-
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی
دام جبهه پایداری برای قالیباف به ثمر نشست، تقسیم صندلی پشت درهای بسته

افتونیوز؛ باشگاه خبرنگاران متعلق به جناح اصولگرایان دیروز صبح از برگزاری یک نشست در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته با حضور چهرههای اصولگرایی که این روزها نامشان برای رقابت بر سر صندلی ریاست پارلمان بر سر زبانها افتاده، یعنی « قالیباف، حاجیبابایی، آقاتهرانی، تقوی، نیکزاد، میرتاجالدینی، زاکانی و میرسلیم» خبر داده است و دست آخر هم اینطور نتیجه گرفته که «به نظر میرسد رقابت اصلی برای ریاست مجلس میان قالیباف و حاجیبابایی و برای نواب ریاست هم میان زاکانی، آقاتهرانی، میرتاجالدینی، نیکزاد و میرسلیم باشد». نشستی که باشگاه خبرنگاران دربارهاش نوشته گویا بدون حضور رسانهها برگزار شده و خبرش هم از سوی برگزارکنندگان با تأخیری دوروزه به دست این رسانه رسیده است. این اتفاق ماه پیش هم رخ داده و مشابه چنین نشستی پشت درهای بسته برگزار شده بود و خبرش با تأخیر در رسانهها منتشر شد. به نظر میرسد اصولگرایان برای جلوگیری از کشاندن دعوای رقابت بر سر صندلی ریاست به صحن مجلس دو روز نشست بیسروصدا برگزار کردند تا سهمهای اصلی را پیش از ورود به مجلس میان خودشان تقسیم کنند این در حالی است که طبق قاعده، رأیگیری برای ریاست مجلس و نایبرئیسان همچنین رؤسای کمیسیونها باید در صحن علنی با حضور همه نمایندگان صورت گیرد. پیشتر هم قرار بود که یک نشست مشابه با ریاست حدادعادل برگزار شود؛ خبرها حاکی از این بود که حتی دعوتنامهها هم برای نمایندههای مجلس آتی ارسال شده بود اما به علت بیماری کرونا و به درخواست وزارت بهداشت جلسه لغو شد. حالا به جای آن نشست، یک گعده کوچکتر بدون دعوت و حضور بقیه با حضو چهرههایی که این روزها اسمشان برای ریاست مجلس آتی شنیده میشود برگزار شده و آنطور که از محتوای خبر ارسالی باشگاه خبرنگاران بر میآید، در این نشست دوروزه پشت درهای بسته همهچیز بریده و دوخته شده است. فریدون عباسی یکی از نمایندگان راهیافته به مجلس آتی که خودش را نامزد ریاست مجلس هم کرده است بارها هشدار داده بود جریانی به دنبال مدیریت مجلس از بیرون است. در خبر منتشرشده از سوی باشگاه خبرنگاران جوان نامی از عباسی در میان حاضران نشست دیده نمیشود.
جالب است که این جمع محدود در میان خودشان چیزهایی را تصویب کردند که در تضاد با ذات برگزاری این نشست و خروجی خبر باشگاه خبرنگاران است که گزینههای ریاست و نواب را هم مشخص کرده و همین که عدهای جمع شدهاند و تصمیمی برای یک جمع بزرگتر گرفتهاند نوعی نقض غرض است.
مثلا گفتهاند کسی از بیرون حق ندارد برای مجلس تعیین تکلیف کند یا اینکه نامزد ریاست مجلس نباید خودش را برای ۱۴۰۰ نامزد ریاستجمهوری کند. مشخص نیست که این تصمیم چطور قابل تسری به دیگرانی است که در این جمع حضور نداشتهاند. البته مشخص است که هدف این ایده صرفا یک نفر است.
قبلا هم گفته شده بود که جریان جبهه پایداری برای محدودکردن قالیباف که شائبه حضورش برای ۱۴۰۰ خیلی قوی است دنبال طرح چنین میثاقنامهای است. شبیه کاری که شورای شهر فعلی تهران در آغاز به کار خود برای گزینه ریاست شهرداری تهران انجام داد تا مانع این شود که یکی از اعضای منتخب راهیافته به شورا به رأی مردم پشت کند و بر صندلی شهردار بنشیند. آنجا هم هدف به ویژه محسن هاشمی بود که حزب کارگزاران بهشدت دنبال شهردارشدنش بود.
