-
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی
شاد چرا شاد نیست؟

غزل لطفی
افتونیوز _ ماه مهر و فصل پاییز هر سال برای ما نوید شروع سال تحصیلی را به همراه دارد و شور و نشاط دانشآموزان و اولیا برای آغاز سال تحصیلی جدید، رنگ و بویی زیبا به زندگی میبخشد. امسال اما ویروس کرونا به همه بخشهای زندگی ما رخنه کرده و تحصیل را هم تحتالشعاع قرار داده است. حضور دانشآموزان در مدرسه، بیم بیمار شدنشان را به همراه دارد و تحصیل مجازی هم چالشهای خود را به همراه دارد و ما هم همانطور که کار و زندگی کرونایی را آموختهایم، کمکم با تحصیل با کرونا نیز همراه شدهایم. اولین موضوعی که تحتتاثیر کرونا تغییر کرده است، شروع سال تحصیلی بود که به جهت جبران کم و کاستیهای احتمالی در ماههای پایانی سال تحصیلی گذشته، بهجای اول مهر، ۱۵ شهریور ماه بود. این فرصت دو هفتهای برای معلمین و متعلمین بهترین زمان بود تا بتوانند به مرور سال گذشته بپردازند و همچنین مناسبترین روش تحصیل را باتوجه به شرایط همهگیری کروناویروس در محل زندگی خود انتخاب کنند. برخی ترجیح به حضور در مدرسه و رعایت پروتکلهای بهداشتی داشتند و بعضی هم تحصیل مجازی را انتخاب کردند. در هر دو صورت اما معلمین فداکار و دلسوز در واحدهای آموزشی محل خدمت خود حضور دارند تا تحصیل متوقف نشود.
در این میان چند نکته حائز اهمیت است:
حضور در مدرسه به یادگیری بیشتر کمک میکند و از نظر ارتباطات عاطفی هم توصیه شده است، اما در شرایط فعلی آموزش مجازی، سلامت دانشآموز و معلم و خانواده را تامین میکند. پس اگر تحصیل حضوری را انتخاب کردهاید مسوولیتی دو چندان در حفظ سلامت خود و اطرافیان بر دوش دارید. همچنین باید توجه داشت که در شرایط فعلی تحصیل حضوری مانند سالهای گذشته امکانپذیر نیست و در هر صورت و حال استفاده از آموزش مجازی حتی به عنوان مکمل، گریز ناپذیر است.
در تحصیل مجازی، چالشهای مختلفی وجود دارد که اگر به آنها دقیقتر نگاه کنیم میتوانیم بیشترین بهره را ببریم؛
- شبکه شاد، با تلاش فراوان و زیرساختهای آموزشی تخصصی راهاندازی شده است اما بزرگترین چالشی که خانوادهها با آن روبهرو هستند عدم شناخت با امکانات شاد است. من میدانم که این موضوع نیاز به آموزش دارد و اینکه آموزشها کافی نبوده است را هم نمیتوان نادیده گرفت اما همانطور که وقتی فرزند ما به مدرسه میرود، تلاش میکنیم تا با روشهای تدریس که هر ساله ارایه میشود آشنا شویم و به او در یادگیری بهتر و انجام تکالیف کمک کنیم، الان هم میتوانیم با بررسی امکانات شبکه شاد در یادگیری بهتر فرزندمان سهیم باشیم.
میدانم که مادران همیشه بیشترین نقش را برای ایجاد شادی و نشاط در خانواده به عهده دارند. در این روزهای سخت کرونایی هم مسوولیتی صدچندان بر دوششان است و آشنا کردن فرزندان با آموزش مجازی هم با دستان پرمهر آنها پرانگیزهتر خواهد بود. همانطور که در بالا هم گفتم، آموزش کاربردی استفاده از شبکه شاد لازم و ضروری است اما همه ما که از اپلیکیشنهای مختلف مجازی برای کار و تعامل اجتماعی استفاده میکنیم، میدانیم بهترین آموزش، کاوش در آن اپلیکیشن است. در حال حاضر هم بهترین راه ایجاد انگیزه برای خود و فرزندانمان است تا با آموزش مجازی آشنا شوند.
روی سخنم با شما مادران و پدران است، یاران دبستانی قدیم؛ تحصیل برای ما هم آسان و بدون چالش نبود، بیایید با استفاده از تجربیات دوران تحصیل خود و پیشرفتهای علم و تکنولوژی حال حاضر، شادی را همراه آموزش کنیم و با آرامش و موفقیت فرزندانمان شاد شویم.
آموزش مجازی را با شیوهای که ارایه شده بیاموزیم و فقط نقاط ضعف آن را نبینیم یا حتی اگر کم و کاستی در آن دیدیم با مسوولان مربوطه در مدرسه و سیستم آموزشی در میان بگذاریم تا در رفع آن تلاش کنند. برای گذشتن از این دوران سخت چارهای جز همدلی نیست. به کرونا یادآوری کنیم؛ شاید فاصلهها را در میان ما زیاد کرده است اما نتوانسته روحیه تعامل را از ما بگیرد. در آخر بزرگترین مشکل شبکه آموزش دانشآموزی که هنوز پابرجاست، مربوط به زیرساختهای فناوری و ارتباطات است که میتوانیم بگوییم شاهراه ورود به آموزش مجازی است. آنچه شاد را گهگاهی ناشاد کرده است ارتباط مجازی نامتناسب با این تعداد کاربر میباشد که باعث شده سرعت انتقال مطالب پایین بیاید و دانشآموز و معلم را دچار کلافگی کند و گاهی از سر ناچاری به پیام رسانهای دیگر پناه ببرند تا تحصیل دچار خلل نشود. مسوولان مربوطه در وزارت ارتباطات و فناوری اصلیترین مسوولیت را در این زمینه دارند و انتظار میرود که در این روزهای آغازین مهر، با تلاشی صدچندان این مشکل نیز مرتفع شود
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
سرپرست هلال احمر دنا منصوب شد/ ابلاغ
-
سمفونی ناهنجار شبانه شوتینماها در خیابانهای مسکونی دهدشت/ شورای ترافیک و شهرداری دقیقا چه میکنند؟!/ تصاویر
-
بی توجهی فرمانداری کهگیلویه به مصوبه شورای ترافیک و مطالبه اهالی روستای «ایمور آباد»
-
بودجه شهرداری یاسوج در ۱۴۰۴ به ۳ هزار میلیارد تومان می رسد
-
سرپرست دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
فریدون داوری شعر لری را متحول کرد
-
پر ترددترین محورهای استان در تعطیلات نوروز کدام بودند؟! / آمار جالب راهداری استان از سفرهای نوروزی
-
انتقاد امام جمعه موقت قلعهرئیسی از هلال احمر و میراث فرهنگی
-
تا دیر نشده، از دختران هندبال ایران و ملی پوشان زن هندبالیست هم استانی حمایت کنیم/+جزئیات
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!