-
فریدون داوری در چهار پرده
فضلالله یاری
-
کوچ ابد مرد ادب ایل و فریدون فرهنگ
سید غلام بلادی
-
یاسوج؛ شهری که شیخ شاخصش پیشهزن بود!
محمد مختاری
-
جزای نیکی جز نیکی نیست
جبار چراغک
-
زیبایی بر بستر فاجعه
سید غلام بلادی
-
«لذت وقیح»
امراله نصرالهی
-
زنان و دولت چهاردهم
سیده فرزانه آرامش
-
شاقول اصلی در ماجرای قتل دکتر داوودی
فضلالله یاری
-
در این محنتسرا نابههنجاران و کج روان بزرگ شمرده شدهاند
پریچهر زعیمی
-
بیوه زنان
آفتاب افریدون
مدیران حذف شده دولت اعتدال کجا هستند و چه میکنند؟ / حمایتی که شامل همه نشد
چندی پیش مصاحبه ای از سیدرضا عسکری فعال سیاسی اصلاح طلب در رسانه های استان منتشر شد که در بخشی از آن به حذف مدیران و نیروهای هزینه داده جریان متبوع سیاسی انتقاد کرده بود و خواستار استفاده مجدد از ظرفیت آنها برای مدیریت استان شده بود.
اما مدیران حذف شده چه کسانی بودند و الان کجا و مشغول چه کاری هستند؟ مجموعه مدیریتی استان نسبت به حذف این افراد چه واکنشی از خود نشان داد؟ از این میان تنها یک نفر شانس مسئولیت مجدد و حمایت استاندار را داشت که تا حدی نشانگر قومیت گرایی خادمی است. در این نوشتار به برخی از این افراد اشاره می شود.
شاپور رمضانی سرپرست دانشگاه یاسوج
در ابتدای شروع به کار دولت و انتصاب استاندار، روند تغییر مدیریت ها در استان نیز آغاز شد. اولین انتصاب ها مربوط به معاونان استاندار بود. پس از آن اولین دستگاهی که رئیس آن تغییر کرد دانشگاه دولتی یاسوج بود. کمتر از 20 روز پس از انتصاب استاندار، شاپور رمضانی در 21 مهر 92 به عنوان سرپرست دانشگاه یاسوج جایگزین اردوان ارژنگ شد. تغییری که به گفته برخی فعالان دانشگاهی شور و نشاط و پویایی را به دانشگاه برگرداند. فضای امنیتی و بسته ای که در طول هشت سال دولت احمدی نژاد حاکم بود به تدریج از دانشگاه رخت بر بست. اقدامات مهم و تاثیرگذار دکتر رمضانی در زمینه های مختلف در مجموعه دانشگاه یاسوج تا همیشه زبانزد خواهد بود. وی جمله ای ماندگار در مراسم معارفه خود گفته بود: «آمده ام کاری کنم که بماند نه کاری کنم که بمانم» اما شاید مهمترین اقدام وی که در کشور هم سر و صدای زیادی به پا کرد افشای بورسیه های غیرقانونی بود. این موضوع البته دامن خودش را هم گرفت. به طوری که مخالفان وی که لابی قدرتمندی داشتند مانع از تایید حکم وی در شورای عالی انقلاب فرهنگی شدند. هر چند برخی از دوستان سیاسی اش نیز حمایت موثر و جدی از او نکردند.
رمضانی پس از 18 ماه سرپرستی در دانشگاه مادر استان کنار رفت. اتفاقی که خیلی از هوادران دولت و دانشگاهیان را ناراحت کرد. اما واکنش مجموعه استانداری و شخص استاندار به حذف یکی از بهترین مدیران این دولت تنها یک حکم مشاوره خشک و خالی بود. هر چند همین حکم مشاور استاندار در امور دانشگاههای و موسسات اموزش عالی هم بیشتر جنبه تشریفاتی داشت و پس از آن رمضانی در هیچ یک از نشست ها و یا مسایل مربوط به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی نه مورد مشورت قرار گرفت و نه دعوت شد. رمضانی هم اکنون به عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه یاسوج مشغول فعالیت است.
