-
عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
ماجرای خرماهای کَپک زده در بازار کهگیلویه و بویراحمد چه بود؟
بررسیها و پیگیریها نشان می دهد که خرماهای یاد شده که توسط تعاون روستایی خریداری شده اند چند ماه از تاریخ انقضای آنها گذشته بوده و به همین دلیل جهادکشاورزی جلوی توزیع این خرماها را در سطح بازار استان گرفته است.

اَفتونیوز| طی روزهای اخیر خبرهایی مبنی بر خرید خرماهای مضافتی کپک زده و تاریخ مصرف گذشته در فضای مجازی و برخی رسانه ها محلی استان کهگیلویه و بویراحمد منتشر شده است.
بررسیها و پیگیریها نشان می دهد که خرماهای یاد شده که توسط تعاون روستایی خریداری شده اند چند ماه از تاریخ انقضای آنها گذشته بوده و به همین دلیل جهادکشاورزی جلوی توزیع این خرماها را در سطح بازار استان گرفته است.
"علی بخش شجاعی"، مدیرکل تعاون روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد در این رابطه گفت: برخی اخبار در رسانه های استان و فضای مجازی، پیرامون خراب بودن، تاریخ مصرف گذشته و کپک زدگی خرمای مضافتی توزیع شده در قالب تنظیم بازار در این استان صحت ندارد و طبق نظر کارشناسان کاملا سالم و بهداشتی است.
وی افزود: طبق تایید کارشناسان حوزه بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد ، خرمای مضافتی تنظیم بازار کاملا بهداشتی و با کیفیت است و تاریخ آن ها نگذشته است. خرمای تنظیم بازار ۶۰۰ گرمی با قیمت ۳۷ تا ۴۱ هزار تومان حدودا ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان زیر قیمت بازار در سراسر کشور توسط اتحادیه مرکزی تعاون روستایی تأمین و توزیع شد.
شجاعی اظهارکرد: سهمیه استان کهگیلویه و بویراحمد حدود ۱۰ تا ۱۵ تن بوده اما درخواست تعاون روستایی استان تنها پنج تن بود که به همین دلیل نیمی از ۱۱ تن خرمای ارسالی برای این استان در استان چهارمحال و بختیاری تخلیه و نصف آن هم حدود ۵.۵ تن در کهگیلویه و بویراحمد تخلیه و توزیع شد.
مدیرکل تعاون روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سراسر کشور همین خرما در حال توزیع است و تاکنون هیچ گونه مشکلی به لحاظ کیفیت و ترش شدگی و کپک زدگی نبوده است.
شجاعی تصریح کرد: خرماهای تنظیم بازار ۱۵ فروردین ماه وارد استان کهگیلویه و بویراحمد شده و همان تاریخ خرماها بررسی شد و متوجه شدیم از هر ۱۰۰ کارتن خرما، رنگ حداکثر پنج کارتن آن فرق می کند، تنها تعداد معدودی توزیع شده بود که بلافاصله از توزیع آن ها خودداری شد.
وی ادامه داد: نامه نگاری هایی در خصوص این کارتن ها صورت گرفت و به ما اعلام شد که این کارتن ها از سالهای قبل دست باغدار بوده و از همان کارتنهای قدیمی استفاده کرده اند اما خرماها خرمای سال ۱۴۰۱ بوده و کاملا تازه و بهداشتی است.
مدیرکل تعاون روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تاریخ تولید خرماها بر روی تعداد معدودی کارتن ننوشته بود و فورا این خرماها، به طور کامل برگشت داده شدند.
شجاعی بهای این خرماهای مضافتی ۶۰۰ گرمی در بازار ۶۰ تا ۶۵ هزار تومان است اما با قیمت تنظیم بازار ۳۷ تا ۴۱ هزار تومان عرضه و به فروش می رسد.
"سید علی معتمدیپور"، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تایید این خبر در این خصوص به خبرنگار ایسنا گفت: به محضی که از این موضوع توسط بازرسان جهادکشاورزی مطلع شده ایم جلوی توزیع این خرماها را گرفتیم و گفته ایم که این خرماها تاریخ مصرف گذشته در بازار توزیع نشوند و برگشت داده شوند.
وی در خصوص چرایی این موضوع افزود: خرید و ورود این خرماها به استان کهگیلویه و بویراحمد از مسیر جهادکشاورزی طی نشده بود و از میزان خرمای تاریخ مصرف گذشته اطلاع دقیقی ندارم.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
اخلال های بانک ها و شهرداری در روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن از زبان معاون عمرانی استاندار
-
ورود مبدل های حرارتی در صنعت پتروشیمی دهدشت
-
انجمن نابینایان
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
بازرسی استان تخلفات هیئتهای ورزشی را افشا کرد/ 18 رئیس هیئت به محاکم قضایی معرفی شدند/ جزییات
-
مدیر جوان هماستانی مدیرعامل سیمیدکو شد/ عکس
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!