-
کوچ ابد مرد ادب ایل و فریدون فرهنگ
سید غلام بلادی
-
یاسوج؛ شهری که شیخ شاخصش پیشهزن بود!
محمد مختاری
-
جزای نیکی جز نیکی نیست
جبار چراغک
-
زیبایی بر بستر فاجعه
سید غلام بلادی
-
«لذت وقیح»
امراله نصرالهی
-
زنان و دولت چهاردهم
سیده فرزانه آرامش
-
شاقول اصلی در ماجرای قتل دکتر داوودی
فضلالله یاری
-
در این محنتسرا نابههنجاران و کج روان بزرگ شمرده شدهاند
پریچهر زعیمی
-
بیوه زنان
آفتاب افریدون
-
خلاصهای از مصاحبه با انقلابیون
علیرضا کفایی
بهارستان علیه انتصابهای فامیلی
اَفتونیوز _ هر روز که میگذرد انتصابهای فامیلی در دولت ابعاد جدیدتری پیدا میکند مانند دیروز که تذکر کتبی ۳۵ نماینده به رئیس جمهور درخصوص ضرورت جلوگیری از انتصابات فامیلی و انتقاد از بیتوجهی به شایستهسالاری در دستگاههای دولتی در صحن مجلس قرائت شد. در ادامه جلسه علنی مجلس شورای اسلامی، هیأت رئیسه مجلس تذکرات کتبی نمایندگان خطاب به مسئولان اجرایی کشور را به شرح زیر قرائت کرد: تذکر محمدحسن آصفری نماینده اراک به همراه ۳۴ نفر از نمایندگان به رئیس جمهور در خصوص ضرورت جلوگیری از انتصابات فامیلی و بیتوجهی به شایسته سالاری در دستگاههای دولتی، تذکر وی به همراه ۲۸ نفر از نمایندگان به وزیر علوم درباره لزوم اقدامات لازم جهت برگزاری کلاسهای حضوری دانشجویان، تذکر وی به همراه ۲۲ نفر از نمایندگان به وزیر بهداشت و درمان درباره جلوگیری از برگزاری کلاسهای مجازی دانشجویان رشتههای پزشکی و پیراپزشکی و ضرورت تشکیل کلاسها به صورت حضوری. خبر آنلاین نوشت، از داماد گرفته تا خواهرزاده، هر روز خبرهایی از انتصابهای جدیدی میرسد که نشان میدهد عدهای از بستگان افراد مشهور و مسئول جریان اصولگرا این روزها پستهای جدید دریافت میکنند. این موضوع به قدری شایع شده که به نظر میرسد شایسته سالاری در نگاه اصولگراها همان فامیل سالاری تعبیر شده است. این انتصابات فامیلی، گروهی و جریانی به حدی مورد انتقاد است که کاربران در شبکههای اجتماعی و مردم در تاکسی و خیابان از آن به عنوان سهم خواهی بعد از انتخابات یاد میکنند. اما اخیراً، دولت با معرفی برادر داماد علیرضا زاکانی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، بیش از همه شگفتیساز انتصابات فامیلی دولت سیزدهم شد! سید ابراهیم رئیسی از جمله نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری بود که با شعار مبارزه با فساد و تبعیض، به میدان آمد. او در بیانیه حضورش در انتخابات نوشت: «مردم از انتخابات به دنبال این نیستند که فرد یا گروهی از صندلی قدرت بلند شود و قبیله دیگری با نشستن به جای آنها، امکانات کشور را بین خود تقسیم کنند» او در مصاحبه روز ثبت نام نامزدی انتخابات به نقش «مستقل» خود نسبت به سایر نامزدها و عدم وابستگی به گروههای سیاسی اشاره کرد و گفت «اگرچه گروههای سیاسی تشکلها و مردم بسیار گفتند و دعوت کردند اما حضور در صحنه به صورت مستقل است». تاکید روی استقلال گفتمانی دولت در روزهای تبلیغات انتخابات، به ملاقات با مدیران رسانههای اصلاح طلب منتهی شد. ملاقاتی که گمانهها برای تشکیل دولت «فراجناحی» را تقویت کرد. رئیسی در این دیدار درباره انتصابات دولت خود گفته بود «ستاد ما به هیچ عنوان نماد دولت آینده نخواهد بود و نباید از روی ستاد نسبت به آینده دولت داوری کرد. ما نسبت به احدی در رابطه با آینده بدهکار نخواهیم بود و کسی حق سهم خواهی در این زمینه را ندارد»