وحید محمدی تبار مدیرکل منابع انسانی استانداری
محمدی تبار از نیروهای فعال جریان اصلاح طلب و از اعضای انجمن اسلامی دانشجویان در فعالترین دوران این انجمن بود. در ابتدا برای وی حکم مدیرکل بحران استانداری زده شد (آن گونه که در رسانه ها منتشر شد) اما بلافاصله این حکم تغییر کرد و وفایی به مدیریت بحران رفت و محمدی تبار به عنوان مدیرکل منابع انسانی جای وفایی را گرفت که همین مسئولیت را در دولت احمدی نژاد داشت. گفته می شود یکی از افرادی که به شدت پیگیر سهمیه استخدامی حذف شده 1400 نفری استان و تخصیص مجدد آن به استان، همین آقای محمدی تبار بود. البته این تلاشها فقط منجر به گرفتن سهمیه 146 نفری خانواده های شهدا شد و برای بقیه سهمیه ره به جایی نبرد. عملکرد این مدیر را نیز می توان موفق ارزیابی کرد هر چند اگر بیشتر می ماند شاید مجوز این سهمیه های استخدامی و یا سهمیه های جدید را می توانست بگیرد. با تغییر چارت سازمانی استانداری و تاسیس مجدد سازمان مدیریت و برنامه ریزی، محمدی تبار و مدیریتش در استانداری حذف شدند. پس از آن به سازمان جهادکشاورزی رفت و الان نیز به عنوان کارشناس در استانداری است.
محمدرضا باقرزاده مدیرکل روابط عمومی و امور بین المللی استانداری
باقرزاده در دوران اصلاحات مسئولیت سازمان جوانان و روابط عمومی استانداری را در سوابق مدیریتی خود داشت. در دولت تدبیر و امید به عنوان مدیرکل روابط عمومی استانداری منصوب شد. با عمده رسانه ها ارتباط موثر و دوستانه ای داشت. از سویی در بیشتر برنامه ها همواره در کنار استاندار بود و اخبار مربوط به وی نیز پوشش خوبی داشتند. ارتباط با استاندار در دوران وی به راحتی صورت می گرفت و معمولا نیز پاسخگوی مسایل مختلف بود. اما در استانداری بسیاری از فاکتورهای دیگر نیز تعیین کننده است. پس از فشار برای استعفا، باقرزاده تقاضای بازنشستگی کرد که فورا با این تقاضا موافقت شد!
جلیل حسنی مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری
حسنی یکی از بهترین مدیران دولت تدبیر و امید در استان بود. وی از نیروهای اصلاح طلب بود که مسئول ستاد نامزد اصلی این جریان سیاسی را در انتخابات 88 به عهده داشت. جز اولین مدیرانی بود که در استانداری منصوب شد. بهترین عملکرد وی را می توان انتخابات مجلس در اسفند 94 دانست. خادمی نیز این انتخابات را آرام ترین انتخابات در طول تاریخ استان قلمداد کرد که نشان از عملکرد خوب این مدیر که بار اصلی را به دوش می کشید دانست. اما در اقدامی عجیب وی برکنار شد تا کرامت کریمی بر جای وی نشیند. اقدامی که هم باعث تعجب شد و هم اعتراضهای زیادی را متوجه استاندار کرد. حسنی متولد ممسنی است اما همه دوران مدیریتش در این استان بوده و به نوعی خود را بومی این استان می داند. وی پس از مدتی به عنوان فرماندار ویژه شهرستان لارستان در استان فارس منصوب شد و هم اکنون نیز در آنجا خدمت می کند.
کرامت کریمی سرپرست فرمانداری کهگیلویه
کریمی که در انتخابات ریاست جمهوری مسئول ستاد روحانی در کهگیلویه بود در همین شهرستان به عنوان سرپرست فرمانداری منصوب شد. اما از همان ابتدا با مخالفت نماینده شهرستان و سپس امامان جمعه روبرو شد. همین مخالفتها در نهایت کارساز شد و حکم وی به عنوان فرماندار کهگیلویه تایید نشد. اما کریمی خوش شانس بود که استاندار هم طایفه ای وی در راس امور بود. چون تنها مدیری که حذف شد ولی دوباره توانست مسئولیت بگیرد همین آقای کریمی بود. استاندار در طول یکسال چهار حکم به وی داد. ابتدا معاون مدیرکل سیاسی و انتخابات بعد از مدتی به عنوان سرپرست فرمانداری کهگیلویه، مدتی هم به عنوان مشاور فرهنگی و اجتماعی و در نهایت مدیرکل سیاسی و انتخابات. انتصاب کریمی به عنوان مدیرکل شاید پیامی از سوی استاندار به مخالفین بود که وی حامی مدیران خود هست. اما این حمایت شائبه قومیت گرایی داشته و دارد چه آنکه فقط در مورد کریمی صدق می کند و دیگر مدیران حذف شده هر چند از همین طیف و جریان فکری بودند اما از حمایت استاندار بی بهره بودند. کریمی اکنون به عنوان مدیرکل سیاسی و انتخابات در اکثر جلسات مرتبط یا غیر مرتبط معمولا همراه استاندار است و می توان وی را از معتمدین استاندار به حساب آورد.
