-
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی
عصر شعر یک شب آتش درایستگاه آتشنشانی یاسوج برگزار شد

جمعی از شاعران حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد با حضور در ایستگاه مرکزی آتش نشانی شهر یاسوج در رثای شهدای آتشنشان شعر خوانی کردند.
به گزارش افتونیوز به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان در این آیین که با حضور رئیس حوزه هنری استان، رئیس آتش نشانی شهر یاسوج و جمعی از شعرا و مردم شهر یاسوج برگزار شد، شاعران یاد و خاطره آتشنشانان شهید حادثه ساختمان پلاسکو را گرامی داشتند.
در ابتدای عصر شعر «یک شب آتش...» معاون فرهنگی حوزه هنری استان با تسلیت شهادت آتشنشانان گفت: این حادثه قلب جامعه هنری را به درد آورد.
صادق خاک نژاد افزود: هنرمندان از همان روز حادثه، با اشعار و دل نوشته هایشان، همدردی خود را با حادثه دیدگان بیان کردند.
وی اظهار کرد: آتش نشانان شهید همیشه در قلب هنرمندان زنده اند و یاد آنها همیشه مانا خواهد ماند.
خاک نژاد ابراز امیدواری کرد: راه آتشنشانان که نشان از وجدان کاری و ایثار آنان دارد، الگو و سرمشق قرار گیرد و قدر وارزش مشاغل سخت در حوزه امداد و نجات را قبل از هرگونه اتفاق در فرهنگ خود نهادینه کنیم.
در ادامه این مراسم رئیس حوزه هنری استان نیز با تقدیر از حضور شاعران و هنرمندان در این آیین، این حضور را تجلیل از فضیلتهای انسانی دانست.
شریف اسلامی تصریح کرد: آتشنشانان در حادثه ساختمان پلاسکو بار دیگر فضیلت ایثار، گذشت و از جان گذشتگی را در جامعه احیا کردند.
وی بیان کرد: اگر امروز جامعه ایرانی داغدار این انسانهای بزرگ است به خاطر آن است که آنان هنرمندانه از جان خویش گذشتند تا جان انسانهای دیگری را نجات دهند.
اسلامی با بیان اینکه جامعه ما به این فضیلتها نیازمند است، گفت: ایثار و فداکاری آتش نشانان در حادثه پلاسکو تجلی یافت و این آنها را برای همیشه ماندگار و جاویدان کرد.
وی تصریح کرد: یکی از نقاط ضعف ما این است که همیشه پس از حادثه و یا نبود کسی قدر و منزلت او را درمی یابیم و این حادثه به ما یاد داد که باید همیشه قدردان کسانی که برای آرامش و امنیت جامعه تلاش می کنند، باشیم.
در ادامه این مراسم چند تن از شاعران استان اشعار خود را در رثای شهدای آتش نشان این حادثه قرائت کردند که باعث برانگیختن احساسات حاضران شد.
در پایان هم هنرمندان و شاعران استان با اهدای گل از زحمات آتش نشانان شهر یاسوج تجلیل کردند.
رئیس آتش نشانی شهر یاسوج هم طی سخنان کوتاهی از حضور مردم و ابراز همدردی آنها با آتش نشان طی روز های اخیر تقدیر و تشکر کرد و برگزاری مراسم عصر شعر «یک شب آتش... » در محل ایستگاه آتشنشانی را اقدامی پسندیده از سوی حوزه هنری دانست.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
بازرسی استان تخلفات هیئتهای ورزشی را افشا کرد/ 18 رئیس هیئت به محاکم قضایی معرفی شدند/ جزییات
-
مدیر جوان هماستانی مدیرعامل سیمیدکو شد/ عکس
-
ماجرای قتل یک سرباز در بهمئی چه بود؟ / توضیحات معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان+ جزییات
-
قول معاون دانشگاه علوم پزشکی برای بهرهبرداری از زایشگاه بیمارستان امام خمینی دهدشت/ جزییات
-
مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد رکورد زد!
-
سرپرست هلال احمر دنا منصوب شد/ ابلاغ
-
سمفونی ناهنجار شبانه شوتینماها در خیابانهای مسکونی دهدشت/ شورای ترافیک و شهرداری دقیقا چه میکنند؟!/ تصاویر
-
بی توجهی فرمانداری کهگیلویه به مصوبه شورای ترافیک و مطالبه اهالی روستای «ایمور آباد»
-
بودجه شهرداری یاسوج در ۱۴۰۴ به ۳ هزار میلیارد تومان می رسد
-
سرپرست دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه یاسوج منصوب شد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!