-
کوچ ابد مرد ادب ایل و فریدون فرهنگ
سید غلام بلادی
-
یاسوج؛ شهری که شیخ شاخصش پیشهزن بود!
محمد مختاری
-
جزای نیکی جز نیکی نیست
جبار چراغک
-
زیبایی بر بستر فاجعه
سید غلام بلادی
-
«لذت وقیح»
امراله نصرالهی
-
زنان و دولت چهاردهم
سیده فرزانه آرامش
-
شاقول اصلی در ماجرای قتل دکتر داوودی
فضلالله یاری
-
در این محنتسرا نابههنجاران و کج روان بزرگ شمرده شدهاند
پریچهر زعیمی
-
بیوه زنان
آفتاب افریدون
-
خلاصهای از مصاحبه با انقلابیون
علیرضا کفایی
کارنامه نه ماهه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان
نشست خبری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت سی و یکمین سالروز تشکیل شرکت های آب و فاضلاب کشور در سالن جلسات شرکت آب و فاضلاب استان ساعت ۱۶ روز ۱۱ دی ماه ۱۴۰۰تشکیل شد. آقای غریبی با تشکر از اصحاب رسانه و خبرنگاران جلسه را آغاز نمودند و پس از آن مهندس برخه مدیرعامل آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن عرض تسلیت شهادت فاطمه زهرا و تشکر از خبرنگاران و رسانهها جلسه را آغاز نمودند.
وی گفت مناسب دیدیم روز ۱۱ دی ماه که مصادف با تشکیل شرکت های آب و فاضلاب کشور است این جلسه را تشکیل دهیم و ضمن عذرخواهی از غیبت ۹ ماهه ای که در ارتباط با خبرنگاران داشتهاند افزود شرکت آب و فاضلاب یکی از مهم ترین دستگاه های عمرانی کشور است زیرا که رسالت آن رساندن آب پاک و سالم و بهداشتی به مردم است و این شرکت یک شرکت خدمات رسان است که مستقیماً با مشترکین خود یعنی مردم ارتباط تنگاتنگ دارد یک اداره خدماتی که با کار سنگین به خصوص در استان استان ما که پراکندگی جمعیت دارد و به خاطر توپوگرافی ویژهای که دارد کار شرکت آب و فاضلاب را در این استان سخت میکند. ایشان در ادامه گفتند نقطه قابل توجه خبرنگاران اینکه شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد از نقطه تامین آب تا تحول مشترک و مصرف برای هر متر مکعب آب ۲۸۰۰ تومان هزینه مصرف میکند اما درآمد ما از مشترکین حدود ۹۰۰ تومان است یعنی چیزی حدود ۱۹۰۰ تومان ضرر، این یکی از دلایل زیان ده بودن شرکت آب و فاضلاب بچاست. در سال ۹۹ با معرفی تعرفه ای با عنوان آب امید که وزیر وقت تعیین کردند در ازای هر مشترک ۵ متر مکعب آب در ماه مجانی باشد این هم یکی دیگر از دلایل زیان ده بودن شرکت آب و فاضلاب.
اختلاف ارتفاع و توپوگرافی شهرهای یاسوج و سیسخت
درشهرهای یاسوج و سی سخت به خاطر بحث اختلاف ارتفاع و توپوگرافی خاصشان در توزیع آب به مشکل برمی خوریم. مثلا منبع ذخیره آب شرب معصوم آباد حدود ۲۰۰ متر اختلاف ارتفاع دارد یعنی ۲۰ بار این در حالی است که استاندارد بار باید ۱۲ تا ۱۶ بار باشد و این باعث می شود آب رسانی در شهر یاسوج و سی سخت با مشکل مواجه شود. علاوه بر اینها فرسودگی خطوط شبکه آبی که حدود ۴۰ سال پیش کار شده است تقریباً از ۶۵۰ کیلومتر مکعب ۲۲۰ کیلومتر مکعب فرسودگی داریم با این اعتبارات قطره چکان اصلاح، مرمت و ترمیم شبکه آب تقریباً مشکل است.