محمدرضا شریعتی رئیس آموزش و پرورش بویراحمد
شریعتی در حالی کمتر از یکسال مسئولیت آموزش و پرورش را عهده دار بود که اختلافات وی با زارعی نماینده بویراحمد و دنا برای همه آشکار و عیان شده بود. این اختلاف ها نهایتا مدیرکل را متقاعد کرد که وی را برکنار و نیروی مورد اعتماد نماینده را منصوب کند. شریعتی در انتخابات مجمع اصلاح طلبان بویراحمد و دنا رای بالایی کسب کرد که نشان از محبوبیت وی بود. این مدیر نیز پس از عزل از سمت خود هم اکنون به عنوان معاون یکی از مدارس بویراحمد انجام وظیفه می کند.
غلامعباس موسوی نژاد مدیرکل شیلات استان
موسوی که سابقه همکار بودن با خادمی استاندار را در شیلات استان داشت به عنوان مدیرکل این دستگاه منصوب شد. شیلات جز ارگانهایی است که زیر مجموعه جهادکشاورزی است. اختلاف های موسوی و گوهرگانی هر چند به عرصه عمومی و رسانه ها نیامد اما باعث شد پس از مدتی موسوی از این سمت استعفا دهد. موسوی هم اکنون کارشناس اداره شیلات استان است.
شاهرخ کناری معاون فرماندار بویراحمد
کناری به عنوان معاون فرماندار بویراحمد در زمانی که هوشنگ یاری پور زمام امور شهرستان را بر عهده داشت خدمت می کرد. معاونی که بیش از رئیس خود اطلاعات داشت و بر امور مسلط بود. معمولا در جلسات این کناری بود که پاسخگو بود و به نوعی ضعف فرماندار را جبران می کرد. کناری ارتباط خوبی با رسانه ها داشت و همیشه هم برای پاسخگویی آماده بود. درست برعکس رئیس خود. این مسایل اختلافات رئیس و معاون را زیاد کرد. همین مسئله باعث شد یاری پور اصرار بر عزل کناری داشته باشد. بالاخره هم موفق شد هر چند صندلی فرمانداری بویراحمد چندان به خودش هم وفا نکرد. کناری اکنون به عنوان کارشناس در معاونت سیاسی و امنیتی استانداری است.
علی تاج امیری فرماندار دنا
تاج امیری فرماندار جوان و محبوب دنا هم از جمله مدیرانی است که حذف شد. این مدیر توانمند در طول مدت زمامداری فرمانداری بسیار خوب و فراتر از انتظار ظاهر شد. ارتباط مستمر و موثر با رسانه ها، مردم و مدیران استانی از وی چهره مدیری موفق ساخته بود. حضور افراد فعال و توجه و اعتماد به نیرهای جوان از جمله ویژگی های خوب وی بود. گفته میشود محدودیتهای اداری و حرف و حدیث هایی که ممکن بود در انتخابات مجلس بوجود آید نماینده شهرستان و استاندار را وادار به تغییر وی کرد. تاج امیری در انتخابات مسئول ستاد زارعی بود و هم اکنون کارمند شهرداری یاسوج است.
قطعا به این لیست می توان افراد دیگری را هم اضافه کرد.
