-
از قاب عکس طبیعت تا سکوت طلایی؛ دنا را معامله نکنید
مرضیه حسن پور -
سکوتی که گندم را میسوزاند | روایتی آرام از فاجعهای خاموش
حافظ یعقوبی -
نخبه کشی در کهگیلویه؛ نقض بدیهیترین اصل منطق در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی
معضلی بهنام نبود میدان میوه و ترهبار/ شهرداری یاسوج به وعده خود عمل میکند؟

به گزارش اَفتونیوز به نقل از فارس سالانه حدود ۳۰۰ تن میوه در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید میشود که اغلب میوههای هستهدار شامل سیب درختی، انگور و گردو در مناطق سردسیری و لیمو ترش، مرکبات و زیتون در شهرهای گرمسیری است.
اما علیرغم تولید محصولات باغی فراوان، قیمت میوه در استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سایر مناطق گرانتر است که نبود میدان میوه و تره بار عمده دلیل گرانی میوه در استان است.
نبود میدان میوه و ترهبار باغداران را مجبور کرده که محصول تولیدی را به قیمت خیلی پایین به دلالان بفروشند آنگاه فروشندگان میوه و ترهبار میوه را با قیمت بالایی از میدان میوه و ترهبار شیراز یا اصفهان بخرند و در نتیجه با افزایش قیمت به دست مردم برسانند.
فصل برداشت سیب از شهریور و مهر آغاز شده است و پیشبینی میشود بیش از ۱۳۰ هزار تن سیب از باغات استان برداشت شود اما نبود میوه و ترهبار و همچنین کمبود سردخانه موجب میشود باغداران سیب خود را به قیمت پایینی به دلالان در داخل استان و استانهای همجوار بفروشند و آنگاه با قیمت بالایی به استان وارد کنیم.
یکی از باغداران منطقه کاکان در همین خصوص گفت: امسال محصول سیبمان را با قیمت ۶ هزار تومان فروختیم اما همین سیب در میوهفروشیهای استان کهگیلویه و بویراحمد تا ۲۰ هزار و بعضا بیشتر به دست مردم میرسد.
باغدار دیگری هم گفت: بعد از برداشت محصول سیب از باغات کاکان رفتم در شهر یاسوج که آن را بفروشم اما چون میدان میوه و ترهبار وجود نداشت نمیدانستم کجا ببرم و کجا بفروشم،عدهای از من سیب را با قیمت ۸ هزار تومان خریدند و جلوی چشم خودم با قیمت ۲۵ هزار تومان فروختند.
معضل نبود میدان میوه و ترهبار تنها برای سیب نیست. کهگیلویه و بویراحمد رتبه پنجم تولید الو، رتبه ششم تولید انگور و رتبه هشتم تولید هلو را دارد اما تولیدات خود مردم استان اینقدر گران به دست مردم میرسد که به جرات میتوان گفت با این وضع گرانی میوه از سبد خانوارهای بیبضاعت کهگیلویه و بویراحمدی حذف شده است.
شهرداری یاسوج هم که متولی راهاندازی میدان میوه و ترهبار است هر بار از راهاندازی این میدان در تاریخ خاصی و پیدا شدن سرمایهگذار خبر میدهد اما تاکنون که خبری از راهاندازی این میدان نشده است.
در زمان استاندار گذشته کهگیلویه و بویراحمد هم یکبار استاندار به همراه خبرنگاران از مکانی که قرار بود میدان میوه و ترهبار شود بازدید شد و شهردار وعده جابهجایی ناوگان اتوبوس مستقر در مکان مورد نظر را داد اما خبری نشد و آب از آب تکان نخورد.
حالا دوباره میدان میوه و تره بار بر سر زبانها افتاده و خبر از پیدا شدن سرمایهگذار برای این مکان به گوش میرسد، اتوبوسهای فرسوده مکان مورد نظر جابهجا شده و شهرداری در حال نو و نوار کردن مکان است.
نستهن مقدم شهردار یاسوج در همین خصوص گفت: میدان میوه و ترهبار یاسوج چندین بار آگهی عمومی شد و سرمایهگذار هم انتخاب شده است.
شهردار یاسوج بیان کرد: سرمایهگذار میدان میوه و ترهبار متعهد شده حداکثر ظرف یک ماه و حداقل تا ۱۰ روز آینده این مکان را راهاندازی کند.
باید دید این بار میدان میوه و ترهبار راهاندازی میشود و شهرداری به وعدهاش که میتواند مرهمی برای زخم باغداران استان کهگیلویه و بویراحمد باشد عمل میکند یا این میدان مانند چند سال اخیر همچنان در کما خواهد بود.


نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مهرجو:امسال تسهیلات مشاغل خانگی بر اساس جمعیت، پتانسیل و شاخصهای هر شهرستان توزیع خواهد شد/ کاظمیجو: پتروشیمی و کارخانهها از قبل مسئولیتهای اجتماعی میتوانند خیلی کارها برای شهرستان انجام دهند
-
اجرای ۵۰عنوان برنامه به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در گچساران
-
مدیر آموزش و پرورش چاروسا منصوب شد/ حکم
-
احترام به مردم به شیوه شبکه دنا! / از غیب شدن مجری تا عدم حضور شهردار یاسوج!
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!