-
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی -
کاش "ظریفی" در کهگیلویه و بویراحمد پیدا شود!
یادداشت مخاطبان
نامه سرگشاده هنرمند ملی به استاندار / داستان روز جمعه و سخنی با استاندار محترم

اَفتونیوز - مردم در دستههای کوچک از فرودگاه تا تنگ سرخ درمسیر تشریف فرمایی رئیسی، رئیس مردم ایران به استان کهگیلویه وبویراحمد خواسته و مطالبه داشتند، مادوانی ها، عشایرگرگو، شهروندان یاسوجی و مالباختگان استانی، این پراکندگی مردمی که گاه موجب توقف کوتاه ادامهی سفر میشد بس بود تا به جای کرونا مانع از برنامه ریزی دیدارمردمی با توجه به وقت اندک سفر یک روزه شود.
رئیس جمهور در پنجمین سفراستانی اش با تنی چند از وزرا بدون فرهنگ و هنر پا به قلب سرمایه ملی ایران گذاشت که همانند سایر میهمانان ارشد تهرانی درهمه ی این سالها یادآوری کند که شما غنی هستید اما فقیر، و به تعبیری، داریم ، اما نداریم.
صحبت ها و گفت و شنودها آنقدر زیاد بود که سخن از گاومیش های خوزستان هم به میان آمد. آنچه پنهان و بی ارزش بود و در این میدان نتوانست نفس بکشد و خودی نشان دهد تا از رنجوری و مرگ پنهانش درآن سرزمین سخن بگوید فرهنگ و هنر بود و اصحابش.
جمعه روز شلوغی بود، رسانه های مجازی، زود زود عکس و خبر ارسال می کردند. آنها چشم و گوش بینا و شنوای همهی صنوف و اقشار اجتماعی هستند الا وضعیت و شرایط صنفی خودشان و سایر همکارانشان در گرایش های هنری.
جمعه روز بی هنری و فراموشی فرهنگ بود. رئیس جمهور به دیدار عشایری رفت که کوچک و بزرگ لباس رزم چقه زناره نو نوار و یکدست و یک رنگ به همراه کلاه نمدی هایی که اولین بار بر سر گذاشته می شدند رفت و البته در خبرها آمده بود؛ سرزده!.

آنسو تر وزرا، جاده های کج را دیدند، نالیدن های نماینده های مردم درمجلس را شنیدند و از همه مهمتر یقین پیدا کردند که چاه ها پرنفت و لوله ها، پر گاز و پرنفس در مسیر بی بازگشت قرار دارند، رسانه ها هم وعدههای پر رنگ و قشنگ را مخابره می کردند. و اما به حق و حقیقت ،جمعه روز پرزحمت استاندار تازه نفس بود. اولین استاندار انتصابی دولت که خیلی زود میزبان رئیس کل دولت شد.
آقای سید علی احمدزاده بیست و دومین استاندار، استان کهگیلویه و بویراحمد در کنار رئیس جمهور ایستاده بود که از احیای روحیه جهاد سازندگی دهه ی 60 سخن شنید، با همین ذهنیت جهادی ریاست حل مشکلات عشایر استان را به ایشان سپردند همچون سایر پیگیری و مسئولیت های دیگر.
جمعه ها دلگیر هستند و امیدها به شنبهها ست، شنبهها روزهای امیدواری زندگیهای وابسته به جریان های اداری ودولتی است. برای استاندار هم تبار، روز شنبه، سرآغاز پیگیری مصوبات، وعده ها، حمایت ها ودستورهاست.
جناب آقای احمدزاده استاندار محترم اجازه دهید ساده وصمیمی با شما سخن بگویم، از فردای روز جمعه تاریخی این دولت در استان، زمان برپایی جلسه های پی در پی رسیدگی و برنامهریزی است از این رو از طرف جامعهی فرهنگی هنری و رسانه ای استان، ضمن آرزوی موفقیت صحبتی دارم.
خوب می دانید که هنر؛ زندگی را شیرین و هدفمند می سازد و در تلاش است تا فقر و نومیدی را از زندگی بزداید و به مفهوم هویت و مواجه شدن صحیح با واقعیت ها کمک کند. هنرکلام هنرمند است که تلاش دارد به جوانه زدن آرامش و مطلوب زیستن در کنار دیگران به ما کمک کند.
جناب آقای احمد زاده؛ امیدواریم آقای رئیسی هم از غیاب هنرمندان در نبود وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که متاسفانه در سفر رئیس جمهور دولت قبلی هم از دیدار وزیر فرهنگش محروم بودیم حسابی باز کرده وآن را به شما سپرده باشد.
آقای احمد زاده متاسفانه جامعهی شهری، روستایی و عشایری کهگیلویه وبویراحمد دچار فقر هنر است، نمی توان نقش فرهنگ و هنر در کاهش آسیبهای اجتماعی را منکر شد، چه تصور و تصویری می توان از جامعه ای ساخت وقتی که هنرمندانش دچار سرخوردگی، فقرمعیشتی، ناامیدی و بی اعتمادی هستند و میل به مهاجرت دارند؟
حضرتعالی مقام ارشد دولت، همزبان و هم استانی هستید از این رو ازحضرتعالی انتظار و توقع می رود سایه ی بی مهری به اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه را کنار زنید و در تلاش برای بازگشت حضور جمعی آنها در جامعه باشید که این غیبت بزرگ در آیندهی نزدیک دامنگیر نابسامانی های فرهنگی و اجتماعی گسترده در شهر های نوپای استان خواهد شد. شهرهایی که بدون زیرساخت اولیه فرهنگی و هنری در حال گسترش هستند.
هنــر اســت کــه میتوانــد موجب ترمیم بد فرهنگی شود و آن را با کمک عدالـت اجتماعی در مسیر درست قراردهد، هنر است که می تواند رابطه ی مردم با دولت را در مسیر صحیح قرار دهد. هنرمندان با آثارشان موجب آموزش شهروندان وسلامت جامعه می شوند، تداوم فعالیت های هنری موجب تقویت و تضمین سلامت جامعهی زیستمان میشود.
چه حیف و افسوس که هنرمندان هم استانی، اسیر نگاه و بی توجهی فقر فرهنگی شده اند و در مسیر کم کاری و چشم پوشی از توان کاریشان قرارگرفته اند، هنر استان برای برون رفت از این وضعیت، دست گرم و توانای حضرتعالی را به یاری می طلبد.
همین آید ز یاران شرط یاری همین باشد نشان دوستداری
حسن غفاری، کارشناس ارشد عکاسی، دارای مدرک درجه یک هنری در رشته عکاسی از وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
-
توضیحات پلیس کهگیلویه و بویراحمد در رابطه فیلم منتشر شده ۲ راننده حاشیه ساز در فضای مجازی
-
بانک مسکن کهگیلویه و بویراحمد ۷۰ درصد از تسهیلات ۱۵ هزار میلیاردی را پرداخت کرد
-
بازگشایی مسیر ارتباطی گردنه بیژن از هفته آینده/+تصاویر
-
تخلفات روز طبیعت را با این شمارهها گزارش دهید
-
توصیههای ۱۳ بدری استاندار به مردم کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!