فعال سیاسی اصلاح‌طلب: نتیجه انتخاب قومی، واپس‌گرایی و پوپولیسم است/ جریان اصلاحات به دنبال خردورزی و عقلانیت است/ کارنامه «دکتر بهرامی» در اشتغال‌زایی و توسعه درخشان است

فعال سیاسی اصلاح‌طلب: نتیجه انتخاب قومی، واپس‌گرایی و پوپولیسم است/ جریان اصلاحات به دنبال خردورزی و عقلانیت است/ کارنامه «دکتر بهرامی» در اشتغال‌زایی و توسعه درخشان است

سید عسکر عرفانی‌زاده، فعال سیاسی اطلاح طلب کهگیلویه و بویراحمد و دبیر حزب عدالت و آزادی کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگوی اختصاصی با کبنانیوز اظهار کرد: مردم می‌خواهند به برنامه و استراتژی رأی دهند، مردم توسعه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی می‌خواهند، مردم می‌خواهند نفس بکشند می‌خواهند که طبق قانون کنسرت و آزادی، فضای باز سیاسی باشد ما به قانون معتقد هستیم و همه‌ی کارها را در چارچوب قانون می‌خواهیم و فراتر از قانون چیزی نمی‌خواهیم.

به گزارش افتونیوز، متن گفت‌وگوی رئیس ستاد مرکزی محمد بهرامی به شرح زیر است:

هرکدام از مردم بویراحمد و دنا به هر شخصی که می‌خواهند رأی بدهد، برای آن‌ها و برای همه‌ی کاندیداها احترام قائل هستیم؛ همه‌ی آن‌ها محترم هستند. به دوستان اصلاح‌طلب هم توصیه کرده‌ام که اخلاق را رعایت کنند و به هیچ‌کسی توهینی نکنند؛ هم کاندیداها و هم طرفدارانشان محترم هستند.

واقعیت این هست که کاندیدای اصلاح‌طلب ما در مقابل سه کاندیدای اصولگرای بویراحمد و دنا صف‌آرایی کردند؛ نماد بعضی از اصولگرایان؛ قومیت، جزمیت و منفعت است امروز عقلانیت در مقابل جزمیت، قومیت و منفعت قرار گرفته است؛ آن فردی که دنبال قومیت هست برای این ارتجای اجتماعی است؛ آن فردی که به دنبال جزمیت است انسداد سیاسی می‌خواهد و در واقع می‌خواهند جامعه به سمت بسته برود؛ و حتی ممکن است فضای مجازی هم فیلتر شود.

دکتر بهرامی به دنبال پرونده‌سازی نبوده و جریانی هم که ایشان را حمایت می‌کند، هم دنبال این نیست، منفعت هم در مجموعه‌ای که اسم آن را جریان خردورزی و عقلانیت می‌نامند، وجود ندارد.

معلوم هست که کدام‌یک از کاندیدای دنبال این جریان هستند؛ و منفعت‌طلبی محور کارشان قرار گرفته است.

مردم ما باید با تدبیر، تحقیق و شناخت کامل دست به انتخاب بزنند، خدای نکرده اگر یک عده‌ای که پول دار هستند و جمع شوند و افکار عمومی را جهت دهند برای جامعه خطر و آسیب است؛ نخبگان فکری، دانشجویان، آگاهان، اندیشمندان که پیشانی جامعه حساب می‌شوند، نباید اجازه دهند این افراد با ثروتشان و مکنتشان جامعه را هدایت کنند و آنها برای جامعه تصمیم بگیرند.

امروز اگر قومیت مبنا باشد نتیجه‌ی آن واپس‌گرایی و پوپولیسم است و جهت دادن جامعه به تاریک‌ترین دهلیز تاریخ است.

برخی کاندیداها به اشکال و انواع مختلف به گلوی عقلانیت جامعه فشار می‌دهند، از همه‌ی اصلاح‌طلبان و کسانی که مأیوس هستند و می‌خواهند پای صندوق رأی بیایند توقع و انتظار داریم که بیایند و اجازه ندهند که پلکان جریان پوپولیسم شوند و بحث قومیت تقویت شود و ما مجبور شویم به عقب برگردیم؛ حداقل انتظارمان از جامعه این هست که همین‌جایی که هستیم بمانیم و به عقب برنگردیم این دست نخبگان فکری جامعه را می‌بوسد و باید به صحنه بیانید و تلاش و آگاهی سازی کنند و به این جریان جهت دهند. ارتقای اجتماعی مطلقاً توسعه بار نمی‌آورد و به‌نوعی می‌توان گفت که دفن جامعه‌ی مدنی است.

رقبا را به آرامش دعوت می‌کنیم و دوست داریم که یک مناظره علمی در محور برنامه، توسعه استان، مشکلات مردم، معیشت، بیکاری و تورم برگزار شود و برنامه ارائه دهند اینکه هرکسی امروز شعار معیشت دهد؛ درست نیست. معیشت اولین نیاز جامعه هست و قبول داریم؛ چه کسی نداند که بحث پرداختن به معیشت سیاسی است! یعنی تا سیاست درمجموع اصلاح نشود آیا می‌توان به اقتصاد پویا فکر کرد؟ سیاست ما سیاست تعاملی نباشد و بخواهیم اقتصادمان را برطرف کنیم.