نمایندگان چه گفتند؟
روحا... ایزدخواه نماینده تهران در مجلس در رابطه با انتصاب نزدیکان و اقوام برخی مدیران گفته: «این استدلال که گاهی شنیده میشود که مدیری را از اقوام و خویشان منصوب میکنند و میگویند به دلیل اعتماد است، از اساس غلط است.» ایزدخواه به لزوم برخورد توسط رئیسجمهور با این موضوعات اشاره کرد و گفت: «انتظار ما این است که شخص آقای رئیسجمهور با این نوع تفکر و استدلال مقابله مستقیم و واضح داشته باشند. دلیل نمیشود ما اقوام و خویشان را بیاوریم و بگوییم به دلیل اعتمادی است که به آنها داریم. این غلط است و قحطالرجال نیست، کشور باید براساس قانون اداره شود نه رابطه شخصی.» فداحسین ملکی عضو کمیسیون امنیت ملی هم در نطق میان دستور خود برای عبور دولت سیزدهم از بحران فامیل سالاری به رئیس جمهور پیشنهاد داده «به دفتر بازرسی ریاست جمهوری دستور دهید تا گزارش دقیقی از این موضوع تهیه کنند و افرادی که براساس نسبتهای فامیلی سمتهایی را تصاحب کردند برکنار شوند.» قاسمی پور نماینده مردم مریوان در مجلس نیز با اشاره به اینکه شاهد انتصابات فامیلی برخی از مسئولان ارشد دولت در مناصب دولتی و خصوصی هستیم، گفته: «تا کی باید شاهد استفاده از رانت در انتصابات باشیم؟» غلامحسین مصباحیمقدم، از سیاستمداران اصولگرا که در مجمع تشخیص مصلحت نیز عضویت دارد، با انتقاد از این اوضاع به رئیسی توصیه کرده از انتصابهای حاشیهدار در دولت پرهیز کند. او به خبرآنلاین گفته است: «حقیقت این است که در انتصابات فامیلی به فرض اینکه رعایت شایستهسالاری صورت گیرد، شبههناک است. شبهه آن این است که هم…
مجلس، گرفتار مسائل حاشیهای
یک نماینده مجلس اظهار داشت: روی کار آمدن دولت آقای رئیسی امیدهای زیادی را ایجاد کرده و فرصتی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است تا مسیر متفاوتی را برای اداره کشور در پیش بگیرد. کسانی که به وی رای داده یا رای ندادهاند، چنین امیدی را دارند. محمدحسین فرهنگی گفت: اگر قرار باشد همان رویه ۳۵ ساله مجدد بازگردد و در فضای عمومی مدیریتها همان افکار حاکم باشد باعث سرخوردگی و ناامیدی نیروهای انقلاب و حامیان آقای رئیسی میشود. فرهنگی تصریح کرد: باید اذعان کرد مجلس بهجای اهتمام به اشتغال، تولید، مدیریت گرانیها، حل مشکلات معیشتی مردم و غیره به مسائل حاشیهای زیادی گرفتار است لذا باید سعی کنیم بر آلام، فشار و مشکلات مردم اضافه نکنیم و رو به جلو حرکت کنیم و معلمان نیز بر میزانی که دولت در نظر گرفته اکتفا کنند تا گامی رو به جلو برداشته شود و زمینه برای تحولات آتی در آینده فراهم شود.