با نگاهی به این افراد و مسئولیتهای محوله، معتقدم این افراد کارنامه نسبتا موفقی(به زعم نگارنده) داشتند که استاندار و دیگر مسئولان می توانستند از پتانسل و ظرفیت این افراد بازهم استفاده کنند. برخی از مدیرانی که اکنون در استان مسئولیت دارند چندان اعتقادی به دولت تدبیر و امید ندارند و جالب اینکه آن را پنهان هم نمی کنند اما جای سوال است که افرادی که همیشه در جریان سیاسی اصلاح طلبی فعال بوده اند و هزینه های این فعالیت را نیز پرداخت کرده اند و در پیروزی و به قدرت رسیدن روحانی نقش داشته اند، چرا باید در حاشیه باشند و عده ای همچنان در مسئولیت باشند که نه تنها اعتقادی به دولت ندارند و خود را هم موظف به پیاده کردن سیاست های دولت تدبیر و امید نمی دانند بلکه در این راه کارشکنی هایی نیز می کنند. شاید یکی از دلایل دلسردی خیلی از جوانان و هوادران این دولت عزل همین افراد بوده باشد و چه بسا در انتخابات آتی از حمایت از روحانی دست بکشند و در آن صورت نه از تاک نشان ماند و نه از تاک نشان ...
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 پیام تسلیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی درگذشت فریدون داوری شاعر آئینی و انقلابی
- 2 پذیرش ۴۹۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد طی امسال
- 3 نقش میدان گازی مختار بویراحمد در رفع چالش ناترازی انرژی
- 4 پذیرش بیش از دوهزار دانشجو در دانشگاه آزاد یاسوج طی سال تحصیلی جدید
- 5 تدوین برنامه توسعه و پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد
- 6 باند مالخران در دام پلیس کهگیلویه
- 7 کهگیلویه و بویراحمد تنها استان فاقد مجتمع فرهنگی کودک و نوجوان
- 8 تخریب ۵۰۹ فقره ساختوساز غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- موفقیت خبرنگار کهگیلویه و بویراحمدی در جشنواره رسانه ای بانوان کشور
- انتصاب معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش گچساران+ جزییات
- معاون بیمهای تامین اجتماعی گچساران منصوب شد+ حکم
- پیام تسلیت استاندار در پی درگذشت شاعر هماستانی
- معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- «نادر منتظریان» در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- رونمایی از ۱۲ کتاب جدید در شهرستان کهگیلویه/ از«آیین آزادگی» تا«سلطه نمادین علیه زنان» و «دلنوشتههای جادهای استان»
- استاندار: زیرساخت های حفاظت از جنگل های کهگیلویه وبویراحمد افزایش یابد
- طرح کاهش تعرفه واردات خودرو در صحن مجلس
- فرماندار دنا: مدیران خسته و بینظم را محترمانه بدرقه میکنیم
نظرات ارسالی 30 نظر
واقعا حیفه که چهره های اصلی اصلاحات را نادیده گرفت ... آقای تاج امیری زمانی که فرماندار سی سخت بود با تمام وجود وبه نحو احسن وبدونه هیچ گونه بحث قومی وقبیله کارش را به خوبی داشت پیش می برد ولی واقعا نمی دونیم چرا یهویی وبدونه دلیل حذفش کردن...
پاسخواقعا آقای تاج امیری که خوب وبه نحو احسن داشت برای سی سخت کار میکرد و یکی از چهرهای اصلی اصلاحات بوده در استان واقعا حیفه همچنین افرادی را نادیده گرفت
پاسخجناب آقای ............. اصلاح طلب زمانی از بین رفت که امسال حضرتعالی بویراحمد را در دوره دهم مجلس با پول عوض کردید در دوره قبل شب و روز دنبال پست و مقام و منافع شخصی خودت و بستگان بودی بگذارید چهار صباحی این تشکیلات نفس راحت بکشند بهتر از تو کسانی دیگر از جمله آقایان غریب پور وکیلی وغیره هستند که بتواند تصمیم بگیرند برگرد ید به زمان مدیریت دراموزش ؤ پرورش و عملکرد خود را مرور کنید که آیا کار مفیدی انجام داده ای
پاسخمگه مدیری اصولگرا تر از مدیر مخابرات آقای افتخاری که بازنشسته هم هست داریم؟ که این دولت واصلاحات را اصلا قبول ندارد بارانت وپارتی همچنان مدیر هست تا کی باید اینطور باشد.
