کارگاه عمرانیِ تعطیل/ ادعاهای معاون عمرانی استاندار فقط بر صفحه سایت‌ها 

کارگاه عمرانیِ تعطیل/ ادعاهای معاون عمرانی استاندار فقط بر صفحه سایت‌ها 

افتونیوز - بعد از انتقادات به تعطیلی برخی پروژه های عمرانی در استان کیومرث حاجی زاده معاون امور هماهنگی استاندار کهگیلویه و بویراحمد مدعی شد که هیچ پروژه عمرانی در استان تعطیل نیست و استان به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده است . ادعاهایی از این دست بار اول نیست و آخر هم نخواهد بود و بارها چنین عبارت و مشابه آن را از زبان مسئولان شنیده ایم اما در عمل استان هنوز در ابتدایی ترین مسائل زیربنایی دچار عقب ماندگی اساسی است و هرگز با شعار و دعاهایی از این دست مشکلی از مشکلات استان حل نخواهد شد.

مدام شاهد اخباری از تعطیلی پروژه های مختلف و یا سنگ اندازی در مسیر کارهای عمرانی و زیر بنایی در استان هستیم و به ندرت مسئولی در استان حتی در حوزه عمرانی پیدا شده است که مسائل عمرانی استان از اولویت و اهمیت برای وی برخوردار باشد . از جمله بی اهمیتی جایگاه عمرانی را در همین دوره مدیریت حسین کلانتری در استان شاهد بودیم که بعد از رفتن عزیز فیلی از این معاونت حدود دو ماه این معاونت بلاتکلیف و به عبارت بهتر تعطیل بود و تنها اسما معاون سیاسی و امنیتی سرپرستی آن را بر عهده داشت . معاون سیاسی و امنیتی که در حوزه کاری خود یکی از ضعیف ترین کارنامه ها را در بخش های مختلف بویژه فرهنگی داشته است  به جای آنکه شاهد برخورد یا تذکر جهت بهبود وضعیت حوزه مربوطه باشیم به یکباره از سوی استاندار مامور به سرپرستی یک حوزه نامربوط گردید . بعد از آن نیز معاونت به کسی رسید که از اساس این کاره نبوده و نیست . فردی که کل عملکردش حضور در رسانه ها و شانتاژ خبری توسط یکی دو خبرنگار شناخته شده برای همگان است.

تجربه دهه های گذشته در استان نشان می دهد حوزه عمرانی باید اولویت مدیران و استانداران باشد و برای پیشبرد چنین اولویتی لازم است نیروهای فنی و عمرانی بویژه در معاونت عمرانی به کار گرفته شوند نه اینکه با لابی و نفوذ سیاسی این معاونت به کسانی داده شود که آخرین اولویتشان عمران و امورات زیربنایی است.

برای صحت سنجی این ادعا آخرین اظهارات معاون عمرانی استاندار کافی است تا پی به شعارزدگی و بیان آمار و ارقام کاغذی ببریم. در جایی که کیومرث حاجی‌زاده ادعا می کند استان به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده است اما سوال آن است کدام کارگاه ، کارگاهی که تعطیل است و یا حتی در حد تجهیز ابتدایی یک کارگاه نیز شروع به کار نکرده است ؟ کارگاهی که بیشتر کارهایش در مرحله کلنگ زنی مانده است و یا نیمه تمام است ؟ البته تنها حوزه عمرانی نیست که در دوره مدیریت مدیریت حسین کلانتری و تیم معاونان و نزدیکانش  از جمله احد جمالی  دچار این رکود و تعطیلی است که شاهد یک رخوت وحشتناک در همه حوزه ها هستیم . ممکن است برخی ها بیماری کرونا را بهانه ای برای چنین پیش آمدی بدانند ولی واقعیت آن که این تیم در مدیریت بیماری کرونا نیز یک کارنامه مردودی دارند.

شاید در هیچ دوره ای تا این اندازه استان دچار رکود در بخش های مختلف نبوده است و بی شک انتظار مردم به تغییرات زودهنگام در سطوح مختلف مدیریتی ناشی از همین موضوع است . نکته دیگر اینکه تیم مدیریتی و شخص استاندار و معاونین سیاسی و عمرانی اش کمترین قرابت و همراهی را با دولت قبل داشتند که همین موضوع هم سبب بی پایگاهی این تیم مدیریت است.

همین روزها این تیم مدیریتی یکی بعد از دیگری از استان خواهند رفت و میراث آنها جز رکود و تعطیلی پروژه های بیشمار عمرانی و  فرهنگی و سیاسی چیز دیگری نخواهد بود و باز هم این مردم خواهند بود که تا سال ها باید جور این نامدیریتی را بکشند.

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها