دیدار برخی نخبگان علمی و دانشگاهی کهگیلویه‌وبویراحمد با هاشمی‌رفسنجانی/تصاویر

دیدار برخی نخبگان علمی و دانشگاهی کهگیلویه‌وبویراحمد با هاشمی‌رفسنجانی/تصاویر

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام به تجربه‌های تلخ مدیریت و مسوولیت‌ها در مجلس و دولت گذشته اشاره کرد و گفت: سرمایه اصلی دولت تدبیر و امید، آگاهی عمیق جامعه، به ویژه جوانان است.

اکبر هاشمی رفسنجانی، در دیدار گروهی از نخبگان علمی و دانشگاهی از استان کهگیلویه وبویراحمد و جمعی از فعالان فرهنگی و سیاسی در شبکه‌های اجتماعی از استان‌های قم، مازندران و اصفهان، با یادآوری شرایط داخلی، منطقه‌ای و جهانی در زمان استقرار دولت یازدهم، گفت: به یادآورید ملاحظات و محدودیت‌های دولت به هنگام معرفی اعضای کابینه را که چگونه گروهی در مجلس و رسانه‌های نوشتاری، دیداری و شنیداری، علیه افراد معرفی شده به عنوان وزرا کابینه رییس جمهوری منتخب، سم‌پاشی و منفی بافی می‌کردند که نتیجه آن محروم ماندن مردم و جامعه از توانایی‌های مدیریتی بسیاری از آنان است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تاکید بر مجاهدت‌های تیم دیپلماسی مذاکرات هسته‌ای ایران و بیان امتیازات برجام، گفت: کسانی که انتقادات غیرمنصفانه دارند، خوب است شرایط کشور را در افزایش روز افزون دامنه‌های تحریم به یاد آورند که کشتی‌های ما را به بنادر دنیا راه نمی‌دادند، کشتی‌های کشورهای دیگر به بنادر ما نمی‌آمدند، هواپیماهای ما در پرواز‌های بین‌المللی برای تامین سوخت مشکل داشتند و تحریم همه‌ جانبه نفت که مجبور بودیم به جای پول نفت که حق مردم ایران بود، کالاهای بی‌کیفیت و بنجل را از کشورهای مختلف تهیه کنیم.

آیت الله هاشمی رفسنجانی، با تشریح گذرای مقاطع مختلف پس از پیروزی انقلاب، گفت: در هر مقطعی چون شورش‌ها، تجزیه طلبی‌ها، کودتا و نهایتا جنگ تحمیلی، مشکلاتی داشتیم که به خاطر اوضاع جامعه، شرمنده مردم بودیم، اما در یک مقطع هشت ساله در دولت گذشته، علیرغم درآمدهای فراوان نفتی، کشور دچار وضعیتی شده بود که کار‌شناسان مستندا می‌گفتند و هنوز هم می‌گویند که آواربرداری خرابی‌های همه جانبه، خیلی از وقت کشور را می‌گیرد.

وی با بیان این جمله که آدم تعجب می‌کند، چگونه ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد دلار درآمد نفتی را به باد دادند، گفت: کسانی که امروز این همه دروغ‌های سیاسی و بداخلاقی‌ها، تهمت‌ها، توهین‌ها را در رسانه ملی و دیگر تریبون‌های رسمی می‌گویند، در محکمه‌ جامعه به افکار عمومی پاسخ دهند که درآمدهای بی‌نظیر آن سال‌ها را چکار کردند؟

آیت الله هاشمی رفسنجانی، با اشاره به ادعاهای اشتغال آفرینی دولت سابق، گفت: برای دروغ‌های سالانه دو میلیون شغل، اکثر طرح‌های زیربنایی را نیمه کاره‌‌ رها کردند و با دستورات کتبی و شفاهی به وزرا، استانداران و فرمانداران، افراد بسیاری را بدون کارشناسی‌های لازم استخدام و بر سازمان‌ها، نهاد‌ها و ارگان‌ها تحمیل کردند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با یادآوری گفت‌ وگوی تلویزیونی دیشب رییس‌جمهوری، گفت: ایشان را از گذشته‌های دور می‌شناسم و می‌دانم حرف‌های ایشان، اعتقادی است و برای وعده‌هایی که داده بود و می‌دهد، برنامه داشت و دارد، اما می‌دانید که چگونه کارشکنی می‌کنند.