برنامههای وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تحول گرا است
معاون پارلمانی رئیس جمهور با توجه به معرفی گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت آموزش و پرورش قبل از ظهر امروز از سوی رئیس جمهور گفت: دکتر «مسعود فیاضی» سوابق ارزشمندی در آموزش و پرورش دارد و برنامههای وی با هدف ایجاد تحول در ساختار نظام آموزشی کشور تنظیم شده است. سید محمد حسینی افزود: مطابق روال مجلس بهزودی برنامههای پیشنهادی و سوابق کاری و تحصیلی گزینه پیشنهادی تصدی وزارت آموزش و پرورش در کمیسیونهای تخصصی مجلس به ویژه کمیسیون آموزش مجلس مورد بررسی قرار خواهد گرفت. وی بیان کرد: آموزش و پرورش جایگاه والایی در نظام اسلامی دارد که با توجه به دانش و تجارب ارزنده که دکتر فیاضی دارد از عهده این مهم بر میآید و آقای رئیس جمهور بر همین مبنا ایشان را انتخاب کردهاند که سیاستهای کلی نظام و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را اجرایی و تحول لازم را بهوجود آورد.
لاریجانی آماده به کار است
یک نماینده سابق مجلس در خصوص گمانهزنیهایی درباره آینده سیاسی علی لاریجانی و حسن روحانی اظهار داشت: من از آقای روحانی خبر ندارم. آقای علی لاریجانی هیچ برنامهای برای تشکیل حزب و جریان با احدی ندارد، ایشان خودشان را نشان دادند و هرکجا که به وجود ایشان نیاز بود، چه مقام معظم رهبری نیاز دیدند که ایشان در جایی مشغول باشند و چه مردم ایشان را نیاز دیدند و چه مجلس ایشان را نیاز دیدند، ایشان رفتند. عزتا... یوسفیان ملا گفت: بنابراین آقای لاریجانی در همین حدی است که هستند. وی تصریح کرد: به هر حال ایشان مشاور رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است و آمادهاند هر وقت اتفاق یا کاری ایجاد شود خودشان را عرضه کنند. ایشان نه محکومیت کیفری دارند و نه مشکلی دارند و مشاور اولین مقام کشوری یعنی رهبری هستند یعنی پُست و جایگاه ایشان بسیار خوب است و هر زمان رهبری مصلحت بدانند ایشان آماده اند که کار کنند و نیازی به تشکیل گروه ندارند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 پیام تسلیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی درگذشت فریدون داوری شاعر آئینی و انقلابی
- 2 پذیرش ۴۹۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد طی امسال
- 3 نقش میدان گازی مختار بویراحمد در رفع چالش ناترازی انرژی
- 4 پذیرش بیش از دوهزار دانشجو در دانشگاه آزاد یاسوج طی سال تحصیلی جدید
- 5 تدوین برنامه توسعه و پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد
- 6 باند مالخران در دام پلیس کهگیلویه
- 7 کهگیلویه و بویراحمد تنها استان فاقد مجتمع فرهنگی کودک و نوجوان
- 8 تخریب ۵۰۹ فقره ساختوساز غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- «نادر منتظریان» در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- رونمایی از ۱۲ کتاب جدید در شهرستان کهگیلویه/ از«آیین آزادگی» تا«سلطه نمادین علیه زنان» و «دلنوشتههای جادهای استان»
- استاندار: زیرساخت های حفاظت از جنگل های کهگیلویه وبویراحمد افزایش یابد
- طرح کاهش تعرفه واردات خودرو در صحن مجلس
- فرماندار دنا: مدیران خسته و بینظم را محترمانه بدرقه میکنیم
- غبارروبی گلزار شهدای گمنام گچساران به مناسبت هفته بسیج/ تصاویر
- تشریح بیمه "زنان خانهدار و دختران" از زبان سرپرست تامین اجتماعی گچساران
- پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه ایمن سازی و رفع نقاط حادثه خیز سپیدار - بنستان محور یاسوج - دهدشت
- مارگون با ۷۰ برنامه به استقبال هفته بسیج میرود/ جزییات
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!