-
کوچ ابد مرد ادب ایل و فریدون فرهنگ
سید غلام بلادی
-
یاسوج؛ شهری که شیخ شاخصش پیشهزن بود!
محمد مختاری
-
جزای نیکی جز نیکی نیست
جبار چراغک
-
زیبایی بر بستر فاجعه
سید غلام بلادی
-
«لذت وقیح»
امراله نصرالهی
-
زنان و دولت چهاردهم
سیده فرزانه آرامش
-
شاقول اصلی در ماجرای قتل دکتر داوودی
فضلالله یاری
-
در این محنتسرا نابههنجاران و کج روان بزرگ شمرده شدهاند
پریچهر زعیمی
-
بیوه زنان
آفتاب افریدون
-
خلاصهای از مصاحبه با انقلابیون
علیرضا کفایی
فرهنگ جای پدرخواندگی یا پدر کشتگی نیست
افتونیوز؛ ساختار فعلی فعالیتها نیاز به تغییر و تعمیر دارد. شفافیت، کیفیت، تنوع و گیرایی می طلبد. بدنه این استان توسعه نیافته، پر است از جوانان خلاق با الگو و مدلهای فرهنگی کارآمد. هر کدام می توانند یک کارگزار فرهنگی باشند. بخشی از این فرهنگ آسیب دیده را بازسازی و وارد زندگی اجتماعی مردم نمایند.
اگر اسامی نهادها، بنیادها و سازمانهای فرهنگی را جستجو کنیم قطعا یک جایی به «بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیاء» خواهیم رسید. با یک فلاش بک چند ساله، یعنی اوایل سال ۹۲ در دیدار جمعی از فعالان فرهنگی با حضرت آقا و ارائه گزارشی از حال و روز فرهنگی کشورمان محضر رهبری، آقا به صراحت اعلام می کنند: «نگرانی بنده فرهنگی است» لذا رهبری از ضرورت تشکیل و شکل گیری جبهه های فرهنگی می گویند.
طولی نکشید، دکتر هدایتخواه از تشکیل جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی زیر نظر قرارگاه فرهنگی خاتم الاوصیاء در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد. البته! نا گفته نماند. دبیر و همه کاره آن، شخص دکتر بود. هدایتخواه هدف از تشکیل این جبهه را انجام امور فرهنگی در راستای منویات مقام معظم رهبری عنوان می کند. او در نشست کارگروه های تخصصی این جبهه فرهنگی در تشریح چگونگی شکل گیری و اهداف آن اظهار می کند: بستر سازی برای تشکیل جبهه فرهنگی انقلاب در کهگیلویه و بویراحمد صورت گرفته و کارگروه هایی نیز شکل گرفته و خنثی سازی توطئه دشمنان را بخشی از رسالت این جبهه می باشد.
اینکه دکتر هدایتخواه دغدغه فرهنگی دارند و نسبت به فرهنگ بومی و ملی بی تفاوت نیستند جای خوشحالی ست. بلاشک، سخنان و کلمات او قدرت دارند. اما خُب! این عملکردهاست که موضوعات را شکل و محتوا می دهد. به خصوص برای دکتر! که سالها عضو کمیسیون فرهنگی مجلس بوده و هر وقت از طرف حامیانش جویای حالش شویم. طبق معمول؛ «دکتر مشغول اند به کار فرهنگی!» شاید دکتر در انجام امورات فرهنگی بیش از دیگران وسواس تقوا داشته باشند. صحیح. اما به هر حال حق داریم از دکتر بپرسیم شما بعنوان دبیر و همه کاره جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی این استان توسعه نیافته، حالا چه در خط مقدم این جبهه چه در پشت خاکریز در این چند سال چه عملکردی داشتید؟ وقتی پایگاه مجازی و اطلاع رسانی تان را دنبال و زیر و رو می کنیم جز چند خبر قدیمی که تاریخ انتشار آخرین خبر و مطلبش دست کم به ۶ ماه پیش بر می گردد یا آدرس پیج اینستاگرام تان با تعدادی کم از فالورهای دور و برت با ضبط و اشتراک فیلمی از توزیع مقداری کمک های مومنانه خبر می دهید و بعدها به اشتراک چند پیام تسلیت و شهادت اکتفا می کنید. پس این چه گروهی هست و چه کار گروهی؟ اگر از اهمیت رسانه در اطلاع باشید، قطعا می دانید که رسانه ها از رکن های قدرت نرم اند و شکل دهنده آرای مردم. اینکه در سلسله نشستها مدام از تهاجم فرهنگی بگویید و رسانه رسمی خود در بلاتکلیفی به سر می برد نوعی تناقض است. مومنانه هم اگر بگوییم؛ اگر کمکی باشد چه مادی چه معنوی باید مردم همه استان را پوشش داد. مردمی با انبوهی مشکل که شاید بیکاری و گرسنگی تنها بخشی از آن باشد. مردمی که اما همچنان کانون مبارزه و مقاومت اند. شما اگر قصد به وحشت انداختن دشمنان را دارید قبل از آن دوستان خود را خشنود سازید. اگر قرار است بودجه، عزت و احترامی به منطقه بیاید در یکجا ساکن نماند همه جا توزیع کنید. مردم آن روستاها و ولات های بویراحمد که دم انتخابات نامشان را می برید همه ولایتمدارند. مردم فقیر نشین در و محله های گچساران که بالا نشینان از نفتش ارتزاق می کنند عضو جبهه همین انقلابند. چرام و کهگیلویه همینطور. چاروسا، دیشموک و بهمئی هنوز ذخایر انقلاب اند.
