-
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
مراسم تحلیف و انتخاب هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر یاسوج برگزار شد / هدایت اکبری رئیس شد

به گزارش اَفتونیوز و به نقل از کبنا، صبح امروز (شنبه 24 مهر ماه 1400) با حضور مجید احمدی فرماندار شهرستان بویراحمد و در سالن جلسات این فرمانداری مراسم تحلیف و انتخاب هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر یاسوج بالاخره بعد از کش و قوسهای فراوان برگزار شد.
در این آئین بعد از رأی گیری، هدایت اکبری با هفت رأی به عنوان رئیس شورا، فرشید احمدیکیش با 7 رأی نائب رئیس و ایمان جاودانه با 7 رأی منشی شورا و کیوان آشنا نیز سخنگوی شورای اسلامی شهر یاسوج شدند.
همچنین آقایان بهنام عباسنژاد و کیوان آشنا به عنوان نماینده شورای شهرستان بویراحمد انتخاب شدند.
به گزارش اَفتونیوز، مجید احمدی فرماندار شهرستان بویراحمد در ابتدای این جلسه از نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و نماینده مردم در مجلس و همه کسانی که تلاش کردند که شورا با تعامل کارش را شروع کند.
وی بیان کرد: از اول هدفمان این بود که شورا در یک فضای آرام همراه با تعامل و در فضای دوستانه برای توسعه شهر گام بردارند و حرکت کنند.
احمدی بیان کرد: نگاه مردم حرکت شورا به سمت عمران و آبادانی شهر است و اگر این خواسته مردم محقق نشود ظلم به مردم است.
وی خطاب به اعضا گفت: شما امانت دار مردم هستید از این امامت صیانت کنید و با عدل و عدالت با مردم رفتار کنید.
وی با اشاره به اینکه مردم شایسته بهترین خدمات هستتد، گفت: همه تلاش و پافشاری برای حل مشکل دو تن از منتخبان شورا، صیانت از رای مردم بود. رای شورای اداری برای این دو نفر هم بر اساس قانون بوده است.
همچنین سید هدایت اکبری رئیس شورای اسلامی شهر یاسوج در این آئین، اظهار داشت: بر اساس تعامل و همدلی اعضای شورای اسلامی شهر یاسوج و با تعامل با وزارت کشور برای رفع مشکلات شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد اقدام خواهیم کرد.


نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ۱۷ میلیارد ریال اعتبار در ورزش زورخانه ای کهگیلویه وبویراحمد هزینه شده است
- 2 ۲۳ درصد از نوآموزان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون مراجعه نکردند
- 3 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 4 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 5 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 6 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 7 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 8 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
-
تامین اعتبار طرح های پلی اتیلن سنگین گچساران و پتروشیمی دهدشت ازسوی هلدینگ خلیج فارس
-
کاهش ۵۰ درصدی تولید گندم در کهگیلویه و بویراحمد
-
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد
-
خدمترسانی به بیش از ۳۵ هزار بیمار در بیمارستانهای کهگیلویه و بویراحمد در ایام نوروز
-
کشف ۴۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در بویراحمد
-
۱۴ تقاضای مهم سرمایهگذاری در کهگیلویه و بویراحمد به ثبت رسید
-
اولویت ما رفع ناتراژی در حوزه انرژی و آب است
-
سالانه حدود ۱۰۵ هزار تن آرد در استان توزیع میشود
-
آزادسازی ۴۱ هکتار از بستر رودخانه های کهگیلویه و بویراحمد
-
نماینده مجلس: تضعیف تیم مذاکرهکننده، بازی در زمین اسرائیل است
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!