پاسخریس بعدی دانشگاه هجیرکریمی مداب، هفته پیش هم رفته بود مصاحبه
پاسخدر دولت تدبیروامید دراستان عده ای غیر خودی که متاسفانه در سال های اخیر وارد سیاسیت استان شده اند اما می بینیم که همان ادم های ستادی و بی شناسنامه که در فضای بی رغبت پس از ۸۸ و از روی قحط الرجالی مسئولیت برخی از ستادها را گرفته بودند,امروز بدیل به مدعیان بزرگی گشته اند که با وجود اینکه برخی از این افرد حتی سابقه یک روز اداره یک بقالی را هم ندارند برای فرماندار یا مدیرکل شدن و پست های کلیدی تلاش میکنند که بعضا فرمانداران وبخشداران ومدیران کل که در استان نیز که عموما ابقا شده دوران احمدی نژاد هستند,به این افراد امتیاز میدهند که مبادا جایگاهشان متزلزل شود.
پاسخرمضانی مرد دوست داشتنی بود،رمضانی را نمیشه با ..... مقایسه کرد ......... نمیتونه یه مدرسه ابتدای را اداره کنه رمضانی همیشه در قلب ماست،دوست داریم استاد
پاسخجناب استاندار،دربین تمام مدیران کل حسنی ومحمدی تبار اصلاح طلب هزینه داده بود،چرا باید با این چهره های محبوب سیاسی طوری برخورد کنی که شایسته آنها نباشد،نگاه به معاونت ها بکنید،نیک اقبال کی،کجای اصلاحات بود،درجریان اصلاحات نبود،معنایی کیه،کجا برای اصلاحات هزینه داده،مگه این دوره بااستیضاح کننده عبدالله نوری نبود،یا فتاح محمدی مگه آقای هدایت خواه نمی گفت محمدی از ما هم اصولگراتر است،مگه سهمگین و،وفایی عضوءستاد احمدی نژاد نبودند،مگه کاظمی اصولگرانیست وهر دوره با یکی است،چرا نباید این دوستان وفامیلات تغییر کنند.واصلاح طلبان هزینه داده که فامیلت نیستند باید تغییر کنند،گناه حسنی ومحمدی تبار چه بود، اصلاح طلب بودن آنها
پاسخاستاندار اشتباه بزرگی انجام داد که جلیل حسنی که یکی از وفادارترین فرد به اصلاحات بود را برداشت،ویک معلم تاریج گذاشت جاش،
پاسختعجب می کنم از این دولت هرکه به هر کی، که چرا ریاست دانشگاه یاسوجی،این مرکز علم ودانش به این بزرگی رادادن به شاپور رمضانی،آقای رمضانی نمی تونه خونش را مدیریت کند اونوقت می خوان دانشگاه به این بزرگی را مدیرت کند،
پاسخغلام محمد زارعی نماینده بویراحمد ودنا به اصلاحات ورمضانی ودانشگاه یاسوج خیانت کرد
پاسختنها مدیر که عملکردش اصلاح طلبانه بود شاپور رمضانی بود،تنها مدیر دولت تدبیر بود که به اصلاحات اتقاد داشت،حیف شدآقای زارعی نماینده بویراحمد،وتاجگردون، واستاندار ازش حمایت نکردند،
پاسخاین خطوط که نام مقاله هم نمیشه روش گذاشت کار. ..........هست که بصورت غیرقانونی استخدام شده و انواع رانتها رو هم گرفته و الان هم دربدر دنبال پست هست
پاسخ...... مقاله با این ادبیات سطح پایین با اسم مستعار منتشر میکنی .خودت هم برای خودت کامنت میذاری
پاسخواقعا حیف یکی مثل محمدی تبار این همه هزینه بده برای اصلاحات،بعد یه عده که در دولت قبلی مدیر بودند نه برای اصلاحات هزینه دادند نه اعتقادی به دولت روحانی دارند، باز هم مدیر هستندآقای محمدی تبار چون چاپلوس ودستمال کش نیست باید اینگونه باهاش رفتار بشه
پاسخمرگ بر شاپور رمضانی،و وحید محمدی تبار،رمضانی ومحمدی تبار خائن هستند،جزء فتنه گران هستند باید اعدام شوند مرگ برفتنه گران،سایت افتونیوز حامی وهابیان ویهودیان باید بسته بشه
پاسخجناب ناشناس کمی هم.مرد باشید و منصفانه قضاوت کنید همان عزیزی که می فرمایید وام گرفته .... وام 21 درصد گرفته و در حالی که در دولت سابق ملیارد ها وام بلاعوض و 3 درصد از کیسه خلیفه بخشیده شد اما اب از آب هم تکان نخورد اون فرد مورد نظر شما حقش ریس سازمان مدیریت بود و تنها مدیرکلی که شرایط معاونت سازمان مدیریت را داشت ایشان بود ولی بهش ظلم کردند و بقولی آش نخورده و دهان سوخته .... ایشان اگر ذره ای حق باشد باید یا جای محنایی می نشستند یا جای نوروزی اما چون ادمی شفاف و شجاع بوده و زیر بار نرفت همچنان بیکار و الاف است آیا ستم نیست علی وفایی و حسین سهمگین و حسین کاظمی 14 سال مدیر کل باشند اما محمدی تبار در استانداری صندلی و اتاق برای نشستن نداشته باشد؟؟؟؟ ایشان در طول دو سال گذشته حتی یک ریال اضافه کاری و پاداش دریافت نکرده اند در حالی که در دولت احمدی نژاد چنین برخوردی با ایشان نشده....
