-
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی -
کاش "ظریفی" در کهگیلویه و بویراحمد پیدا شود!
یادداشت مخاطبان
۲۵ درصد از زوجهای جوان نابارور هستند/ مجلس و دولت برای فرزندآوری اعتبار اختصاص دهند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اگر دولت و مجلس به افزایش جمعیت علاقهمندند، باید بسته اعتباری جداگانهای برای این مهم اختصاص یابد.
به گزارش افتونیوز به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نشستی که با حضور رئیس و مسئولان جهاد دانشگاهی برگزار شد، تامین اعتبار برای درمان زوجهای نابارور را ضروری دانست و گفت: حدود ۲۵ درصد از زوجهای جوان نابارور هستند، اگر دولت و مجلس علاقهمند به افزایش جمعیت هستند، باید بسته اعتباری جداگانهای برای این مهم اختصاص یابد.
زالی افزود: تعداد زیادی از این افراد با وجود علاقه به بچهدار شدن، توان پرداخت هزینههای درمان را ندارند.
وی در ادامه به اهمیت برنامه ریزی برای سلامت سالمندان تاکید کرد و یادآور شد: با توجه به شکل گیری نهادهای سیاست گذار و تدوین اسناد بالادستی تاکنون در عمل اقدام موثری برای تامین سلامت روحی و جسمی سالمندان انجام نشده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که توجه به نیازهای اجتماعی، اقتصادی و به طور کلی کیفیت زندگی سالمندان از اهمیت ویژه ای برخوردار است، دوره سالمندی را دوره پیچیده ای از زندگی دانست.
زالی گفت: این درحالی است که کیفیت زندگی سالمندان در ایران از کشورهایی که از نظر مولفه های اقتصادی به ایران نزدیک هستند هم پایین تر است.
وی با یادآوری این که سالمندان با بیماری های فرسایشی و مزمن دست و پنجه نرم می کنند، خاطرنشان کرد: تخصص طب سالمندی باید پویاتر، با برنامه ای روشن و در قالب فعالیتهای مشترک در دستور کار باشد.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جهاد دانشگاهی را نهادی انقلابی توصیف کرد و که در فراز و فرودهای مختلف انقلاب اسلامی خدمات شایسته ای در عرصه دانشگاهی و اجتماعی ارایه داده است.
زالی مهم ترین وجه تمایز جهاد دانشگاهی خوداتکایی، خودباوری و خود کفایی ملی دانست و افزود: اگر نقش تمامی دستگاه های ذیربط را در نظر داشته باشیم، نقش جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی اجرایی بسیار پررنگ است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار فعالیت های مشترک این دانشگاه با جهاد دانشگاهی در حوزه های سلامت عمومی و تشکیل مرکز رشد مشترک و برگزاری دوره های مهارتی برای آحاد شهروندان شد.
کاهش مشکل زوجهای نابارور با روحیه جهادی
حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی هم در این نشست با یادآوری این که جمعیت سالمندی کشور با شتاب رو به افزایش است، تقویت فعالیت های فناورانه با برنامه ریزی مدون در این حوزه را خواستار شد.
وی در ادامه از فعالیت های جهاد دانشگاهی در راستای ارایه خدمات به زوج های نابارور خبرداد و گفت: بیش از ۵۰ درصد درمان زوج های نابارور در پژوهشکده رویان و ابن سینا جهاد دانشگاهی انجام می شود.
رییس جهاد دانشگاهی ایجاد مراکز ناباروری در مراکز استان ها را خواستار شد و تاکید کرد: باید با روحیه جهادی مشکل زوج های نابارور سراسر کشور کاهش یابد.
راهاندازی مرکز جامع پایش سلامت و طب سالمندی
حمید حمزه زاده سرپرست جهاددانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در ادامه این نشست به فعالیتهای این واحد در حوزه سالمندی اشاره کرد و اظهار داشت: جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی سال ها در حوزه سالمندی فعالیتهای ارزشمندی را در کارنامه کاری خود ثبت کرده است.
وی سازماندهی فعالیت های حوزه سالمندی در دانشگاه را خواستار شد.
سرپرست جهاددانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با یادآوری تشکیل کمیته مشترک شورای سیاستگذاری سالمندی اظهار امیدواری که در آینده ای نه چندان دور مرکز جامع پایش سلامت و طب سالمندی در این واحد راه انداری شود.
حمزه زاده درمورد به فعالیتهای این واحد در حوزه کرونا نیز گفت: از ابتدای شیوع کرونا در اسفندماه سال ۹۸ در کشور این واحد فعالیت های خود را آغاز کرد که ازجمله می توان به تولید محلول ضدعفونی و راه اندازی سایت ۱۲۳ کرونا اشاره کرد.
در ادامه این نشست که با حضور زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، طیبی رییس جهاد دانشگاه، حمزه زاده رئیس جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و صادقی رئیس پژوهشگاه ابن سینا برگزار شد، موضوعاتی همچون مطالعات در حوزه پیش بالینی واکسن کووید ۱۹ با هدف تسریع زمان ساخت، تقویت مراکز امداد در منزل، ایجاد کمیته مشترک شورای سیاست گذاری سالمندان، توسعه و تعمیق همکارهای جهاد دانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، تدوین و راه اندازی دوره های الکترونیک و ارائه خدمت تحت پوشش بیمه ها به زوج های نابارور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
-
توضیحات پلیس کهگیلویه و بویراحمد در رابطه فیلم منتشر شده ۲ راننده حاشیه ساز در فضای مجازی
-
بانک مسکن کهگیلویه و بویراحمد ۷۰ درصد از تسهیلات ۱۵ هزار میلیاردی را پرداخت کرد
-
بازگشایی مسیر ارتباطی گردنه بیژن از هفته آینده/+تصاویر
-
تخلفات روز طبیعت را با این شمارهها گزارش دهید
-
توصیههای ۱۳ بدری استاندار به مردم کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!