-
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی
موحد، هدایت خواه و مرگ تدریجی یک رویا

تحریریه سیاسی افتونیوز؛
محمد موحد و ستار هدایت خواه همواره خود را به مثابه دو سوپراستارسیاسی در جریان اصولگرایی میدانند، موحد را میتوان جز تمایز یافته ترین ها در عرصه سیاست دانست، نه آنچنان گفتمانی و جریانی ست نه آنچنان روزومه قابل دفاعی دارد اما با وجود این میتوان وی را بعنوان بخشی از هویت و نوستالوژی کهگلیویه دانست، وی شبیه هیچ کدام از سایر نمایندگان تاریخ استان نبوده است، موحد برای هواداران اش در قامت یک پدرخوانده واقعی ست،
پس چهاردوره حضورمتمادی در مجلس و یک دوره ردصلاحیت و یک دوره شکست، موحد دوباره پا به عرصه گذاشته است و خود را برای کارزار نهایی آماده ساخته است، بنظرمیرسد راند آخر مبارزه انتخاباتی وی باشد.
موحد در دوران پرشکوه و طلایی سازندگی بر اریکه قدرت تکیه زد و در چهار دوره وکالت مردم کهگلویه محصولی به جز درماندگی و شکست تاریخی کهگلیویه نداشت تا اینکه در واپسین سالهای فعالیت های سیاسی خود با یک ردصلاحیت و یک شکست با انبوهی تجربیات سیاسی مواجه شد.
موحد به استناد صحفه ویکپیدای فارسی یک اصولگراست البته به تجربه همه گان میدانیم برای موحد اصولگرایی هیچ گاه دارای اولویت نبوده است و سابقه همراهی با انواع چهره های مختلف مانند هاشمی رفسنجانی، محمد خاتمی، احمدی نژاد، ولایتی و رئیسی شاهدی بر این ادعاست و نشان دهنده کمرنگی هویت سیاسی در نزد وی است.
موحد هیچگاه نتوانست در قامت یک چهره سیاسی ملی ظاهر شود وی همواره به نازل ترین سطح روابط معطوف به منافع شخصی و وابستگان اش راضی بوده است.
موحد علارغم سوابق این فرصت را داشت حداقل به رئیس برخی کمیسیونها و یا برخی جایگاههای سیاسی برسد امری که هیچ گاه محقق نشد، موحد همواره متهم به نخبه کشی و عدم اجازه به رشد نیروهای توانمند داشت وی هرگز مجال رشد به سایر گزینهها را نداد چنین بنظر میرسد برای موحد کادرسازی چندان مطرح نبوده و اولویت اش قرار نداشت، البته موحد و هر فردی که خواهان حضور مستمر در اریکه قدرت باشند نیز اینگونه اند !!
تحلیل موحد و انتخابات کهگیلویه بدون بررسی نقش موثر مرحوم میراحمد تقوی مغفول خواهد ماند و به خطا خواهد رفت.بسیاری بر این نظرند مرحوم آمیر احمدتقوی با حمایت های اش فقط در دور اول و دوم نمایندگی موحد باعث معرفی و پیروزی او شد، در حالی که موحد بدون کمک وی هیچ گاه پیروز انتخابات نشد، انتخابات ۹۴ نیز شاهدی براین ادعا ست.
موحد در این روزها آخرین تلاش های خود را برای باز پس گرفتن صندلی می کند که سالها قدرشناس آن نبود و با نگاه های اجتماع محور در مسیر مردم قدمی برنداشت.
موحد به خوبی میداند دیگر شرایط مانند سابق نیست و اگر کمی حواشی انتخابات سال ۸۲ و پیامدهای بعد از آن و همچنین مسائلی که در بهبهان برای موحد پیش آمد بنطر میرسد موحد و هواداران اش چندان نباید به نتیجه انتخابات امیدوار باشند و مجلس به مثابه ای رویایی ست که روز به روز برای وی غیرقابل دسترس تر خواهد شد.