پاسخخدا پدر اون کسی که ........... رو عزل کرد بیامرزه ........... از ابتدا بصورت غیرقانونی استخدام شده بود و انواع رانتها رو هم اعم از واگذاری مسکن ارزان و وامهای کلان رو دریافت میکرد .مسلما این مطالب رو هم خودش نوشته .الان هم هیچ سر کار نمیره ولی حقوق و مزایا و اضافه کاری دریافت میکنه
پاسخخدایی ............... حقشه خردنه ایشون باید دم در استانداری بشینه البته کفش واکس بزنه ف
پاسخدرود بر اخلاق درود بر دکتر شریعتی راد
پاسخحتی تو دولت خودتون هم زور داریم. دیدید که چطور رمضانی را کله پا کردیم و نزاشتیم حکمش تایید بشه! هر که با اصولگرایان درافتاد ور افتاد. رمضانی چند روزی قدرت دستش بود خیلی دور بر داشت. ماجرای بورسیه ها را هیچ کس نمیتواند و جرات ندارد پیگیری کند. باید این را می دانستید جناب دکتر!
پاسخهمتون بیایید با ما تا دوباره بزاریمتون مدیر! خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
پاسخیاد آر ز مدیر حذف شده یاد آر !!! خخخخخخخخ
پاسخجالب بود و به موضوع خوبی اشاره کردید آقای خردمند. دمت گرم و سرت خوش باد
پاسخبخدا زور داره یکی مثل وفایی هنوز مدیر باشه و افرادی مثل محمدی تبار و باقرزاده و رمضانی و بقیه کنار گذاشته شود. ای خدا د بس
پاسخآقای کناری الان کجا هستند؟ پستشون چیه؟ واقعا انسان شریفی هستند. هر کجا هست خدایا به سلامت دارش.
پاسخحمایت اصلاح طلبان از روحانی یک تاکتیک انتخاباتی و ائتلافی برای پیروزی بود. اگر قرار است با نیروهای این جریان این گونه برخورد شود همان بهتر که دولت اصولگرایان سر کار بیاید . در آن صورت تکلیف روشن است و توقعی نیست اما اینکه در دولتی که با حمایت امثال این مدیران بر سرکار آمده برخوردهای حذفی صورت گیرد قابل هضم نیست.
پاسخاز بین این افراد فقط شریعتی را نمیشناسم. بقیه همه از مدیران خوب بودند. کریمی همچنان مدیر است اما باید از بقیه هم استفاده شود. این موضوع می تواند اعتماد دوباره هواداران دولت در استان را به دنبال داشته باشد. آقای دکتر خادمی تا دیر نشده کاری کنید چون ممکن است اصولگرایان در انتخابات با همه توان پشت سر یک نفر بیایند و روحانی را شکست دهند. آن وقت همه با هم کنار میروید... .
پاسخنمیدانم وقتی استاندار به توانایی های آقای حسنی در محافل عمومی و خصوصی اذعان دارد چرا وی را از مدیریت حذف کرد؟ مطمنم اگر حسنی نبود انتخابات مجلس در سال 94 سرنوشتی غیر از این در استان داشت. البته عدو سبب خیر شد چون حسنی شد معاون استاندار فارس!
پاسخواقعا دکتر رمضانی از بهترین مدیران این دولت بود. حیف شد که از صحن مدیریت کنار رفت. استاندار باید افرادی نظیر دکتر رمضانی که همیشه ثابت قدم بوده اند و در مدیریت هم موفق بوده اند را در بخش های دیگر به کار گیرد. حیف شد واقعا...
پاسخ