-
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی
معاون اقتصادی استاندار مطرح کرد:ستاد تسهیل تمام واحدهای تولیدی استان را رصد می کند/ کاهش نرخ اشتغال نیازمند همت جهادی/ کارگاه های تولیدی اشتغال زا باشند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از تشکیل کارگروه ویژه ارزیابی و رصد واحدهای تولیدی استان خبر داد و گفت: می طلبد تولیدکنندگان تنها به فکر دریافت تسهیلات نباشند و برای ایجاد اشتغال کمر همت را ببندند.
به گزارش افتونیوز؛نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست معاون اقتصادی استاندار و با حضور جمعی از سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در سالن جلسات شماره یک استانداری برگزار شد.
سید حشمت الله صمیمی دوست در این نشست با تاکید بر اینکه هدف ستاد تسهیل و رفع موانع تولید پرداخت تسهیلات نیست، اظهار داشت: هدف اصلی این ستاد رفع مشکلات تولیدکنندگان و ایجاد اشتغال است.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دستگاه های مجری باید برنامه ای برای توسعه و رونق تولید داشته باشند، بیان کرد: تا کنون در این نشست ها مشکلات بسیاری از واحدهای تولیدی برطرف شده و این رویه تداوم خواهد داشت.
وی بخش خصوصی را خطاب قرار داد و افزود: گلایه هایی به بخش خصوصی وارد است که بعضی از این واحدها علی رغم دریافت تسهیلات مناسب ولی رشد مطلوبی نداشته اند.
صمیمی دوست خطاب به مدیران گفت: یکی از اشکالات اساسی ما مدیران عدم پیگیری مستمر است که همین موضوع موجب ایجاد مشکلات بسیاری می شود.
وی با اشاره به اینکه اکنون کشور در شرایط خاص قرار گرفته و در حال جنگ اقتصادی هستیم، عنوان کرد: باید با تمام توان از واحدها و بنگاه های اقتصادی خود محافظت کنیم و نهایت استفاده را از اقتصاد و تولید داخلی ببریم.
معاون اقتصادی استاندار تاکید کرد: دستگاه های اجرایی و بانک های عامل استان موظفند بر واحدهای تحت پوشش خود نظارت داشته تا اقتصاد استان روی ریل قرار گیرد.
وی نرخ بیکاری استان در تابستان سال گذشته را ۱۵.۷ درصد برشمرد و افزود: اکنون این میزان به ۹.۹ درصد رسیده است و این کاهش نشان دهنده تلاش مدیران است.
صمیمی دوست تصریح کرد: اکنون هنر مدیران ما این است که نه تنها بتوانیم از این نرخ مواظبت کنیم بلکه در راستای کاهش آن نیز گام برداریم.
وی افزود: یک حرکت اصولی در این راستا رصد مستمر کارگاه ها و واحدهای تولیدی و ارائه راهکار برای رفع مشکلات آنها است.
صمیمی دوست در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت طرح اشتغال فراگیر، اظهار داشت: باید نشست های تخصصی برای جذب تسهیلات در این زمینه برگزار شود.
وی با اشاره به اینکه ۱۲ طرح صنعتی بالای ۶۰ درصد در استان مصوب شد، افزود: میزان اعتبار این طرح ها بیش از ۲۶ میلیارد تومان بود.
صمیمی دوست میزان سرمایه در گردش این طرح ها را ۶۳ میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: ۹۰ میلیارد تومان در بحث تسهیلات سرمایه ثابت و در گردش نیز در نظر گرفته شد.
وی ابراز کرد: امید است با تخصیص این تسهیلات شتاب بیشتری را در توسعه صنعت استان شاهد باشیم.
گفتنی است در این نشست مشکلات ۷ واحد تولیدی استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت که با تدابیر اندیشیده شده از سوی معاون اقتصادی استاندار بعضی از بانک های عامل به واحدهای تولیدی بررسی شده در این نشست مدت زمان بیشتری برای پرداخت معوقات بانکی خود مهلت دهند و مصوب شد کمیته ای متشکل از حوزه اقتصادی استانداری،اتاق بازرگانی، صنعت و معدن و بانک عامل هر چند وقت یکبار برای بررسی واحدهای تولیدی مشکل دار در استان اقدام کرده و گزارش را به این ستاد ارائه دهند تا در زمان کمتری از بروز خسارت به تولیدکنندگان و بانک ها جلوگیری و اقدامات اصولی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی اجرایی شود.









نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
تا دیر نشده، از دختران هندبال ایران و ملی پوشان زن هندبالیست هم استانی حمایت کنیم/+جزئیات
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
-
توضیحات پلیس کهگیلویه و بویراحمد در رابطه فیلم منتشر شده ۲ راننده حاشیه ساز در فضای مجازی
-
بانک مسکن کهگیلویه و بویراحمد ۷۰ درصد از تسهیلات ۱۵ هزار میلیاردی را پرداخت کرد
-
بازگشایی مسیر ارتباطی گردنه بیژن از هفته آینده/+تصاویر
-
تخلفات روز طبیعت را با این شمارهها گزارش دهید
نظرات ارسالی 1 نظر
مطالبی که هر از گاهی که مدیری عوض میشود وپای گل نپتی بود خوراک رساناها میشود حرف مفتی که هر از گاهی زده میشود وتاکنون هیچ مشکلی از تولید کننده ای حل نکرده اند تازه حل که نمی کنند مشکل هم درست میکنند . سه ماه پیش به دلیل نداشتن سرمایه در گردش خونه ام را فروختم خونه را متری ۲ میلیون فروختم هنوز تخلیه نکردم الان مشتری نقد اومده میگه۳۸۰۰ سه میلیون هشتصد یعنی اگر ۲ سال شبانه روز کار کنم دیگه نمیتونم خونه خودم را بخرم به جرات میتوان بگویم در طول عمرم دیگه نمیتونم اون خونه را بخرم . اما خبری از ارزش افژوده ومالیات نیست ولی تولید کننده خر بسته ملا نصرالدین هست سر ماه مثل گرگرسنه بهش می یزند ارزش افزود مالیات تامین اجتماعی سود برسود بانکهای نزول خوار اداره اب ؤوووهزاران کوفت وزخرمار دیگر .هرکس ی پستی میگیره ی دروغ مینویسه .ی نفر گفت در بیضا سر ۹ تا خر پریدم حالا جناب اگر بیضا نه حاضره ۹ تا خر که ....بخاطر گرونی گوشت خر هم گیر نمیاد .حق باشماست بتازید بتازید که فی الحال یکه تازید
پاسخ