-
بوی نفاق و بددلی ز اوضاع مملکت می آید
علی ضامنی پور
-
این اقدام نماینده ماهشهر نمونه بارز برهم زدن امنیت داخلی و اتحاد مردم کشور است
احمدرضا کلانی
-
پژوهش و جایگاه آن در عرصهی دفاع مقدس
بهروز خشت زر
-
چه کسی باید عذرخواهی کند
سید الیاس افسردیر
-
توهین آشکار نماینده ماهشهر و ریشه یابی محرومیت استان/ مجلس و نهادهای نظارتی جوابگوی جریحه دار شدن احساسات قوم لر باشند
سید حسین رهی
-
بخاطر فریب مردم ماهشهر و فرار از پذیرش مسئولیت و ناکارآمدی خودتان نیز عذرخواه و شرمنده باشید!
حسین پرندوار
-
تفرقه، نفاق و دو قطبی های خطرناک
افراز بهزاد زاده
-
به بهانه صحبتهای نابخردانه نماینده ماهشهر/ گسلهای قومیتی را بیشتر از این فعال نکنیم
سید سعادت حسینپور
-
ایران رنگین کمان اقوام است! لرها مدافعان روز مبادای ایران و اسلام اند/ نماینده ماهشهر در مجلس پاسخگو باشد
محمد رضایی میرقائد
-
واکنش فعال فرهنگی هماستانی به سخنان نماینده ماهشهر/آن چه بر دنا و خاییز و ماغر تکیه گاه است با بادی از ریزگردها به هم نمی ریزد!
صادق خاکنژاد
افزایش ۶۰ درصدی قیمت شکر، برنج و گوشت
اَفتونیوز _ «از رفتن به سوپرمارکت بهشدت میترسم»، این جمله کوتاه حرف دل خیلیهاست که در قالب یک توییت ساده از کنار آن عبور میکنیم. وزارت صنعت، معدن و تجارت هم بهتازگی از افزایش بیش از 60 درصدی قیمت بسیاری از کالاهای اساسی خبر داده است. آمار منتشرشده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان میدهد که قیمت برنج، شکر و گوشت در مهر امسال بین ۱۷ تا ۷۵.۸ درصد افزایشیافته که بیشترین افزایش قیمت مربوط به شکر، برنج ایرانی و گوشت گوساله بوده است.
به گزارش ایسنا، در بین انواع برنج، گوشت و شکر، بیشترین افزایش قیمت در مهرماه مربوط به شکر است که قیمت آن ۷۵.۸ درصد نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۹ افزایشیافته است؛ بهطوریکه قیمت هر کیلوگرم شکر سفید از حدود ۸۳۰۰ تومان در شهریور سال قبل به ۱۴ هزار و ۶۰۰ تومان در ماه مشابه امسال رسیده است. البته مشاهدات میدانی نشان میدهد قیمت شکر نیز در بستههای ۹۰۰ گرمی در مغازهها به ۱۵ تا ۱۸ هزار تومان هم رسیده است. در این رابطه معاون بازرسی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان اوایل امسال علت افزایش قیمت شکر را رو به اتمام بودن ذخایر شکر واردشده با ارز دولتی عنوان کرد و گفت که با توجه به اینکه شکر در حال حاضر با ارز نیمایی وارد میشود دیگر مشمول نرخگذاری تثبیتی نیست.
وضعیت قیمت برنج ایرانی و خارجی
همچنین در یکساله منتهی به مهرماه، برنج ایرانی در رتبه دوم افزایش قیمت در بین کالاهای اساسی قرار دارد، بهطوریکه قیمت هر کیلوگرم برنج طارم اعلا و هاشمی درجهیک در مهرماه امسال با ۶۱.۳ و ۶۱.۸ درصد افزایش، از حدود ۲۹ هزار تومان در مهر سال قبل، به حدود ۴۷ هزار تومان رسیده است. این در حالی است که در ماههای اخیر جدال بر سر کاهش دوره ممنوعیت فصلی واردات برنج بین دستگاههای مختلف و واردکنندگان در جریان بود. مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی با اشاره به خشکسالی ۵۰ سال گذشته و آسیب جدی آن به کشتهای مختلف کشاورزی ازجمله برنج، از کاهش حدود ۱۸ تا ۱۹ درصدی تولید برنج داخلی خبر داده و همین موضوع را عامل افزایش قیمت برنج داخلی عنوان کرده بود. پیشازاین هم اواخر خردادماه دبیر انجمن واردکنندگان برنج از ذخیره کم برنج خارجی خبر داده بود و چند بار خواستار کاهش زمان دوره ممنوعیت فصلی واردات برنج شد. چراکه دوره ممنوعیت فصلی هرسال از ابتدای مردادماه آغاز و تا آبان ماه ادامه دارد، اما امسال ممنوعیت ثبت سفارش برنج زودتر از سالهای قبل، یعنی از اول آبان برداشته شد. قیمت برنج تایلندی و پاکستانی نیز در همین ماه ۲۹.۸ و ۱۷ درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل افزایشیافته و از حدود ۱۳ و ۲۳ هزار تومان به حدود ۱۶ و ۲۷ هزار تومان در مهر امسال رسیده است.
