بویراحمد است تغییر چندانی نکرده است. وی با تاکید بر اینکه اعتبارات دولتی برای اجرای چند پروژه مشکل شما را حل نمیکند، گفت: برای ایجاد تحول به دنبال پول دولتی نباشید و بدانید که تنها راه فراهم کردن موجبات توسعه استفاده از سرمایههای بخش خصوصی است و جز این هیچ راه دیگری نداریم. معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه نوع رویکرد و برخورد ما با تقاضاها باید علمی شود، تصریح کرد: آمادگی داریم در کارهای مطالعاتی و کارهایی که میتواند به زمینه رونق اقتصادی و ثروتآفرینی در استان کهگیلویه و بویراحمد کمک کند همکاری کنیم. معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه راه برون رفت از مشکلات تنها تزریق اعتبار نیست، عنوان کرد: ظرفیتها و توان باید پاسخگوی مشکلات بوده و خودباوری و تکیه بر ظرفیتها، ایجاد تحولات بزرگی را شکل داده است. پژمان با بیان اینکه باید تمام ظرفیتهای قابل استفاده در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی و بهره برداری شود، بیان کرد: همچنین باید همکاریهای بین بخشی نیز رشد یابد. معاون وزیر راه و شهرسازی یکی از پروژههای دولت را رفع موانع تولید و رونق کسب و کار دانست و اظهارکرد: تعامل و همکاری دستگاهها در رفع مشکلات واحدها، تحولات بزرگی را رقم می زند. پژمان تامین قیر و ارائه تسهیلات در کهگیلویه و بویراحمد را از جمله اقدامات انجام شده دانست و گفت: ظرفیتها برای رفع مشکلات استان بکار گرفته می شود.
کهگیلویه و بویراحمد پنجمین استانی که پرونده مسکن مهر را می بندد
آخرین مسئولی که در این نشست به بیان نقطه نظرات خود پرداخت ، طبق معمول جلسات رئیس جلسه بود که در این نشست ریاست بر عهده استاندار کهگیلویه و بویراحمد بود. حسین کلانتری با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی در رونق اقتصادی کشور، اظهار داشت: یکی از سیاستهای اصلی اقتصاد مقاومتی استفاده از فرصتهای جدید برای تغییر شرایط از وضع کنونی به وضعیت مطلوب است. استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: بحث بازآفرینی شهری اتفاق خوبی است که در استان شروع شده و با اجرای این پروژهها تحول کیفی چشمگیر در زندگی مردم ایجاد میشود. کلانتری با بیان اینکه دولت برای اجرای پروژههای بازآفرینی شهری تسهیلات ارزانقیمت و کمکهای یارانهای فراهم کرده، گفت: بازآفرینی بافتهای فرسوده طرح ماندگاری است که باید آن را در استان تکمیل کنیم و میتواند برای سایر نقاط کشور الگو باشد. وی به پروژههای مسکن مهر استان اشاره داشت و ابراز کرد: اکثر واحدهای مسکن مهر استان تحویل داده شده و بخشی نیز در حال تحویل است و احتمالا پنجمین یا ششمین استان کشور باشیم که بتوانیم پرونده مسکنهای مهر را ببندیم. استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: باید در مسیر تغییر نگرش، حمایت و تولید ثروت جدید در استان حرکت کنیم و دستگاههای اجرایی استان در این زمینه هماهنگ عمل کنند.
[gallery ids="53313,53314,53315,53316,53317,53318,53319,53320,53321,53322,53323,53324,53325,53326,53327,53328,53329,53330,53331,53332,53333,53334,53335,53336,53337,53338,53339,53340,53341"]
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 2 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 3 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
- 4 کاهش ۱۵ درصدی ترددهای بیناستانی در جادههای کهگیلویه و بویراحمد
- 5 امحا ماینرهای کشف شده در کهگیلویه و بویراحمد
- 6 رئیس شورای شهر: ترافیک سنگین یاسوج چالش بزرگ پیش روی ماست
- 7 صدور حکم قاطع برای نانوایی متخلف گچسارانی در دام تعزیرات
- 8 خسارت زلزله دهدشت به ۱۰۰۰ واحد مسکونی
-
مديرعامل شركت نفت گچساران: كتابخانههای شركت نفت گچساران بیش از 6 هزار نفر عضو دارد
-
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر شتاب و روند تکمیل پروژههای عمرانی و خدماتی شهر یاسوج تاکید کرد
-
استاندار: زیرساختهای گردشگری مذهبی توسعه مییابند
-
تذکر رئیسجمهور به منابر، رسانه ملی و نمازهای جمعه: از سخنان تفرقهافکنانه و اختلافبرانگیز بهشدت پرهیز شود
-
«وضعیت حساس کنونی» ؛ جنگ یا صلح؟!
-
«همایونفر» معاون اداره کل مسکن و شهرسازی استان شد/ ابلاغ
-
هتل ورزش یاسوج پس از سالها تکمیل میشود/ آگهی مناقصه
-
لاشه پهپاد هرمس بر دوش یک لر
-
مشکلات هفت کانون بازنشستگی استان بررسی شد/مهرجو: پیگیری لازم برای افتتاح شعبه بانک رفاه در برخی شهرستانها انجام خواهد شد/ پیگیری لازم برای افزایش سهمیه وام استان خواهد شد
-
هشدار افزایش آمار غرقشدگی در رودخانههای کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!