حالا هم جبهه پایداری که از ابتدا مخالف حضور قالیباف در فهرست ائتلاف تهران بود چنین ایدهای را طرح کرده تا شهردار سابق تهران بین ریاست مجلس و ریاست پاستور در ۱۴۰۰ فقط به یکی چشم بدوزد و قدرت مانور و بازیاش محدود شود. هنوز مشخص نیست که آیا قالیباف که گفته شده در این جمع حضور دارد هم همه این تعهدات را امضا کرده است یا خیر.
اصولگرایان نام این گعدههای پیشامجلسی خود را «هماهنگیهای لازم برای سازماندهی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی» گذاشتهاند. باشگاه خبرنگاران نوشته که این جناح سیاسی در نشست خود هشت تصمیم زیر را برای تشکیل هیئت رئیسه و کمیسیونهای تخصصی پارلمان بعدی اتخاذ کرد: «١- هیچکدام از نامزدهای هیئت رئیسه و کمیسیونهای تخصصی، خود را مورد حمایت دستگاههای خاص معرفی نکنند. ٢- شورای ائتلاف از هیچ کاندیدایی حمایت نکند. ٣- هیچ یک از نامزدهای خود را از دیگر نمایندگان، نمایندهتر نداند و حق خاصی برای خود قائل نشود.۴- شرط کاندیداتوری برای ریاست مجلس آن باشد که فرد مورد نظر، خود را کاندیدای ریاستجمهوری سال ١۴٠٠ نکند. ۵- نامزدهای هیئت رئیسه و رؤسای کمیسیونهای تخصصی در یک رقابت عادلانه و با رأی نمایندگان انتخاب شده و اجازه نخواهند داد کسانی از بیرون مجلس برای آنها تعیین تکلیف کنند. ۶- برای نامزدهای ریاست، نواب، هیئت رئیسه و رؤسای کمیسیونهای تخصصی شاخصهای علمی و کاربردی تهیه و تدوین شود. ٧ – هیچ نامزدی از قبل خود را رئیس، نواب، هیئت رئیسه و رئیس کمیسیونهای تخصصی معرفی نکند. ٨- برای ریاست، نواب، هیئت رئیسه و رؤسای کمیسیونهای تخصصی ابتدا رأیگیری و رقابت در فراکسیون انجام شود».وقتی آن نشست فروردینماه که قرار بود از سوی شورای ائتلاف اصولگرایان با ریاست حدادعادل برگزار شود، لغو و پیامکش برای همه نمایندگان ارسال شد، شورای ائتلاف خبر داد به احتمال فراوان در نیمه دوم اردیبهشت، شاهد برگزاری این نشست خواهیم بود و به احتمال فراوان تصمیمات مهمی درخصوص مهمترین اتفاقات و رویدادهای مجلس پیشِرو گرفته خواهد شد که یکی از کارویژهها را میتوان تصمیمگیری درخصوص ریاست مجلس، هیئت رئیسه و کمیسیونهای تخصصی پارلمان دانست. حالا آن نشستی که قرار بوده با حضور همه نمایندگان اصولگرا برگزار شود به تعدادی نورچشمی و صحنهگردان محدود شده است.
فروردینماه هم «اردوگاه شهید میرحسینی» واقع در جنوب پارک دریاچه چیتگر محل برگزاری نشستی بود به دعوت جبهه پایداری با حضور جوانان اصولگرای منتخب راهیافته به مجلس از سراسر کشور. یکی از مواردی که درباره نشست منتخبان جوان مجلس یازدهم هم وجود داشت تأکید برگزارکنندگان آن به «محرمانهماندن» اظهارات مسئولان و افراد حاضر در این نشست بود به طوری که مقرر میشود «کمیته اجرائی» خود خبر برگزاری این نشست را برای رسانهها ارسال کند. خبری که دو روز بعد از برگزاری – یعنی صبح بیستوچهارم فروردین – برای رسانهها ارسال شد. یکی از سخنرانان آن نشست محمد دهقان عضو حقوقدان شورای نگهبان و رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف در یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری بود.