افزایش بیش از ۵۰ درصدی قیمت مرغ
قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ تازه نیز در مهرماه با افزایش ۴۲.۳ درصدی به نزدیک به ۲۸ هزار تومان رسیده است. قیمت این محصول در ماه مشابه سال قبل حدود ۱۹ هزار و ۶۰۰ تومان بوده است. البته گزارشهای میدانی از بازار در اواخر مهرماه حاکی از ورود قیمت مرغ به کانال ۳۰ تا ۳۲ هزارتومانی بود که نسبت به ماههای قبل کاهشیافته است. نرخ مصوب مرغ برای مصرفکننده در فروردین امسال ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان تعیین شد، اما در اوایل آبان با افزایش مجدد به ۳۱ هزار تومان تغییر کرد.
گوشت قرمز چقدر گران شد؟
در این میان قیمت هر کیلو گوشت گوساله و گوسفندی با ۶۰.۴ و ۳۳.۵ درصد افزایش در مهر امسال به حدود ۱۳۲ و ۱۳۳ هزار تومان رسیده است. قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی و گوساله در ماه مشابه سال ۱۳۹۹ به ترتیب حدود ۸۲ و ۹۹ هزار تومان بوده است. بر این اساس، کمترین کاهش قیمت در شهریور امسال نسبت به ماه مشابه سال قبل مربوط به برنج پاکستانی بوده است.
کدام کالاها طی یک ماه گران شدند؟
بررسی قیمت این اقلام اساسی طی یک ماه نیز نشان میدهد قیمت همه اقلام یادشده، بهجز گوشت گوسفندی با کاهش ۱.۱ درصدی، در مهر امسال نسبت به ماه قبلش بین ۱.۹ درصد (شکر) تا ۸.۴ درصد (برنج هاشمی) افزایشیافته است.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 گاز ۱۵۶ باغویلا در کهگیلویه و بویراحمد قطع شد
- 2 بازگردانی ۶۲۵۰ مترمربع از اراضی ملی در شهرستان چرام
- 3 تولد نوزاد عجول در مادوان
- 4 برخورد با عاملان تولید و قاچاق زغال
- 5 ۴ کارخانه فرآوری لبنیات در کهگیلویه و بویراحمد ساخته می شود
- 6 پيام تسلیت جبهه اصلاحات استان به محمد بهرامی
- 7 اتباع بیگانه غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد جمع آوری میشوند
- 8 اجرای سرشماری عمومی کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد در آبان ماه
- افتتاح نمایشگاه نقاشی گروهی در گچساران
- بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت از مراکز بهداشتی و درمانی و پروژه های گچساران/ استقلال بیمارستان نرگسی گچساران
- نشست بررسی پروژههای حوزه درمان با حضور معاون وزیر
- هزار توی «خشونت و تجاوز» در نشست تخصصی کارشناسان در دانشگاه یاسوج/+جزئیات
- گزارش نماینده گچساران به مردم/ تاجگردون: برخی باز هم به دنبال رد اعتبارنامهام بودند/ برای اثبات دروغ بودن اتهامات رئیس کمیسیون بودجه شدم/ افشاگری تاجگردون از «پروژههای رهاشده» در چهارسال گذشته/ انتقادها نه قومیتی است و نه سیاسی
- بزرگداشت یلدا با برپایی شب شعر در گچساران/ فیلم+ تصاویر
- گزارشی از دو پایانه مسافربری گچساران و دهدشت/ رانندگان خطی از مشکلات میگویند/ فرسودگی خودروها عمده مشکل حمل و نقل استان
- برق ۲۰ اداره و بانک پرمصرف کهگیلویه و بویراحمد قطع شد
- استقرار ۲۱۰ راهدار در جادههای کهگیلویه و بویراحمد
- هشدار قطع برق برای ادارات کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!