بله جناب استاد. ساختار فعلی فعالیتها نیاز به تغییر و تعمیر دارد. شفافیت، کیفیت، تنوع و گیرایی می طلبد. فرهنگ جای پدر خواندگی و پدر کشتگی نیست. بدنه این استان توسعه نیافته، پر است از جوانان خلاق با الگو و مدلهای فرهنگی کارآمد. هر کدام می توانند یک کارگزار فرهنگی باشند. بخشی از این فرهنگ آسیب دیده را بازسازی و وارد زندگی اجتماعی مردم نمایند.
لطفاً به فکر بازگشایی انسداد این جاده فرهنگی باشید.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 پیام تسلیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی درگذشت فریدون داوری شاعر آئینی و انقلابی
- 2 پذیرش ۴۹۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد طی امسال
- 3 نقش میدان گازی مختار بویراحمد در رفع چالش ناترازی انرژی
- 4 پذیرش بیش از دوهزار دانشجو در دانشگاه آزاد یاسوج طی سال تحصیلی جدید
- 5 تدوین برنامه توسعه و پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد
- 6 باند مالخران در دام پلیس کهگیلویه
- 7 کهگیلویه و بویراحمد تنها استان فاقد مجتمع فرهنگی کودک و نوجوان
- 8 تخریب ۵۰۹ فقره ساختوساز غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- «نادر منتظریان» در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- رونمایی از ۱۲ کتاب جدید در شهرستان کهگیلویه/ از«آیین آزادگی» تا«سلطه نمادین علیه زنان» و «دلنوشتههای جادهای استان»
- استاندار: زیرساخت های حفاظت از جنگل های کهگیلویه وبویراحمد افزایش یابد
- طرح کاهش تعرفه واردات خودرو در صحن مجلس
- فرماندار دنا: مدیران خسته و بینظم را محترمانه بدرقه میکنیم
- غبارروبی گلزار شهدای گمنام گچساران به مناسبت هفته بسیج/ تصاویر
- تشریح بیمه "زنان خانهدار و دختران" از زبان سرپرست تامین اجتماعی گچساران
- پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه ایمن سازی و رفع نقاط حادثه خیز سپیدار - بنستان محور یاسوج - دهدشت
- مارگون با ۷۰ برنامه به استقبال هفته بسیج میرود/ جزییات
نظرات ارسالی 5 نظر
جناب نویسنده این سوالات را از دستگاه های اداری فرهنگی که کارمندان بیشمار و بودجه دولتی دارند بپرسید نه از عوامل خودجوش و ... در ضمن کار فرهنگی مثل کار عمرانی به سهولت قابل روئیت چشمی نیست با توجه به نوشته تان به نظر می رسد شناخت درستی از کار فرهنگی و .... ندارید
پاسخاحسنت بر مسعود آرام
پاسخخداحافظ فرهنگ گذشت اون دوره که کسی پای کرسی ایشون مینشست ۰
پاسخسالهاست که استاد عطای این موضوع را به لقایش بخشیده شما هم بیکاریت آقای سروش نیا جای که استاد را با آن همه کبکبه و دبدبه در لیست تهران جا نمی دهند در عوض یه مشت آدم بیسواد را در لیست تهران قرار میدهند چه انتظاری دارید که دیگه کار فرهنگی بکنه
پاسخفرهنگ در نزد این آقایان تا زمانی خوب هست که در خدمت به قدرت رسیدنشان باشد و بتوانند رای جمع کنند با این فرهنگ و هر چیز دیگری. برخی ها همه جیز را از دید و زاویه سیاسی میبینند دقیقا مثل استاد دکتر هدایتخواه فعال محترم فرهنگی!
پاسخ