-
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی
دو راهی های سال جدید آموزشی مدارس در کهگیلویه وبویراحمد/ سلامت یا تحصیل؟ در وضعیت قرمز کرونایی تکلیف چیست؟

افتونیوز _ در شرایطی که کمتر از دو هفته به زمان اعلامی وزارت آموزش و پرورش برای شروع سال تحصیلی باقی مانده، وضعیت برگزاری کلاس های درس در هاله ای از ابهام می باشد.
به گزارش افتونیوز؛ وزیر آموزش و پرورش اگرچه تاکید کرده برای بازگشایی مدارس از ۱۵ شهریور مصمم هستیم، اما بسیاری از خانواده ها در دوراهی سلامت فرزندان یا ادامه تحصیل آنها گرفتار شده و بسیاری از آنها نظرشان این است که به دلیل شرایط کرونایی که در پاییز هم تشدید می شود، سال تحصیلی جدید شروع نشود.
آنها بر این باورند که آموزش حضوری به قیمت بازی کردن با جان دانش آموزان تمام می شود و آموزش در فضای مجازی نیز جز هزینه تراشی، نتیجه دیگری ندارد و کسانی که از نظر هوشی ضعیف تر هستند یا والدین تحصیلکرده ای ندارند در این داستان متضرر خواهند شد.
برخی خانواده ها چند محصل دارند و بر اساس تجربه ای که از نیمسال تحصیلی سال گذشته کسب کرده اند تاکیدشان بر این است که عده ای از دبیران، دلسوزانه در فضای مجازی تدریس نمی کنند و فقط برای رفع تکلیف به دانش آموزان درس می دهند و بر همین اساس اگر سال تحصیلی جدید به تاخیر بیفتد مناسب تر است.
یکی از والدین که فرزندش در پایه ابتدایی تحصیل می کند، به «افتونیوز » می گوید: اگر بنا باشد بر طبق روال پارسال کلاس های مجازی برگزار شود هیچ فایده ای ندارد و عملا آموزشی صورت نمی پذیرد.
استان در وضعیت قرمز است؛ تکلیف مدارس چیست؟
سناریوهای قرمز، زرد و سفید راهکارهایی است که آموزش و پرورش برای شروع سال تحصیلی جدید عرضه کرده است؛ بر این اساس اگر وضعیت استانی قرمز باشد، کلاس درس دانشآموزان فقط در فضای مجازی برگزار خواهد شد؛ اما در وضعیت زرد، دانشآموزان سه روز هفته را به مدرسه میروند و سه روز دیگر آموزش مجازی دریافت میکنند.
شرایط سفید هم که طبعاً کلاسهای درس طبق روال عادی برگزار خواهد شد مثلاً دانشآموزان روستایی که سال تحصیلی گذشته با نسخه واحد آموزش و پرورش برای کل کشور به ناچار تعطیل شدند و از قضا یکی از گروههایی که بیشترین نگرانی بابت افت یا ترک تحصیل آنها وجود دارد همین گروه از دانشآموزان هستند، طبق گفتههای مسئولان آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید قرار نیست کاملاً تعطیل باشند.
با این حال دانشگاهها مشخص کردهاند در سال تحصیلی جدید فعالیت آنها به شیوه مجازی خواهد بود و وزارت آموزش و پرورش از سه سناریوی قرمز، زرد و سفید خبر میدهد که نحوه اجرای هر کدام از آنها در روزهای نزدیک به آغاز سال تحصیلی مشخص خواهد شد بنابراین هنوز برای خانوادهها به طور دقیق روشن نیست، آیا فرزندشان سال تحصیلی جدید کاملاً باید با آموزش مجازی دروس را فرا بگیرد یا اینکه به مدرسه خواهد رفت؟
مدارس روزهای پنجشنبه چگونه باز میشوند؟
بازگشایی مدارس در روزهای پنجشنبه نیز از جمله مواردی است که درباره آن سؤالاتی البته بیشتر از سوی معلمان مطرح میشود مثلاً اگر قرار است روزهای پنجشنبه در مدارس حاضر شوند، آیا قرار است حقالتدریس بیشتری به آنها تعلق بگیرد؟ آیا آموزش و پرورش قادر به تأمین حقالتدریس برای این موضوع خواهد بود؟
آیا قرار است دروس کاملاً به صورت مجازی آموزش داده شود یا خیر، تا در این فرصت تعطیلات به تهیه فیلم، پاورپوینت و سایر موارد مورد نیاز برای تدریس مجازی اقدام کنند، آنها معتقدند باید زودتر تکلیف را مشخص کنند تا مدارس و معلمان در مناطق قرمز آمادگی داشته باشند و برنامهریزی صحیح کنند.
ابهامات آموزش مجازی، مشکلات شاد حل میشود؟
موضوع دیگر به بحث آموزش مجازی دانشآموزان مربوط است؛ اگر قرار است بستر آموزش دانشآموزان در سامانه شاد باشد، آیا اشکالاتی که سال تحصیلی قبل وجود داشت، رفع شده است؟ و امکان ارتباط تصویری بین معلم و دانشآموزان در کلاس درس مجازی برقرار خواهد بود؟ آیا برای سال تحصیلی جدید به مدارس آزادی عمل بیشتری برای تدریس مجازی در بستر نرمافزارهای مختلف داده میشود؟
جرقه ترک تحصیل زده میشود اگر....
تأمین زیرساختهای لازم برای دانشآموزانی که به ابزارهای مورد نیاز برای آموزش مجازی، دسترسی ندارند از سایر مسائلی است که برای سال تحصیلی جدید باید مورد توجه قرار گیرد و اگر جز این باشد، عدهای از دانشآموزان که شاید حتی در حاشیه شهرهای بزرگ هم زندگی کنند، از جریان آموزش حذف خواهند شد و همین موضوع جرقه ترک تحصیل آنها و پیوستن به بازار کار را خواهد زد!
در همین رابطه، رضا یکی معلمان معتقد است که در روش آموزش مجازی به کلاسهای درس آنلاین نیاز است تا معلم و دانشآموز به شیوه تعاملی و رو در رو با یکدیگر در تماس باشند؛ در سال تحصیلی گذشته برخی مدارس که توانمندتر بودند از شیوههای مختلفی برای آموزش مجازی استفاده کردند، آموزش و پرورش باید به مدارس اختیار بدهد تا با استفاده از خلاقیتها و توانمندیهای خود، آموزش مجازی دانشآموزان را پیگیری کنند



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
انتقاد امام جمعه موقت قلعهرئیسی از هلال احمر و میراث فرهنگی
-
تا دیر نشده، از دختران هندبال ایران و ملی پوشان زن هندبالیست هم استانی حمایت کنیم/+جزئیات
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
-
توضیحات پلیس کهگیلویه و بویراحمد در رابطه فیلم منتشر شده ۲ راننده حاشیه ساز در فضای مجازی
-
بانک مسکن کهگیلویه و بویراحمد ۷۰ درصد از تسهیلات ۱۵ هزار میلیاردی را پرداخت کرد
-
بازگشایی مسیر ارتباطی گردنه بیژن از هفته آینده/+تصاویر
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!