وی با بیان این جمله که آقای دکتر روحانی در زمان مبارزات برای اولین بار تعبیر «امام» را برای بنیانگذار جمهوری اسلامی در یکی از سخنرانی ‌های بسیار غرا به کار برده بود، به مسوولیت‌ها و اقدامات دیگر وی در مقاطع مختلف، به خصوص جنگ، مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری، شورای عالی امنیت ملی، مجمع تشخیص مصلحت نظام و ریاست تیم مذاکره کننده‌ هسته‌ای و نهایتا ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: در همه مسوولیت‌ها براساس تفکرات اعتدالی که برخاسته از اسلام ناب، مکتب اهل بیت (ع)، آرمان‌های امام و برنامه‌های انقلاب اسلامی است، عمل می‌کند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی، در پاسخ به سوال اعتراضی یکی از حاضران که «چرا تیم رسانه‌ای دولت به این همه دستاورد‌ها اشاره نمی‌کند تا مردم از زحمات دولت و مجموعهٔ آن آگاه شوند؟»، گفت: درست است که تیم رسانه‌ای دولت مناسب پاسخگویی به شبهات این همه کینه‌ورزی‌ها نیست، اما سرمایه اصلی این دولت، آگاهی عمیق جامعه، به ویژه جوانان است که نمی‌گذارند سرنوشت کشور به دست کسانی باشد که تجربه‌های تلخ مدیریت و مسوولیت‌های آن‌ها در مجلس و دولت را داریم.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، آرامش داخلی، آغاز سرمایه‌گذاری‌های خارجی و حل مسایل هسته‌ای را از دستاوردهای مهم حاکمیت تفکرات اعتدالی در قوه اجرایی کشور دانست و گفت: در مسائل هسته‌ای، رهبری معظم انقلاب از قبل، حرکت به سوی اهداف نظامی را نمی‌پسندید و فتوا داده بودند که ساخت بمب اتمی حرام است و این فتوا، مبنای تصمیمات دولت و تیم مذاکره کننده برای اعتماد جهانیان بود که آثار خود را در توافقات برجام نشان داده است.

وی با برشمردن برخی از دستاوردهای علمی و تکنولوژی برجام برای تعمیق تحقیقات هسته‌ای، رسمیت عضویت ایران در باشگاه هسته‌ای، قابلیت فروش تولیدات هسته‌ای کشور مثل آب سنگین، عضویت ایران در جمع هفت کشور دارای صنعت ای‌تر، افزایش صادرات نفت، واردات کالاهای دو منظوره، پذیرش جوانان ایرانی برای رشته‌های حساس و خاص در دانشگاه‌های مهم و معتبر جهان، گفت: باید جمهوری اسلامی را از همه لحاظ الگوهای کشورهای جهان کنیم که می‌توانیم یک کشور نمونه برای صدور انقلاب و بدور از شعارهای حساسیت برانگیز باشیم.

آیت الله هاشمی رفسنجانی، با بیان این جمله که دنیا آمادگی دارد با ایران همکاری کند، به برخی از موفقیت‌های علمی و دانشگاهی، از جمله انتخاب رییس دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان رییس هیات امنای آسایهل، اشاره کرد و گفت: هنوز دنیا اینقدر انصاف دارد که دست همکاری به سوی مردمی دراز کند که می‌داند علیرغم بعضی از منفی‌ بافی و دشمن تراشی‌ها، کلیت نظام آن‌ها بر پایه تعامل با جهانیان است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در خصوص مذاکره با آمریکا که دستاویز بعضی‌ها برای تخریب چهره‌ دولت در جامعه استفاده می‌کنند، به برنامه‌های نظام از انتخاب روحانی اشاره کرد و گفت: گروهی از کار‌شناسان با اجازه رهبری و با وساطت سلطان قابوس در عمان، با آمریکایی‌ها درباره مسایل هسته‌ای مذاکره کرده‌ بودند.

وی با بیان این جمله که رییس‌جمهوری تمام فعالیت‌های خویش را با برنامه‌های کلان و سیاست‌های کلی نظام هماهنگ می‌کند، گفت: دکتر روحانی بار‌ها اعلام کرده است که به جای منفی بافی‌های جزئی و انگ زدن‌های سیاسی، دست به دست هم دهیم تا ظرفیت‌های بالقوه ایران را به فعلیت برسانیم.

به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، در آغاز این دیدار، سعیدی از فعالان سیاسی و فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد، بهنام اعظمی یکی از فعالان فضای مجازی، علی تقدسی فر دهیار روستای ورکان کاشان به بیان دیدگاه‌های خویش درباره مسایل مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و آموزشی پرداختند.

همچنین مهندس اردوان دهبوده از نخبگان، مفاخر دانشجویی کشور، فارغ التحصیل مهندسی نرم افزار دانشگاه امیرکبیر، مسوول انفورماتیک بنیاد علمی آموزشی قلمچی که همزمان در دو مقطع لیسانس و فوق لیسانس در دو رشته برق و کامپیو‌تر تحصیل کرده‌اند و از دانشگاه کمبریج لندن دعوت‌نامه گرفتند و حتی به آنجا رفته‌اند و پس از مدتی به عشق وطن به ایران برگشته‌اند، در سخنانی با بیان این نکته که ما آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را از ذخایر ایران عزیز می‌دانیم، با ارائه آماری از درصد قبولی جوانان استان‌های مختلف کشور و نسبت جمعیتی آن استان‌ها در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد بعد از استان یزد رتبه دوم کشور را دارد و بجاست که مسوولان نظام از سرمایه‌های انسانی این استان برای تقویت پایه‌های کشور استفاده کنند.

