-
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی
سلامتی مردم کیلویی چند؟!

به گزارش افتونیوز به نقل از فارس بر اساس تماسهای مکرر شهروندان و مشاهده پسماندهای عفونی پس از جمعآوری به پشت ساختمان بیمارستان شهید رجایی هدایت میشود.
بیش از ۹ ماه از شیوع ویروس کرونا میگذرد ویروسی که این روزها با رعایت دستورالعملهای بهداشتی، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و عدم حضور در تجمعات و دورهمی خانوادگی و اعمال محدودیتهای شدید بتوان به کاهش و جلوگیری از گسترش آن در این روزها دست یافت.
این روزها وقفه و یا قطع زنجیره ویروس کرونا نیازمند همکاری و تلاش همگان را میطلبد اما در این بین مشاهده میشود که پسماندهای عفونی بیمارستان شهید رجایی گچساران در پشت ساختمان این بیمارستان ریخته میشود.
بر اساس تماسهای مکرر شهروندان و مشاهده عینی خبرنگار فارس مشاهده شد که این پسماندهای عفونی پس از جمعآوری به پشت ساختمان این بیمارستان هدایت میشود.
این پسماندها از ظرف غذا تا ماسک، گان و لوازم پزشکی از جمله سرنگ و سرم در پشت دیواری که به سمت محله رادک است سرازیر شده است
گویی که مقصر اصلی دیوار کوتاه پشت ساختمان بیمارستان است چرا که اگر این دیوار بلند بود این پسماندها در این مکان ریخته نمیشد.
البته این اولین فاجعه بهداشتی در گچساران نیست بلکه در چند روز اخیر خبری مبنی بر پر بودن سطلهای زباله از ماسکهای آلوده در بیمارستان و کلینیک در رسانهها منتشر شد که با واکنش مسوولان بهداشت روبرو شد و این خبر را تکذیب کردند.
اما فاجعه دیگر بهداشتی در بیمارستان شهید رجایی که چندی پیش در فضای مجازی تصاویر آن منتشر شده بود جمع آوری پسماندهای عفونی بیمارستان در محیط فضای باز بود که در این بین باز هم رسانهها مورد هجمه مسوولان بهداشت قرار گرفتند و با چند دلیل رسانهها را محکوم به انتشار این خبر کردند.
این پسماندهای عفونی که چیزی جز انتشار بیماریهای خطرناک در محیط اطراف ندارد بایستی به طور صحیح امحا شود تا از انتشار ویروس و بیماری که این روزها جهان را در برگرفته است ، جلوگیری به عمل آورد.
طبق قانون ۵ ماده پسماند وظیفه وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی نسبت به اتخاذ معیار و ضوابط ترتیبی سلامت، ایمنی و عوامل اجرایی در ساماندهی پسماندهای عفونی تحت نظارت است و ماده ۱۱ همین قانون نیز میگوید مدیریت پسماند عفونی بر عهده تولید کننده آن است و باید به صورت جدا از پسماند عادی جمعآوری و دفع و نسبت به بی خطرسازی آن با حساسیت عمل شود.
موضوع دفن زبالههای بیمارستانی سالهاست که به عنوان دغدغه ای مهم در بین مسوولان و البته مردم و ساکنان اطراف بیمارستانها تبدیل شده است.
بر اساس آمارهای جهانی بین ۱۰ تا ۵۲ درصد زبالههای بیمارستانی عفونی هستند و حتی در صورت بازیافت نیز ممکن است موجب انتقال بیماریهای واگیردار شوند.
بر این اساس، پسماند بیمارستانی و مراکز درمانی به کلیه پسماندهای عفونی و زیان آور ناشی از بیمارستانها، مراکز بهداشتی، درمانی، آزمایشگاههای تشخیص طبی و مراکز مشابه گفته می شود که به دلیل بالا بودن دست کم یکی از خواص خطرناک از قبیل سمی بودن، بیماری زایی، قابلیت انفجار یا اشتعال، خورندگی و مشابه آن، به مراقبت ویژه (مدیریت خاص) نیاز دارند.
پسماندهای بیمارستانی احتمال آلوده شدن با میکروب و در نتیجه خطرناک شدن را دارند بنابراین هیچ یک از پسماندهای بیمارستانی عادی تلقی نمیشوند و حتی بخشی از آن جزو پسماند ویژه قرار می گیرد و برای مدیریت پسماندهای عفونی نمیتوان با آن مشابه سایر پسماندهای بیمارستانی برخورد کرد و لازم است برای مدیریت آن تدابیر خاصی در نظر گرفته شود.







نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
بودجه شهرداری یاسوج در ۱۴۰۴ به ۳ هزار میلیارد تومان می رسد
-
سرپرست دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
فریدون داوری شعر لری را متحول کرد
-
انتقاد امام جمعه موقت قلعهرئیسی از هلال احمر و میراث فرهنگی
-
تا دیر نشده، از دختران هندبال ایران و ملی پوشان زن هندبالیست هم استانی حمایت کنیم/+جزئیات
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!