همه گمانهزنیها حاکی از این بود که آن نشست و نشستهای مشابهی که خبر میرسید در گوشه و کنار برگزار شده برای استفاده از ظرفیت منتخبان به سود یک فرد یا جریان خاص در درون پارلمان بوده است و نقشی اساسی در تعیین جانشین علی لاریجانی، رئیس مجلس دهم خواهد داشت. شنیدههای دیگر هم حاکی از آن بود که تصمیماتی برای تشکیل دو فراکسیون با نامهای «جبهه خدمت» که عمده اعضای آن را نیروهای نزدیک به محمود احمدینژاد تشکیل میدهند و «حامیان انقلاب»، حدود ۱۰۰ نفر برای حضور در آن اعلام آمادگی کردهاند.
کریمیاصفهانی: کسی رئیس مجلس شود که به مقام ولایت نزدیکتر باشد
خبرآنلاین: احمد کریمیاصفهانی با اشاره به اختلافهای میان گروهها و افراد اصولگرا بر سر جایگاه ریاست و کرسیهای هیئترئیسه گفت:
با توجه به اختلافهای موجود، من دورنمای خوبی برای این انتخابات نمیبینم؛ اما دوستان هم نباید غفلت کنند. رئیس مهم نیست، باید از توجه به این کرسیها دوری کنند. به فکر مصلحت مردم و کشور باشند و اگر به اجماعی برسند که یک رئیس مجلس با آرای بالا انتخاب شود، بهتر است تا اقتدار لازم را هم داشته باشد. در غیر این صورت، زیانی برای این مجلس خواهد بود. درعینحال منتخبان مجلس یازدهم میتوانند قبل از تشکیل رسمی جلسات مجلس، توافقهایی داشته باشند تا انتخابات ریاست مجلس نهایتا با دو یا سه داوطلب برگزار شود و از تعدد آرا جلوگیری شود تا اقتدار رئیس مجلس به وجود بیاید. عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری همچنین تصریح کرد: در این مجموعه، باید کسی بر کرسی ریاست تکیه زند که به مقام معظم رهبری و ولایت نزدیکتر باشد، از نظر مدیریتی سوابق قابل قبولی داشته باشد و به مسائل اقتصادی و مشکلات موجود آگاهتر باشد. منتخبان مجلس یازدهم باید همه ویژگیها را بررسی و هرکس را به ملاکهای اصلی نزدیکتر بود، انتخاب کنند. کریمیاصفهانی افزود: بهتر است همه این موارد هم در جلساتی خصوصی بحث و بررسی شود تا اینطور نباشد که خداینکرده شأن مجلس در انظار عمومی حفظ نشود. الان هم شاهد این هستیم که تعداد زیادی داوطلب ریاست مجلس وجود دارد و به نظر میرسد مجلس یازدهم خیلی رئیسپرور شده است که من علت آن را نمیدانم. این چهره اصولگرا گفت: این مجلس تکثر نامزدهای ریاست مجلس دارد، درحالیکه یک رئیس لازم دارد نه ۱۰ رئیس! پس باید بنشینند و هیئترئیسهای را انتخاب کنند که بیشترین آرا را دارد.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
انتقاد امام جمعه موقت قلعهرئیسی از هلال احمر و میراث فرهنگی
-
تا دیر نشده، از دختران هندبال ایران و ملی پوشان زن هندبالیست هم استانی حمایت کنیم/+جزئیات
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
-
توضیحات پلیس کهگیلویه و بویراحمد در رابطه فیلم منتشر شده ۲ راننده حاشیه ساز در فضای مجازی
-
بانک مسکن کهگیلویه و بویراحمد ۷۰ درصد از تسهیلات ۱۵ هزار میلیاردی را پرداخت کرد
-
بازگشایی مسیر ارتباطی گردنه بیژن از هفته آینده/+تصاویر
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!