-
عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
اعمال نفوذ نماینده برای رد صلاحیت کاندیداهای شورای شهر دهدشت

اَفتونیوز _ شنیده ها حاکی از آن است که تعدادی از کاندیداهای شورای شهر دهدشت با اعمال نفوذ نماینده کهگیلویه بزرگ رد صلاحیت شده اند و آنهایی هم که تایید صلاحیت شدند کسانی اند در انتخابات نمایندگی مجلس از وی حمایت و برای او تلاش کرده اند.
صرف اینکه این موضوع شایعه باشد و یا حقیقت باید گفت که وظیفه نماینده دخالت در چنین اموری نبوده و نیست و دخالت در رد و یا تایید صلاحیت افراد جایگاه اجتماعی و حتی نمایندگی وی را دچار تزلزل خواهد کرد.
اگر این خبر موثق باشد باید فاتحه شهرستان کهگیلویه بزرگ و دهدشت را خواند که نماینده اش بجای رفع محرومیت ها خود را در چنین موضوعاتی درگیر نموده و وجهه نمایندگی را در حد بسیار زیادی پایین می آورد.
حضور تفکر های متفاوت در بدنه شورای شهر می تواند چهره شهر را دگرگون نماید و بدلیل تشتت آرا هیچگاه مصلحت اندیشی نخواهند کرد بلکه همین تفاوت نظرات است که بهترین راه کارها را پیش روی شورا قرار داده و از بطن آن هر آنچه به نفع مردم است بیرون می آید.
اما اگر برعکس این موضوع باشد و همه یکدست از (حامیان) طرفداران نماینده باشند جز مصلحت اندیشی و رودر واسی از مطرح کردن نظرات مختلف حاصل دیگری بدنبال نخواهد داشت و خوب می دانید با چنین رویکردی ره به کجا خواهد رفت.
امیدوارم که این مطلب در حد شایعه باشد و نماینده دست به چنین اقدامی نزده و همچون دیگر افراد درون استان با اعمال نفوذ مخالفین خود را حذف نکند بلکه اجازه دهد مردم خود تصمیم بگیرند که چه کسی نماینده آنها در درون شورای شهر باشد و خود سره را از ناسره تشخیص دهند.
مسعود آرام
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
بازرسی استان تخلفات هیئتهای ورزشی را افشا کرد/ 18 رئیس هیئت به محاکم قضایی معرفی شدند/ جزییات
-
مدیر جوان هماستانی مدیرعامل سیمیدکو شد/ عکس
-
ماجرای قتل یک سرباز در بهمئی چه بود؟ / توضیحات معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان+ جزییات
-
قول معاون دانشگاه علوم پزشکی برای بهرهبرداری از زایشگاه بیمارستان امام خمینی دهدشت/ جزییات
-
مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد رکورد زد!
-
سرپرست هلال احمر دنا منصوب شد/ ابلاغ
-
سمفونی ناهنجار شبانه شوتینماها در خیابانهای مسکونی دهدشت/ شورای ترافیک و شهرداری دقیقا چه میکنند؟!/ تصاویر
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!