از مجموع ۴۰ کیلومتر مکعب آب تولیدی ۵۵ درصد هدر رفت آب در شهر یاسوج است.سیاست آبفای کشور در سطح کلان شبکه توزیع آب این است که توزیع آب در هر سال یک درصد کاهش داشته باشد، در ۹ ماه گذشته هدر رفت آب ۱۳ درصد در استان کاهش داشته است.
شروع به کار با ۲۵۰میلیارد تومان بدهی
در آغاز ۲۵۰ میلیارد تومان بدهی داشتیم در این ۹ ماه کامل پرداخت شد، حقوق و مزایای پرسنل و خدمات بازنشستگی ها خرید تجهیزات و... و همه انجام شد. حدود ۴ میلیارد تومان پرداختی ۶۸۰ نفر پرسنل بوده که پرداخت شد.
استاندارد و سیاست شرکت آبفای استان این است که به ازای هر ۲۶۰۰ مشترک یک نیروی کارمند داشته باشد در حالی که در استان ما پنج برابر ظرفیت کنونی کارمند داریم یعنی به ازای هر ۴۰۱ مشترک ما یک کارمند داریم و این یعنی زیان دهی.
اعتبارات عمرانی که تا الان ایجاد شده یعنی تزریق و تخصیص اعتبارات حدود دو برابر سال ۱۳۹۹ بوده است و اتفاقی که در زلزله شهر سیسخت رخ داد حدود ۱۷ میلیارد اعتبار مصوب داشتیم که ۴۹ درصد تخصیص داده شده است.
تابستان سخت گذشته، قطعی های مکرر برق و تاثیر آن بر وضعیت آب رسانی
همان طور که همه می دانیم تابستان سختی را پشت سر گذاشتیم که به دلیل قطعی برق و آسیب نارسایی برق حدود ۱۹۷ پمپاژ ما آسیب جدی دید طوریکه در هفته حدود هفت پمپ از کار می افتاد. قطع و وصلی های مکرر برق باعث شد ۲ الکتروپمپ ما کاملا از کار بیفتد( قیمت کالا با توجه به ولتاژ از ۸۰ میلیون شروع شده تا ۳۰۰ و ۴۰۰ میلیون) از دیگر مشکلات ما سرقت از تاسیسات آب و فاضلاب و کابل هایی است که دزدیده شدند و چالشهای مالی که داشتیم همه اینها در طی این ۹ ماه تا حدودی حل شدند ولی ما ادعایی از کاملا بی عیب و نقصی بودن نداریم.
در ادامه یکی از خبرنگاران پرسید توزیع آب صورت سلیقهای در استان توزیع می شود یعنی هر منطقه ای که مامور آب سکونت داشته باشد همیشه آب وصل است و قطعی آب نداریم ولی در مناطق دیگر ما در طول روز چندین ساعت متوالی ساعت قطعی آب داریم.
برهه در پاسخ به این این پرسش گفت: آب بعضی مناطق از طریق مخازن ذخیره تامین می شود و مستقیم خط انتقال ندارد گ. در شهر یاسوج به خاطر توپوگرافی و وضعیت ارتفاعی که دارد این اتفاقات رخ می دهد سلیقهای نیست منبع آب بعضی مناطق مستقیم و بعضی مناطق نا مستقیم است و همین باعث می شود بعضی مناطق قطعی آب بیشتری داشته باشند و البته سلیقه ای در کار نیست.
آیا با بارندگی این کمبود آب ما جبران نشده؟ برخه در جواب گفت بارندگی نسبت به سال گذشته هنوز منفی است.
تاکنون چند درصد از بودجه مصوب امسال شرکت آب و فاضلاب تخصیص داده شده است؟ گفت ۴۵ درصد اعتبارات و منتظر ۵۵ درصد دیگر اعتبارات هستیم در ادامه پرسید بودجه شرکت آب و فاضلاب استان نسبت به سال گذشته چه وضعیتی دارد و پاسخ داد آب و فاضلاب شهر باشت و لنده منتظر ماده ۲۳ هست که امضا و انشالله فعال شود.
