-
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی
کمیته امداد گداپرور نیست، فریادرس محرومان است

قباد مبشری در این نشست که با حضور معاونان و جمعی از اصحاب رسانه برگزار می شد، گفت: بی شک نقش اصحاب قلم در خدمات رسانی به جامعه هدف این نهاد مردمی بی بدیل است و در طول دوران خدمت ما در این مجموعه، همکاری و تعامل بسیار سازنده ای برقرار شد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه اطعام حسینی باید یادآور شوم کمیته امداد از بدو تاسیس برای کمک به مردم بنیانگذاری شد لذا یکی از مهم ترین برنامه های این نهاد توانمندسازی و ایجاد اشتغال پایدار برای خانوادههای تحت حمایت است.
مبشری تصریح کرد: در این راه رسانهها در حمایت از کمیته امداد و جلب اعتماد عمومی نقش برجستهای داشته و میتوانند همراهان خوبی برای این نهاد باشند.
مدیرکل کمیته امداد استان اظهار داشت: در سال گذشته ۳۰۳۱ طرح اشتغالزایی بااعتبار صد میلیارد تومان برای مددجویان ایجاد شد و توانستیم تعداد زیادی از خانوارها را با این بودجه از چتر حمایتی امداد خارج کرده و به خودکفایی برسانیم.
وی یادآور شد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۴۱ طرح اشتغال بااعتبار ۱۸ میلیارد تومان برای نیازمندان اجراشد و امیدواریم تا پایان سال جاری این تعداد به پنج هزار طرح برسد.
وی با بیان اینکه متاسفانه ۴۵ هزار خانوار تحت حمایت داریم که این میزان قریب به ۲۵ درصد جمعیت استان است، اضافه کرد: یک چهارم جمعیت استان که شاید بر اثر بی تدبیری برخی مدیران باشد، در فقر به سر می برند و توسط کمیته امداد مورد حمایت قرار گرفته تا بخشی از مشکلات آنها حل شود، این درحالی است که تعداد زیادی نیز مورد حمایت سایر نهادهاست و باید در این باره چاره اندیشی شود.
مبشری عنوان داشت: این آمار کمی نیست و اگر فقری به وجود آمده، وظیفه کمیته امداد است که به یاری مردم بشتابد و با ایجاد اشتغال و یا کمکهای حمایتی به فریاد نیازمندان برسد اما برای ریشه کن کردن فقر در جامعه نیاز به همکاری همگان است.
وی در ادامه از دیگر برنامههای این نهاد را خدمات عمرانی، فرهنگی، درمان، کمک به سوءتغذیه کودکان و سایر موارد عنوان کرد و گفت: از سال گذشته تاکنون ۷۸ هزار درخواست به کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد در زمینههای مختلف ازجمله کمکهای موردی، تسهیلات قرضالحسنه، درمان و جهیزیه به این نهاد واردشده و همه پاسخهای مناسب را دریافت کردهاند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به شیوع بیماری کرونا در کشور و بهتبع آن در استان اشاره و تصریح کرد: در این خصوص از ابتدای شیوع بیماری کرونا در استان تاکنون به بیش از ۸۹۰۰ خانواده نیازمند کمک شد که ۹۵ درصد غیرتحت پوشش بودند و در این زمینه بیش از سه میلیارد تومان به خانوادههای غیرتحت حمایتی کمک شد.
مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنان خود به مرحله دوم رزمایش ایران همدل با عنوان اطعام حسینی اشاره و یادآور شد: بنا به فرمایش مقام معظم رهبری رزمایش مواسات و همدلی برای کمک به نیازمندان بنانهاده شد که در مرحله اول این طرح در ماه مبارک رمضان ۱۵۳ هزار پرس غذای گرم و بیش از ۳۳ هزار بسته غذایی بین نیازمندان توزیع شد.
وی همچنین گفت: مرحله دوم رزمایش ایران همدل با عنوان اطعام حسینی نیز از عید غدیرخم در استان آغاز شده و تا پایان ماه صفر برای دریافت کمکها و نذورات مردمی جهت کمک به افراد نیازمند ادامه دارد.
وی تأکید کرد: شمارهگیری کد دستوری #۰۷۴*۸۸۷۷* یکی دیگر از راههای جمعآوری نذورات مردمی در مرحله دوم رزمایش ایران همدل و اطعام حسینی است.
مدیرکل کمیته امداد استان خطاب به عده ای که معتقدند کمیته امداد گداپروری می کند، اذعان داشت: خطاب به این عده باید بگویم وقتی کودکی یتیم می شود، زنی بیوه شده یا کارگری از کارافتاده می شود نیاز به حمایت دارد و این اسمش گداپروری نیست بلکه به داد محرومین می رسیم تا بتوانند زندگی کنند.
مبشری در پایان متذکر شد: در حالیکه در استان به لحاظ شرایط بد اقتصادی حاکم بر زندگی مردم نمی توان انتظار زیادی داشت ولی افراد زیادی هستند که می توانند یاری گر ما در این طرح باشند، اما باید اعلام کنم تقریبا ۷۰ درصد از حامیان این طرح خارج استان و در واقع غیر بومی هستند، از این طریق انتظار همراهی بیشتری از مردمی داریم که قادر به حمایت مالی و معنوی از مددجویان هستند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
بودجه شهرداری یاسوج در ۱۴۰۴ به ۳ هزار میلیارد تومان می رسد
-
سرپرست دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
فریدون داوری شعر لری را متحول کرد
-
انتقاد امام جمعه موقت قلعهرئیسی از هلال احمر و میراث فرهنگی
-
تا دیر نشده، از دختران هندبال ایران و ملی پوشان زن هندبالیست هم استانی حمایت کنیم/+جزئیات
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
نظرات ارسالی 1 نظر
فاجعه است. یک چهارم یا همان ۲۵ درصد مردم استان کهگیلویه و بویراحمد جز کمیته امداد و حقوق بگیر این نهاد هستند؟! این آمار نه یک چیز مثبت که واقعا فاجعه است. دقیقا کار کمیته گداپروری و ترویج تنبلی و تن پروری است. پول مفتی که برخی دنبال گرفتنش هستند و متاسفانه قبح این مسئله با وخیم تر شدن اوضاع اقتصادی مردم استان بیشتر و بیشتر شده است.
پاسخ