-
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی
دلیل افزایش مرگهای کرونا در ایران | مبتلایان به کرونا نباید واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: از آنجایی که محدودیتها کمتر شده و مردم هم کمتر پروتکلها را رعایت میکنند، میبینیم که افراد سالمند هم در خانوادهها مبتلا می شوند و طبعا وضعیت بیماری در افراد سالمند و دارای بیماریهای زمینهای شدیدتر خواهد بود.
به گزارش افتونیوز به نقل از ایسنا؛ دکتر مینو محرز درباره افراد اولویت دار برای تزریق واکسن آنفلوآنزا، گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر ممکن است واکسن آنفلوآنزا به اندازه کافی در دسترس نباشد، باید بر اساس اولویتبندیهای انجام شده برای افراد در معرض خطر تزریق شود. بر این اساس در درجه اول پرسنل و کادر بهداشت و درمان، افراد بالای ۶۵ سال، افراد مبتلا به بیماریهای قلب-عروقی و ریوی مزمن، مبتلایان به سرطان، زنان باردار، مبتلایان به بیماریهای مزمن کلیوی، مبتلایان به اچ آی وی و... باید آن را تزریق کنند. حال اگر واکسن موجود بود، سایر افراد هم میتوانند این واکسن را تزریق کنند.
وی با بیان اینکه امسال با توجه به شیوع کرونا و درخواست جهانی برای واکسن آنفلوآنزا، در همه جای دنیا کمبود واکسن آنفلوآنزا وجود دارد، افزود: اگر افراد نتوانستند واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند، بدانند که با رعایت فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک، شستن دستها و... میتوانیم ابتلا به آنفلوآنزا را کنترل کنیم.
مبتلایان به کرونا نباید واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند
محرز درباره افرادی که نباید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند، گفت: افرادی که در حال حاضر به کووید-۱۹ مبتلا هستند، نباید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؛ چراکه اصولا به افراد سالم که بیماری ویروسی ندارند، واکسن تزریق میکنیم. در عین حال اگر فردی مبتلا به کرونا شده و اکنون بهبود یافته است، میتواند واکسن تزریق کند. موضوعی هم شایعه شده بود مبنی بر اینکه تزریق واکسن آنفلوآنزا منجر به ابتلا به کرونا میشود؛ در حالی که طبق مطالعاتی که بر روی این موضوع انجام شده، چنین چیزی مطرح نشده است.
چگونه آنفلوآنزا را از کرونا تشخیص دهیم؟
وی درباره نحوه تشخیص آنفلوآنزا، سرماخوردگی و کرونا از یکدیگر با توجه به مشابهتهایی در برخی علائم این بیماریها، گفت: مردم باید توجه کنند که به محض اینکه علائمی مانند سرفه، عطسه، تب، بدن درد شدید و... پیدا کردند، معطل نکرده و به پزشک مراجعه کنند؛ چراکه خود فرد نمیتواند تشخیص دهد به کدام یک از این ویروسها مبتلا شده، بلکه پزشک باید معاینه کرده و این تشخیص را دهد. بنابراین به محض دیدن این علائم به پزشک مراجعه کنند؛ چراکه ممکن است گاهی افراد با مراجعه دیر هنگام به پزشک، زمان لازم را برای درمان از دست بدهند.
کرونا در ایران همچنان صعودی است
محرز با بیان اینکه روند ابتلا به کرونا همچنان رو به صعود است، گفت: روند بیماری همچنان افزایشی است و تعداد بستری هم زیاد شده است. به هر حال وقتی تعداد زیادی از افراد مبتلا شوند، میزان بستری نیز بالا رفته و حتی تعدادی به آی سی یو نیاز پیدا می کنند.
شدت کرونا بیشتر نشده، اما...
وی تاکید کرد: شدت کرونا بیشتر نشده، بلکه تعداد بیماران افزایش یافته است؛ چراکه قدرت سرایتپذیری ویروس بالاتر رفته است. از آنجایی که محدودیتها کاسته شده و مردم هم کمتر پروتکلها را رعایت میکنند، میبینیم که افراد سالمند هم در خانوادهها مبتلا شدهاند و طبعا وضعیت بیماری در افراد سالمند و دارای بیماریهای زمینهای شدیدتر است.
محرز درباره احتمال افزایش تعداد مرگ و میرها به روزانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ مرگ، گفت: زمانیکه تعداد بیماران و به ویژه بیماران بدحال افزایش یابد، طبیعتا میزان مرگ و میر هم بالا رفته و میتوان انتظار افزایش تعداد مرگ و میرهای ناشی کووید-۱۹ را داشت. البته در حال حاضر با توجه به افزایش تجربه کادر درمان، ممکن است افرادی با وضعیت شدید هم چندین روز در آی سی یو باشند و سپس بهبود یابند، اما بازهم میزان مرگ و میر به دلیل افزایش ابتلا، بالا است.
وی تاکید کرد: بهترین راه پیشگیری از تمام ویروسهایی که حامل عفونتهای دستگاه تنفسی در زمستان هستند، از آنفلوآنزا گرفته تا کووید-۱۹ و سایر ویروسها، این است که ماسک بزنیم، دستهایمان را مرتب بشوییم و فاصله فیزیکی را رعایت کنیم. متاسفانه اکنون شاهدیم که تعداد زیادی از افراد ماسک نمیزنند. باید استفاده از ماسک اجباری شود تا در این صورت نگرانی ها کاهش یابد.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
بودجه شهرداری یاسوج در ۱۴۰۴ به ۳ هزار میلیارد تومان می رسد
-
سرپرست دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
فریدون داوری شعر لری را متحول کرد
-
انتقاد امام جمعه موقت قلعهرئیسی از هلال احمر و میراث فرهنگی
-
تا دیر نشده، از دختران هندبال ایران و ملی پوشان زن هندبالیست هم استانی حمایت کنیم/+جزئیات
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!