-
عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
واکنش انجمن اهل قلم و نخبگان قشقایی به نشست استاندار با جمعی از قشقایی ها

پس از جلسه دیروز استاندار با عده ای از قشقایی های گچساران واکنش های زیادی از طرف اهالی استان بالاخص قشقایی ها به همراه داشت.
گروه اهل قلم قشقایی ها طی نامه ای به استاندار رسما به این جلسه واکنش نشان داد، که متن نامه به شرح زیر است؛
بسمه تعالی
استاندار محترم استان کهگیلویه و بویر احمد
سلام علیکم
خدمتگزاری به مردم فرصت و سعادتیست که بهره ی انسانهایی می شود که مورد لطف و عنایت الهی هستند و دستهایی که گره گشای کار مردم اند در دست لایزال الهی قرار دارند.
فرصتهای خدمت به مردم را باید غنیمت شمرد که بنا به فرمایش امام علی(ع):"فرصتها چون ابر در گذرند و آنچه بجا می ماند عضه و اندوه از دست دادن فرصتهاست."
ما قشقایی های ساکن گچساران اعم از عشایر،روستا،شهرنشین و به ویژه نسل جوان و تحصیلکرده ضمن تبریک به حضرتعالی در کسب توفیق خدمتگزاری به مردم شریف استان در مسند استانداری، نکاتی را معروض می داریم و امیدواریم در طول دوره مسئولیت خطیر و ارزنده ی خود مورد عنایت قرار دهید تا این بخش از جامعه که احساس شدید تبعیض و بی عدالتی در بخش های مختلف دارند مشمول لطف و توجه دولت مردمی که قویا به آن دل بسته اند قرار گیرند.
جناب استاندار محترم؛
همانطور که کاملا واقفید بیشترین نارضایتی ها در گچساران در حوزه اشتغال، مربوط به نفت و گاز است که عشایر و روستاهای قشقایی نشین در دل قطب نفت و گاز قرار گرفته اند اما متاسفانه کمترین برخورداری را از جهت اشتغال، عمران و امتیازات به حق دیگر داشته اند و اشتغال و بکار گیری بی ضابطه غیر بومی ها باعث شده است که بکارگیری جوانان تحصیلکرده ما در این بخش و بخش های دیگر به صفر برسد که این امر با عدالت اسلامی و نظام جمهوری اسلامی کاملا متناقض است و باعث ایجاد نارضایتی شدید در بین مردم به ویژه جوانان که سرمایه های اصلی نظام هستند، شده است.
انباشت بی ضابطه ادارات و سازمانها از نیروی کار مازاد و در واقع پیش فروش کردن فرصت های شغلی به خاطر مطامع سیاسی زمینه ی اشتغال قانونی و ضابطه مند را از جوانان گرفته است.
جناب استاندار محترم
ما خواسته های قانونی خود را نه از منظر قومیتی بلکه بر اساس اصل شایسته سالاری دینی و ضابطه مند مطالبه و پیگیری خواهیم کرد.
در انتصاب مدیران شهری و اداری اصل بر شایستگی است و چانه زنی قومیتی در این مورد خدشه دار کردن قانون و یک معیار ناصوابی است که منافع عموم مردم به ویژه اقشار پائین دست جامعه را که بیشترین آمار بیکاری و معضلات دیگر گریبانگیر آنان است به حاشیه می برد و از حقوق طبیعی خویش بی بهره می سازد.
لذا از جناب عالی استدعا می شود با حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره که از خصایص دولت اسلامی و مردمیست و انتخاب مشاورین امین و مقبول مردم از بطن جامعه و نخبگان که در جریان مشکلات و خواسته های اقشار مختلف عشایری،روستایی،شهری و به ویژه جوانان و بیکاران باشید که با این شیوه می توان روحیه ی امید و نشاط را به جامعه تزریق کرد و اجازه ی میدان داری به افراد و اشخاصی که بیشتر در صدد رونمایی از خود در حضور و نظر مسئولین و به دنبال خواسته های فردی و خانوادگی هستند،نداد.
لذا ما قاطبه ی مردم قشقایی به ویژه نسل جوان و تحصیلکرده و نخبگان مانند سایر مردم شهرستان فارغ از نگاه های قومی و قبیله ای آماده برقراری ارتباط دوسویه و تنگاتنگ با استاندار محترم هستیم و در صورت صلاحدید آن مقام محترم، نمایندگان و رابطین واقعی و مقبول خود را جهت انعکاس خواسته ها و نظرات مردم به محضرتان معرفی خواهیم نمود.
از حضرت عالی انتظار می رود به ادارات و سازمانهای ذیربط تاکید فرمائید که در بحث اشتغال جوانان و خدمت رسانی به جامعه روستایی و عشایری و رفع معضلاتی که دامنگیر عشایر منطقه در بحث مالکیت مراتع،خشکسالی و بی آبی شده است بطور جدی پیگیر شوند.
با آرزوی توفیق و سربلندی و سلامت برای رهبر معظم نظام جمهوری اسلامی و تمامی خدمتگزاران مردمی
والسلام علیکم و رحمه الله
انجمن اهل قلم و نخبگان قشقایی
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
اخلال های بانک ها و شهرداری در روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن از زبان معاون عمرانی استاندار
-
ورود مبدل های حرارتی در صنعت پتروشیمی دهدشت
-
انجمن نابینایان
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
بازرسی استان تخلفات هیئتهای ورزشی را افشا کرد/ 18 رئیس هیئت به محاکم قضایی معرفی شدند/ جزییات
-
مدیر جوان هماستانی مدیرعامل سیمیدکو شد/ عکس
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!