شما در مورد هزینههای فرهنگی هیچ صحبتی نکردید وی در پاسخ گفت. برخی ادارات به ویژه حوزه فضای سبز دانشگاه ها و شهرداری از آب شرب آبیاری می شوند این در حالی که ما گفتیم که پساب های فاضلاب شهر یاسوج ضدعفونی و کلرزنی شود و از آن برای این آبیاری ها استفاده کنند که از این طرح استقبال نشد. ولی بله در بخش کار فرهنگی ایراد و انتقاد وارد است که انشالله در سایت ها هم فعالیت خواهیم داشت فعالیتهای دیگر فقط طریق صدا و سیما نیست و از سایتهای پربازدید هم استفاده خواهیم کرد
در پاسخ به یکی دیگر از خبرنگاران ( نوروزکمایی) که از او پرسیده بود شما تخصص کافی در زمینه این مدیریت را ندارید و موفقیتی در این زمینه نداشتید و مردم از شما ناراضی هستند و کارمندان شما تکریم ارباب رجوع را رعایت نکردند. و درباره سد تنگ سرخ هیچ اقدامی انجام ندادید.
ما شرکت را با ۲۵۰ میلیارد بدهکاری تحویل گرفتیم قطعاً در چنین شرایطی کارمند ناراحت است و ممکن است وضعیت روحی مناسبی نداشته باشد قطعاً ممکن است ارباب رجوع با نارضایتی بیرون برود کارهای ما در این زمینه انجام دادیم اما نتوانستیم ۱۰۰% رضایت را جلب کنیم این کار مشکل است.
من مهندسی بهداشت محیط و آب خواندم اینکه من تخصص دارم یا ندارم سلیقه شما است و ممکن است شما از من خوشتان نیاید این سلیقه شماست که میگویید من تخصص ندارم من رشد کاذبی نداشتم که همین طور و از سیستم دیگری آمده باشم، پله پله و طبق اصول به این جا رسیدم.
قبلا بی آرامشی را دیدیم و شما در این ۹ ماه قطعاً آرامش را لمس کرد.
سد تنگ سرخ ربطی به آب و فاضلاب استان ندارد و مربوط به امور آب است ما فقط سیاست مان این است که کمتر از منابع زیرزمینی و چشمه ها استفاده کنیم اگر سد احداث شود به آب پایدار خواهیم رسید ولی این کار های زیست محیطی برمیگردد به امور آب.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 پیام تسلیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی درگذشت فریدون داوری شاعر آئینی و انقلابی
- 2 پذیرش ۴۹۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد طی امسال
- 3 نقش میدان گازی مختار بویراحمد در رفع چالش ناترازی انرژی
- 4 پذیرش بیش از دوهزار دانشجو در دانشگاه آزاد یاسوج طی سال تحصیلی جدید
- 5 تدوین برنامه توسعه و پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد
- 6 باند مالخران در دام پلیس کهگیلویه
- 7 کهگیلویه و بویراحمد تنها استان فاقد مجتمع فرهنگی کودک و نوجوان
- 8 تخریب ۵۰۹ فقره ساختوساز غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- «نادر منتظریان» در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- رونمایی از ۱۲ کتاب جدید در شهرستان کهگیلویه/ از«آیین آزادگی» تا«سلطه نمادین علیه زنان» و «دلنوشتههای جادهای استان»
- استاندار: زیرساخت های حفاظت از جنگل های کهگیلویه وبویراحمد افزایش یابد
- طرح کاهش تعرفه واردات خودرو در صحن مجلس
- فرماندار دنا: مدیران خسته و بینظم را محترمانه بدرقه میکنیم
- غبارروبی گلزار شهدای گمنام گچساران به مناسبت هفته بسیج/ تصاویر
- تشریح بیمه "زنان خانهدار و دختران" از زبان سرپرست تامین اجتماعی گچساران
- پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه ایمن سازی و رفع نقاط حادثه خیز سپیدار - بنستان محور یاسوج - دهدشت
- مارگون با ۷۰ برنامه به استقبال هفته بسیج میرود/ جزییات
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!