ستار هدایت خواه ایدئولوگ پایداری ها از ابتدا خود را جریانی و سخنگوی گفتمان اصول گرایی معرفی کرد، هدایت خواه که در مجلس های هفتم و هشتم حضور داشتند و از ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۱ مصادف با دولت مطلوب و دلخواه خود نماینده مجلس بود.
تئوریسین جریان پایداری که در میان حامیان خود استاد اخلاق مورد خطاب قرار داده میشود بیشتر بیش از اینکه دغدغه شرایط بومی استان را داشته باشد سالهای نمایندگی خود را وقف دفاع از دولت احمدی نژادی جست که در آخرین سال ها از ان برائت جست، هدایت خواه علارغم معاشرت با اصولگرایان ملی هیچ گاه نتوانست به مانند تاج گردون در مناسبات سیاسی و اجتماعی اثرگذار باشد، در حول هدایت خواه همواره از استخدام های فله ای در آموزش و پرورش یا بکارگیری های میلی در علوم پزشکی یا بورس های غیرقانونی دانشگاه یاسوج گفته میشد.
هدایت خواه بعد از دو دور نمایندگی با کلی فراز و نشیب در ساحت سیاست باقی ماند و ایستاد تا دوباره به صندلی سبز مجلس تکیه زند ولی با نه گفتن از مردم بویراحمد و دنا در انتخاباتهای ۹۰ و ۹۴ بعنوان کاندیدای اصولگرایان از راه بهارستان باز ماند و جریان اصولگرایی دو دور متوالی بوسیلهی هدایت خواه شکست را پذیرفت.
اما حکایت هدایت خواه و اصول گرایان از این ملال انگیز تر بود، ظهور پدیده نوظهور و آشتی ناپذیر به نام مهدی روشنفکر در سالهای اخیر همه معادلات و برنامه ها را بهم ریخته است، هدایت خواه که هیچ گاه فکر نمیکرد در مقابل امثال روشنفکر در موضع ضعف قرار گیرد و از ترس هتریک شدن شکست از بویراحمد به تهران کوچ کرده و امید دارد در جایی از لیست اصولگرایان گوشه ای را به وی دهند اما چنین امری شاید هیچگاه محقق نشود و بسیاری از هم قطاران ستار این روزها در تکاپوی ورود به لیست هستند.
موحد و هدایت خواه این روزها تمثیل زین به پشتی هستند که زمانی پشت به زین بوده اند و
شاید آنها هیچگاه به لحظه ناکام و نافرجام کنونی نمی اندیشید و رویای خود برای بازگشت مجلس را اینچنین دور از دسترس نمی دیدند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
انتقاد امام جمعه موقت قلعهرئیسی از هلال احمر و میراث فرهنگی
-
تا دیر نشده، از دختران هندبال ایران و ملی پوشان زن هندبالیست هم استانی حمایت کنیم/+جزئیات
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
-
توضیحات پلیس کهگیلویه و بویراحمد در رابطه فیلم منتشر شده ۲ راننده حاشیه ساز در فضای مجازی
-
بانک مسکن کهگیلویه و بویراحمد ۷۰ درصد از تسهیلات ۱۵ هزار میلیاردی را پرداخت کرد
-
بازگشایی مسیر ارتباطی گردنه بیژن از هفته آینده/+تصاویر
نظرات ارسالی 15 نظر
چه ترسی دارین که هنوز با وجود نبودن هدایت خواه می ترسین. بدبختا. حقشو با کینه خراب کردن. ببینید خدا چطور جوابتونو بده
پاسخبه درستی حق مطلب را بیان فرمودید. تحلیلی جامع، ظریف و موشکافانه بودکه بیانگر آگاهی و اشراف بالای نویسنده از بافت اجتماعی و شرایط خاص جغرافیایی و سیاسی منطقه می باشد. به امید اعتلای روز افزون نام و جایگاه این کهن بوم زرخیز، در سایه وحدت، همدلی و هم افزایی میان مردمان غیورش
