-
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی
نگاه وزنه اصولگرایان به دولت و انتخابات١۴٠٠

افتونیوز _ محمدرضا باهنر، «لابیمن» معروف پارلمان، دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری و از لیدرهای اصولگرا مدتهاست که سعی میکند نقش علنی در سیاست نداشته باشد و به یک مهره تاثیرگذار در پشت پرده تبدیل شود. سادهانگاری است اگر تصور شود سکوت او به معنای بیاثر بودن است. باهنر اگر در دهه ۷۰ و ۸۰ در ردیف اصولگرایانی قرار میگرفت که قائل به کوچکترین تعاملی با جریان اصلاحات نبودند و کمر همت به حذف آنها برای ماندگاری خودشان بسته بودند اما در میانه دولت احمدینژاد مشی خود را تغییر داد و مسیر اعتدال را انتخاب کرد. باهنر از عملکرد برخی نمایندگان و تندروی هایشان گلایه دارد و تاکید میکند اینکه برخی تصور میکنند با عدم کفایت روحانی یا استیضاح ۵ وزیر مشکلات حل میشود یک توهم است. او گرچه از تلاش برای قرار دادن مجلس جدید روی ریل و غلتک میگوید اما این را هم تاکید دارد که «اینکه الان فکر کنید که مجلس تحویل یک جریان اصولگرایی شده و این جریان اصولگرایی یک پدرخوانده یا یک مرکز سیاسی یا یک اتاق فکر بیرون داشته باشد و اینها با هم کار میکنند، متاسفانه از این خبرها نیست! نمایندهها فکر میکنند مهمترین وظیفهشان دعوا کردن با دولت است.»
نمیشود پرسید...
باهنر در پاسخ به این سوال که ممکن است اصلاحطلبان شانسی برای پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری داشته باشند یا آن را ضعیف میدانید توضیح داد: اصلاحطلبی و اصولگرایی در آن نقاط حاد کاملا از هم قابل تفکیک هستند اما زمانی که به نقاط نرم آن میرسد اصلا قابل تفکیک نیستند؛ یعنی الان نمیشود پرسید آقای روحانی یا آقای هاشمی یا آقای لاریجانی اصلاحطلب هستند یا اصولگرا و جوابی برای آن پیدا کرد؛ یعنی آنقدر شناور میشود که دیگر آن تعریف معنا و مفهوم پیدا نمیکند که اصلاحطلب میبرد یا اصولگرا. باهنر تصریح میکند: یک موقع است که مثلا آقای عارف کاندیدای اصلاحطلبان شود و زمانی است که یک فرد دیگری از آنها کاندیدا شود و وقتی که یک اصولگرای متهم به اصلاحطلبی کاندیدا میشود. وی افزود: سال ۱۳۹۲ آقای عارف آمد اما آنها احساس کردند که ایشان نمیتواند رای بیاورد بنابراین آقای عارف را مجبور به استعفا کردند و از آقای روحانی حمایت کردند. ما زمانی به شوخی میگفتیم که اگر بخواهیم در انتخابات ایران ۸۰ درصد مردم پای صندوق رای بیایند باید آقای خاتمی و آقای احمدینژاد را تایید کنند، ببینید این دو چکار میکنند، آن موقع دیگر انتخابات نبود و جنگ و جدل و دعوا میشد، البته این شوخی است و امنیت در انتخابات و ثبات کشور حتما باید مدنظر باشد، بنابراین اگر دو فرد کاملا متضاد اصلاحطلبی و اصولگرایی را نگاه کنیم باز باید ببینیم که مصداق آن کیست. باهنر اظهار داشت: یعنی خود مصداق بر روند و میزان مشارکت تاثیرگذار است مثلا ممکن است آقای محسن هاشمی یا آقای عارف کاندیدای اصلاحطلبان باشند اما وزن اینها مثل هم نیست و مردم هم فقط به دنبال اعلامیه اصلاحطلبان نیستند و به مصداق توجه دارند.
دلیل مشارکت پایین
باهنر در بخش دیگری گفته است: رکورد پایین مشارکت ۴۲ درصد در کشور و ۲۳ درصد در تهران را هیچوقت نداشتیم و متاسفانه این رکورد زده شد. هرچند عوامل متعددی هم وجود داشت و نباید دنبال یک علت علیالاطلاق بود. وی تصریح کرد: معتقدم که حتی کرونا هم تاثیرگذار بود؛ در تهران اقلا ۵ الی ۶ درصد عدم شرکت به دلیل ترس از کرونا بود، ولی اینکه بگوییم ۵۰ درصد حضور طبیعی مردم که به ۲۳ درصد رسیده به دلیل ترس از کرونا بوده است، این خودفریبی است.
رابطه با چین آری با آمریکا نه
باهنر درباره تقویت روابط ایران و چین هم معتقد است: با آمریکا یکسری اختلافات اساسی و ذاتی داریم که فکر میکنم تا مدتهای زیادی نه در ایران امکان تحولی وجود دارد و نه در آمریکا! ما با چین آن اختلافات را نداریم؛ میتوانیم با چین اختلاف منافع داشته باشیم اما منافع مشترک زیادی هم داریم. مسائلی که با آمریکا داریم ریشه در تاریخ دارد (۲۸ مرداد و کودتا و لانه جاسوسی و حمایت از شاه و... )، یک اختلاف اساسی دیگر که با آمریکا داریم این است که ما با رژیمصهیونیستی دعوا داریم و آمریکا کل ملتش را گروگان صهیونیستها کرده است وی افزود: یعنی میخواهم بگویم که اینها جزء سیاستهای ثابت دو کشور است؛ حمایت از رژیمصهیونیستی جزء سیاستهای آمریکا است و ما هم جزء سیاستهای ثابتمان است که رژیمصهیونیستی را یک رژیم نامشروع میدانیم، راهحل آن را هم گفتهایم و مقام معظم رهبری بارها و بارها فرمودهاند که ما اصلا کاری به دین نداریم، مردم فلسطین در یک انتخابات آزاد جمع شوند و صاحب حق رای باشند، مردم فلسطین جمع شوند و رای دهند و هر دولتی که خواستند انتخاب کنند و ما هم حرفی نداریم. ما میگوییم که حق مردم غصب شده است و این درست نیست. اما ما با چین این اختلافات سیاستهای ثابت را اصلا نداریم.
آرمان ملی
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
سرپرست دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
فریدون داوری شعر لری را متحول کرد
-
انتقاد امام جمعه موقت قلعهرئیسی از هلال احمر و میراث فرهنگی
-
تا دیر نشده، از دختران هندبال ایران و ملی پوشان زن هندبالیست هم استانی حمایت کنیم/+جزئیات
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
-
توضیحات پلیس کهگیلویه و بویراحمد در رابطه فیلم منتشر شده ۲ راننده حاشیه ساز در فضای مجازی
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!