در بودجه 1400 با پیشنهاد وزارت نیرو در بند «ه» تبصره 8 بودجه، بندی گذاشته شد که بهازای برداشت هر متر مکعب 20 تومان و از چاههای غیرمجاز نیز بهازای هر متر مکعب 100 تومان از بهرهبرداران دریافت شود و حق نظارت 300 تومانی برای چاههای غیرمجاز و 30 تومانی چاههای مجاز پیشبینی شد.
مصلح مدیرعامل شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد در زمینه اجرای این قانون به تسنیم گفت: واقعیت امر برای چاههای صنعتی این قانون از قبل انجام میشد و برای شرب نیز تعرفه خاص دارد.
وی بیان کرد: برای کشاورزی نیز قانون اجرا میشود و به نوعی برای هر فردی که پرونده تمدید پروانه انجام دهد، اجرا میشود و هیچ پروانهای بدون پرداخت تمدید نمیشود.
مصلح با اشاره به اینکه برای چاههای غیرمجاز نیز زمان پر کردن چاه باید اخذ شود، خاطرنشان کرد: زیرا در صورتی مبلغ مشخص شده اخذ شود و مسدودی انجام نشود برای مالک چاه حق ایجاد میشود.
مصلح ابراز کرد: یک هزار و 62 حلقه چاه غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شده که از این تعداد 605 حلقه چاه کشاورزی و مابقی در بخش صنعت، شرب، خدمات و غیره است.
وی بیان کرد: 2 هزار و 852 حلقه چاه آب مجاز در استان وجود دارد که از این تعداد 2 هزار و 116 حلقه با تخلیه 98 میلیون متر مکعب کشاورزی بوده و 80 درصد آب مصرفی در حوزه کشاورزی است.
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!