پاسخبهترین نوشته ای بوده که به این صراحتی و شفافی و در عین حال واقعی در خصوص موحد و هدایت خواه نوشته شده است البته ار منن نوشته کاملا مشخص است که نگارنده از مسایل ریزتری با خبر است اما بیشتر به کلیات پرداخته تا جزییات این رو من هم اضافه کنم که بی توجهی و بی تفاوتی موحد به بخشهای مهم از جمله صنعت ، کشاورزی و بخصوص آب در حوزه نمایندگی باعث کوچ و مهاجرت بخش عظیمی از مردم کهگیلویه به دیگر استانها بویژه شهر یاسوج گردید و ابن خطر میرفت که شهر دهدشت خالی از سکنه گردد اما با توجهی که دولت بویژه دولت احمدی نژاد به بخش کشاورزی داشت تا حدودی از این مهم جلوگیری شد . و اما در خصوص جناب آقای هدایت خواه این رو اضافه کنم که ورود ایشان به مجلس و سیتره ایشان بر حوزه بویراحمد را میشود دو بخش کر د یک بخش سیاسی که ایشان نه تنها کمکی به جریان نکرد بلکه باعث انشقاق اصولگرایان و جدایی مهره های کلیدی این جریان از جمله جناب آقای حاج دهراب پور گردید . در حوزه خدمت بویژه عمرانی با وجودی که از حمایت دولتی مثل احمدی نژاد که در بذل بخشش اعتبارات معروف بود هیچ کار شاخی نکردند خیانت مشترک ایشان با موحد به استان این بود که مسعود حسینی رو که واقعا شایستگی نداشتند به عنوان استاندار به دولت احمدی نژاد معرفی و لکه ننگی را بر پیشانی استان چسپاندند
پاسخبا این چرندیات دیگه نمیشه سر مردمو کلاه گذاشت
پاسخواقعا مغرضانه نوشتی هیج نماینده در بویراحمد مثل اقای هدایتخواه نیست عزت بویراحمد ۸ سال اقای زارع ازش گرفت ببین گچساران چقد کارکرده تو این ۸ سال بویراحمد چی بهش رسیده برو ازخدابترس با دروغ اخرش زمین میخوری
پاسخموحد ۱۶ سال فقط کاری شخصی کرد،فامیل های خود رت فله ای در ادارات استخدام کرد،چوپان های راک را در شرکت نفت استخدام کرد، مدت زیادی بود در راک چوپان گیر نمی امد و افغانی ها را برای چوپانی می گرفتن
پاسخهدایت خواه و موحد فقط دنبال قدرت هستند تشنه قدرت،ثروت ووووو
پاسخموحد نیتره ۱۰دقیقه سر پا ویسه اوسو ایخه سی ای مردم تصمیم بگیره
پاسخکهگیلویه،بخصوص دهدشت قبل از انقلاب خیلی قشنگ تر از دهدشت امروز بود،زمانی که به غیر از تاس احمدی ها و خواجه و چند طایفه بویراحمدی کسی در شهر نبود شورا شهر همه طاس احمدی بود رئیس شورا هم بی گردی عزیزی همسر کی سالار عزیزی بود،شهردار هم گل نیکی بودبعد از اون هم توفیقیان بود،شهری تر تمیز و زیبا،اون زمان ......... زندگی می کرد،سر کوه راک،و هر هفته برای عوض کردن گپسول گازبا ....... به شهر می امد اون زمان که ...... نمی دونست شهر نشینی یعنی چه،مردم دهدشت شهر نشین بود حالا ..... نه تنها دهدشت اباد نکرد بلکه ویرانش کرد
پاسخگهگیلویه اسم و رسمش با اسم موحد درست شد،،،ایسو تو و امثال تو نون نسهنه ایخریت ...........ایکنیت
پاسخمتن، کاملا هدف دار و غرضورزانه نوشته شد و هیچگونه عقلانیتی در آن مشاهده نشد./
پاسخهر دو مهره سوخته هستند
پاسخدر مورد موحد و عملکردش مغرضانه قلم زدی!
پاسخواقعا مزخرف نوشتی
پاسخدرود بر این قلم و این تحلیل زیبا
پاسخ