-
عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
- پیام تبریک ،تسلیت
- 0
- چهارشنبه , 3 اردیبهشت 1399 -PM -08:37
ستاره ای دیگر در آسمان ایل خاموش شد

کلُّ مَنْ عَلیها فَان وَ یبقَی وَجْهُ رَبَّک ذوالجلالِ والاکرامِ
جهان یادگارست و ما رفتنی
به گیتی نماند به جز مردمی
به نام نیکو گر بمیرم رواست
مرا نام باید که تن مرگ راست
از خوانش خبر در گذشت روان شاد،《حاج سید نظام الدین دولتخواه》 اندوه گلویم را فشرد و چهره متواضع او در نظرم مصور گردید و به گذشته ها رفتم.
شخصیتی که وقار و شکوهش در این روزگار ناسازگار هنوز افتخارمان بود، وجودش در این خاک غریب ما را به یاد گذشته و هویت و ریشه مان می انداخت و مایی را که در هیاهوی شهر خود را گم کرده بودیم به خود می آورد.
دراین ایام حزن انگیز کرونایی، چه غریبانه تشییع شد! تشییع او بر دوش جوانان چقه پوش و تفنگ به دست، نمادی از آن دورانی بود که پدر بزرگوارشان، با این لباس و این تفنگ محافظ ایل و تبارشان بود و برای ایل و تبارشان آبروداری کرد.
او از نسلی است که تاریخ گذشته را بدون واسطه نقل می کرد، چرا که آن دوران و روزگاران را به چشم دیده و لمس کرده بود.
مردی که در میان دو نسل از غیورمردان قرار داشت؛ غیور مردی همچون پدر بزرگوارشان حاج 《سیدمختار》 که پرچمدار ایل بود و غیور مردی همچون فرزند شهیدش، -《سیدجمال الدین》 که پرچمدار میهنشان بود.
از نسلی است که انگشت شماری از آنان باقی مانده است، همانانی که روزگاری در همه امور مشارکت فعال داشتند. بزرگمردان مصلح و شهیری، که نقش بسزایی در ایجاد وحدت و دوستی و صلح و آشتی در میان مردمان این دیار داشته اند. همانانی که با زندگی ساده و بی ریا و بی غل و غش خود مایه دلگرمی مردم بودند و هر جا اختلافاتی بروز می کرد نام این بزرگمردان بر سر زبان ها بود و با حضور هر کدام از این بزرگان، دل ها آرام می گرفت و امیدها به صلح و آشتی افزون می گشت.
دردا و دریغا که آن بزرگمردان، امروزه یا چشم از جهان بسته اند و یا در کنج خانه ها، گوشه گیرند و در انزوا به سر می برند.
چنین است رسم سرای فریب
گهی در فراز است و گهی در نشیب
حاج سید نظام الدین دولتخواه یک فرد نبود، بلکه سنبل و نماد یک راه، یک اندیشه و یک تفکر بود که با دیدن ایشان؛ آن هیبت و هیمنه و آن دوران تداعی و زنده می شد.
او یادآور شهید والا مقام، معلم خوش اخلاق و خوش منش و خوش برخوردی بنام 《سیدجمال الدین دولتخواه》 بود.
سنبل اخلاق و منشی بود که متاسفنانه رو به فراموشی است!
سنبل مهمان نوازی و صله رحم بود.
سنبل راه و رسم کدخدامنشی بود که هزاران عمل ریز و درشت ایل را حل و فصل می کرد و همواره در مناسبت های خوش و ناخوش، پای ثابت محافل و مجالس همولایتی ها بود. بزرگمردی که به همراه بزرگ زنی به نام سیده زلیخا تقوی _که چندی پیش از ایشان به فرزند شهیدش پیوست-، دروازه ی خانه اش، در همه ی احوال بر روی همه باز بود و با روی گشاده از همه استقبال می نمود. شخصیتی متواضع و بی تکلف که هرکس با هر مشرب فکری و فرهنگی قادر بود، به راحتی با وی انس و الفت برقرار کند و از مصاحبتش بهره ها برگرفته و احساس آرامش کند.
ایلم !
برای تو سوگوارم که عاشقانت را چگونه یک به یک از دست داده و می دهی! .
ایلم !
برای تو اشک می ریزم که در سوگ یاران بی ریا ، تنها مانده و می مانی .
این مصیبت عظیم را به دایی های بزرگوارم، خانواده گرانقدر دولتخواه و یادگاران زنده یاد 《حاج سید نظام الدین دولتخواه》و ایل بزرگ سادات امام زاده علی(ع) تسلیت عرض می کنم.
علو درجات را از درگاه احدیت برای آن بزرگمرد سفر کرده خواهانم.
اما
خوب می دانم که مردان بزرگ هرگز نمی میرند .
آنان که دریا دل بودند ، دلی پر از عشق و شور و سودای خدمت داشتند همواره زنده اند و در قلب همه عاشقان زیست می نمایند.
______________________
ز خورشید و ز آب و از باد و خاک
نگردد تبه نام و گفتار پاک





نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
نصب 4 هزار كارت چسبنده در فضای سبز شركت نفت و گاز گچساران
-
صدور مجوز و پروانه از سوی شهرداری ها و تسهیلات بانکی مشکلات زیادی را در روند اجرایی طرح نهضت ملی ایجاد می کند
-
ورود مبدل های حرارتی در صنعت پتروشیمی دهدشت
-
عملکرد انجمن نابینایان و کمبینایان صبح امید گچساران/ تصاویر
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
بازرسی استان تخلفات هیئتهای ورزشی را افشا کرد/ 18 رئیس هیئت به محاکم قضایی معرفی شدند/ جزییات
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!