راه پرداختن به برطرف کردن مشکل معیشت مردم، مسائل سیاسی است.

آقای بهرامی فردی نیست که برای تسویه‌حساب آمده باشد، ما همه را مسلمان میدانیم و برچسب به هیچ‌کس نمی‌زنیم، برای کسی پرونده‌سازی نمی‌کنیم، بهرامی همچون کارنامه‌ای که داشته در توسعه، اشتغال و اقتصاد مردم می‌تواند مؤثر باشد.

نبرد ما در واقع نبرد کفایت، درایت و شایستگی در مقابل قومیت و جزمیت و منفعت است.

مردم می‌خواهند به برنامه و استراتژی رأی دهند، مردم توسعه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی می‌خواهند، مردم می‌خواهند، فضای باز سیاسی باشد ما به قانون معتقد هستیم و همه‌ی کارها را در چارچوب قانون می‌خواهیم و فراتر از قانون چیزی نمی‌خواهیم.

مردم به این نکته رسیدند که به مهر، عشق، دوستی، محبت، مهربانی، نجابت و اصالت رأی دهند الآن به این نکته رسیده‌اند که به کسی رأی ندهیم که شاید دنبال بستن فضای سیاسی هستند، مردم به این هدف و رشد عقلانی رسیده‌اند که دیگر می‌خواهند که محور کارشان قومیت نباشد.

مثلاً یک فرد مستعد، توانمند و شایسته‌ای در یک طایفه‌ای که تنها ۵ هزار رأی‌دهنده داشته باشد مبنا این قرار بگیرد که در انتخابات، قومیت حرف اول را بزند آن فرد شایسته، دانا و توانمند که بتواند در کشور و استان تأثیرگذار باشد باید چه کند؟! آیا باید مبنای جامعه در این اصل تکنولوژی باید این باشد؟ که به عقب برگردیم؟ مردم این را می‌داند و تصمیم خود را می‌گیرند و به هر تصمیمی مردم بگیرند حتماً محترم است و باید تمکین کرد و احترام بگذاریم.

رأی ندادن مشکلی را برطرف نمی‌کند، ما از همه‌ی دوستان اصلاح‌طلب انتظار و توقع داریم که به قبیله فکری بپیوندند و به تفکرشان بپردازند، قبیله‌ی قومی متعلق به قرن‌های گذشته است.

امروز جریان آقای بهرامی که ندای آزادی و خردورزی را دارد، فریاد «کمک کنید» میزند.

بیش از ۳۰ سال کار سیاسی می‌کنیم و هیچ‌وقت جلوی نارفیق دست دراز نکردیم، اما از رفقا انتظار داریم و به دوستانی که سال‌های سال باهم کارکردیم انتظار و توقع دارمی که کمک کنید.

بحث قبیله‌ی فکری را کمک کنند، نه قبیله‌ی قومی را کمک کنند. در جایگاه خودشان بیایند و در خانه خودشان بیایند هرکدام از اصلاح‌طلبان به سه کاندیدای محترم اصولگرا پیوسته ما دعوت می‌کنیم که به خانه‌ی خودشان برگردند درب خانه‌شان همیشه به روی آن‌ها باز است از این انفعال بیرون بیاید و کمک کنند و دستمان را بگیرند.

«سید باقر موسوی» را به جوانمردی می‌شناسیم ایشان را در روزهای سخت کمک کردیم، با برچسب‌هایی مواجه بودیم اما کمک کردیم تا به جایگاهی که شان، شایستگی و لیاقت داشت رسیدند و الآن به کمک ایشان نیاز داریم و همین‌طور آقای «ایزدپناه» و «فروزان» که از خانواده‌های تأثیرگذار هستند ما دست کمک به‌سوی این‌ها دراز می‌کنیم.

در حاضر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که شرایط بسیار خوبی داریم و. اگر اصلاح‌طلبان همت کنند و تحت تأثیر کاندیدای دیگر قرار نگیرند پیروز هستیم.

افرادی که در ستادهای رقبا هستند با ابزارهای خودشان می‌خواهند بر اصلاح‌طلبان اثر بگذارند مردم بدانند که آن‌ها چه ابزارهایی دارند ما ابزارمان خردورزی، دانایی، عقل و آگاهی است.

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 3 نظر

  • 1 انقلابی 1398/11/30 10:27:13

    نتایج مدرنیسم را در بزرگانتان شیوخ حسن روحانی و محمد خاتمی و هاشمی رفسنجانی و امثال اینها دیده ایم شما که دیگه عددی نیستین....کاش کمی به عملگرایی و دل در گرو وطن بودن و درد مردم را فهمیدن هم توجه میکردین..

    پاسخ
  • 2 انقلابی 1398/11/30 10:21:4

    کاش امثال شماها جای این جملات دهن پرکن کمی هم چاشنی عمل در وجودتان بود افسوس که نیست

    پاسخ
  • 3 شهروند 1398/11/29 18:18:1

    سلام. حالا منطقه سفلی حالا رای طایفه ای شده

    پاسخ
سایر اخبار
برگزدیدها