منبع:ایسکانیوز

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 11 نظر

  • 1 میر حسین سوقی 1396/10/30 9:18:2

    پاچه خواری ..... جای سوال داره؟

    پاسخ
  • 2 ناشناس 1395/10/15 14:18:14

    هاشمی خوار چشم اصولگرایان و تاج سر ملت

    پاسخ
  • 3 رویا 1395/10/14 18:31:43

    م،ج،س، لیسانس نداره،تو عمرش یک کتاب نخونده،دانشجو دانشگاه آزاد،هر روز هم دنبال استاد هست که نمره بگیره حالا شده،نخبه استان،چه روزکاری داریم ما،

    پاسخ
  • 4 ناشناس 1395/10/14 16:15:58

    هاشمی مساوی فتنه 88

    پاسخ
  • 5 شهر وند درجه 2 1395/10/14 12:50:48

    والله ما در این جمع نخبه ای نمی بینیم مگر اینکه تعریف نخبه تغییر کرده باشدو واقعا خنده دار است

    پاسخ
  • 6 معصومی 1395/10/14 12:13:36

    تا هاشمی زنده است انقلاب هم زنده است،امام خمینی (ره)

    پاسخ
  • 7 تهران،سینا 1395/10/14 12:12:22

    مواضع هاشمی در حوادث پس از انتخابات در ابتدا صرفاً سکوت بود و در حالی که فعالان سیاسی انتظار واکنش روشن از وی در قبال اردوکشی‌های خیابانی و اغتشاشات متعاقب آن را داشتند،هاشمی سرانجام در نماز جمعه 26 تیر ماه با حمایت از آشوب‌ها، شرایط را بحرانی خواند و به ابراز تردید نسبت به صحت و سلامت انتخابات پرداخت و به جای دعوت از ساختارشکنان به قانون با طرح سه پیشنهاد بر آتش فتنه افزود و صحنه نمازجمعه را که باید عرصه وحدت باشد به عرصه افزایش اختلاف‌ها و درگیری‌های فیزیکی و سیاسی تبدیل کرد تا از این راه حماسه 40 میلیونی مردم کشور را نادیده بگیرد.

    پاسخ
  • 8 خانم پناهی 1395/10/14 11:40:6

    خیانت هاشمی رفسنجانی به امام خمینی،ره، وامام خامنه ای درنماز جمعه تهران در اردیبهشت 1388 مشخص شد که اینگونه موضع گیری کرده بود که،باید به طور جدی تلاش شود تا سلامت انتخابات برای مردم مشخص شود تا با خیال راحت بروند و رأی بدهند. مساله اصلی این است که طرح این بیانات از سوی شخصی که در ساختار قدرت سیاسی جمهوری اسلامی جایگاه ویژه‌ای داشته، زمینه‌هایی را فراهم ساخت تا دیگران نیز به راحتی و با صراحت به دنبال القا وجود تقلب در انتخابات باشند و هیچ واهمه ای از بیان این دروغ بزرگ به خود راه ندهند. آقای رفسنجانی هیچ وقت یادمان نمی رود چشم باز کن وببین که فتنه ................

    پاسخ
  • 9 امید 1395/10/14 11:29:54

    هاشمی رفسنجانی اردیبهشت سال 87در جمع  دانشجویان دانشگاه آزاد ، گفت اگر ناظران و مسئولان برگزاری انتخابات رأی مردم را ضایع کنند و اعلام قیمومت کنند و نگذارند آنچه مردم می‌خواهند اعلام شود، این کار خیانت و مستوجب عذاب الهی است. حتی اگر براساس مصلحت برخی بگویند که این فرد نباید انتخاب شود، اشتباه است و منتهی به استبداد می‌شود و این اتفاق شومی خواهد بود.من در این جلسه به عنوان دانشجو حضور داشتم ولی بعد از انتخابات تعجب کردم که جناب هاشمی رفسنجانی از کجا می دونستند که وزیر کشور،واعضای ستاد انتخابات دولت نهم تقلب می کنند

    پاسخ
  • 10 چرام 1395/10/14 10:59:54

    تاجر ورشکسته برگرد به باغ پسته،آقای رفسنجانی داره در باره اختلاس بچه هاش صحبت می کند،یا درباره ..............خانم صحبت می کند

    پاسخ
  • 11 مختره 1395/10/14 10:13:40

    اگر اصل دیدار بر نخبگان باشد من نخبه ای در این دیدار نمی بینم،

    پاسخ
سایر اخبار
برگزدیدها