-
عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
خادمی؛ جاده کره شهبازی آسفالت می شود

معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرمانداری چرام در خصوص مشکلات جاده ارتباطی کرهشهبازی با مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد گفتگو کرد.
به گزارش افتونیوز؛سرتیپ خادمی گفت: در خصوص مشکلات این جاده ارتباطی، دیروز تلفنی با مدیرکل راه و شهرسازی صحبت کرده و دلایل تکمیل نشدن جاده را جویا شدم و پاسخ مدیرکل راه و شهرسازی این بود که جاده تحویل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای شده و از عهده ما خارج است.
وی عنوان کرد: برای روشن شدن موضوع و صحت ادعای نیکاقبالی، با مدیرکل راهداری تماس گرفته و دلایل را جویا شدم اما متاسفانه نصیری ادعای نیکاقبالی را کاملأ رد کرد.
معاون برنامهریزی و امورعمرانی فرمانداری چرام با اشاره به پاسخ مدیرکل راهداری تصریح کرد: نصیری ادعا کرد چنانچه جاده یک کیلومتری کرهشهبازی به راهداری تحویل داده شود در اولین فرصت به پیمانکار داده شده تا پروژه آسفالت شود.
خادمی افزود: طی تماس تلفنی با مدیرکل راه و شهرسازی و انتقال صحبتهای مدیرکل راهداری، در نهایت نیکاقبالی قول داده که تا پایان هفته پروژه تحویل اداره راهداری شود.
وی عنوان کرد: جهت پیگیری موضوع و تعیین تکلیف هرچه زودتر پروژه با معاون جدید هماهنگی امورعمرانی استاندار تماس گرفتم و سرانجام تصمیم گرفته شد باهمکاری مدیرکل دفتر فنی استانداری هرچه زودتر این جاده نیز تعیین تکلیف شود.
خادمی خاطرنشان کرد: در صورتی که راه و شهرسازی پروژه را تعیین تکلیف کرده و آن را تحویل فرمانداری چرام دهد باهمکاری و قول مساعد دکتر حاجیزاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و حسنپور مدیرکل دفتر فنی استانداری مشکل یک کیلومتر جاده کرهشهبازی به هر طریق ممکن حل شده و آسفالت میشود.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
صدور مجوز و پروانه از سوی شهرداری ها و تسهیلات بانکی مشکلات زیادی را در روند اجرایی طرح نهضت ملی ایجاد می کند
-
ورود مبدل های حرارتی در صنعت پتروشیمی دهدشت
-
انجمن نابینایان
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
بازرسی استان تخلفات هیئتهای ورزشی را افشا کرد/ 18 رئیس هیئت به محاکم قضایی معرفی شدند/ جزییات
-
مدیر جوان هماستانی مدیرعامل سیمیدکو شد/ عکس
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!