-
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی
- گفتگو و گزارش
- 0
- جمعه , 1 اردیبهشت 1402 -PM -12:28
بلاتکلیفی پیر پروژه کهگیلویه و بویراحمد در سفر ریاست جمهوری/ جاده دهدشت_ پاتاوه پس از ۲۹ سال افتتاح نمی شود؟
۲۹ سال پیش کلنگ احداث جاده ملی پاتاوه به دهدشت به زمین زده شد ولی هنوز در تابلوی زمان بندی این پروژه بزرگ شاهد وعدههای بی سرانجام مدیران هستیم، بعد از گذشت ۱۸ ماه از سفر رئیس جمهوری هنوز خبری از آهنگ افتتاح و بهره برداری رسمی نیست که این موضوع سبب نگرانی مردم از دولت و مسئولان استانی شده است.

اَفتونیوز| جاده پاتاوه به دهدشت سال ۷۳ در سفر مقام معظم رهبری به استان کهگیلویه و بویراحمد کلنگزنی شد و سرانجام بعد از نزدیک به سه دهه، کورس مدیران دولت قبل برای انجام مصاحبه با رسانهها با محتوای تکمیل این پروژه تمام شد ولی هرگز این وعدهها محقق نشد و همچنان مردم را منتظر گذاشتند.
جاده پاتاوه - دهدشت ۱۳۶ کیلومتر طول داشته و قرار است استان خوزستان را به مرکز کشور وصل کند که با بهرهبرداری از آن شاهد کاهش ۲۰۰ کیلومتری مسافت بنادر جنوبی به مرکز کشور هستیم.
خروج شهرستان کهگیلویه و بخشی از شهرستان بویراحمد از بن بست اقتصادی و بهرهمندی ۱۰۰ روستای مستقر در مسیر این جاده، از جمله مهمترین دستاوردهای احداث این جاده است.
ساخت محور پاتاوه - دهدشت تحولات شگرف ملی و محلی زیادی را در پی خواهد داشت چنان که با اتمام ساخت این مسیر، فاصله بندر امام خمینی(ره) تا اصفهان ۲۷۰ کیلومتر و زمان عبور از مسیر نیز به مدت چهار ساعت کاهش خواهد یافت.
این مسیر علاوه بر کارکرد ملی آن پنج بخش مهم و پرجمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد شامل بخش کبگیان در شهرستان دنا، شهرستان مارگون، بخشهای چاروسا و دیشموک در کهگیلویه و بخشی از شهرستان لنده را از بن بست جادهای و محرومیت خارج میکند.
مهرماه ۱۴۰۰ رئیس جمهور به همراه برخی از اعضای هیئت دولت وارد استان کهگیلویه و بویراحمد شد و تکمیل و بهره برداری از پیر پروژه کهگیلویه و بویراحمد را با اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان تکلیف کرد زیرا این پروژه بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.
بعد از گذشت ۱۸ ماه از سفر رئیس جمهوری هنوز خبری از آهنگ افتتاح و بهره برداری رسمی نیست که این موضوع سبب نگرانی مردم از دولت و مسئولان استانی شده است.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد ریزش تونل در مسیر جاده پاتاو به دهدشت را دلیل تاخیر بهره برداری رسمی از این پروژه عنوان کرده در حالی این ریزش مربوط به سال ۹۹ بوده و همین جای سوال است که چگونه مسئولان در ریزش برداری یک تونل بعد از دو سال عاجز ماندهاند.
عیسی شهامت این را هم گفت: این پروژه بر روی گذر محلی افتاده و اگر تونل دچار مشکل نشده بود این محور در مرحله اتمام بود و البته این پروژه به علت معارض در تقاطع دهدشت و سوق و تقاطع گندی خوری متوقف شده است.
اما جالب اینجاست که جاده پاتاوه به دهدشت به عنوان یکی از مهمترین و اولویتدارترین پروژههای عمرانی و از مصوبات سفر رئیس جمهوری است که بررسی شرایط نشان میدهد مورد بی مهری و کم توجهی قرار گرفته تا جایی که در این مدت ۱۸ ماهه، نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد تنها یک بازدید در آستانه نوروز امسال، از این پروژه داشته است.
حق این بود اگر مدیریت ارشد استان تدبیر لازم را داشتند باید از همان ابتدا و درست بعد از سفر رئیس جمهور یک برنامه زمانبدی برای تکمیل پروژه جاده پاتاوه به دهدشت تدوین میکرد و ضمن نظارت مستمر ماهانه بر روند عملیات اجرایی پروژه، به تسریع در روند ساخت کمک میکرد.
مدل نظارت باید بازدید اول و پایان هر ماه و مدل برنامه ریزی نیز نقطه به نقطه باشد یعنی اول هر ماه مشخص شود پروژه هم اکنون در این وضعیت قرار دارد و تا پایان ماه باید این عملیات و اقدامات انجام شده تا به فلان نقطه برسیم و در پایان نیز ارزیابی از فعالیتها انجام شود.
باید گفت تمامی مصوبات سفر رئیس جمهوری همچون جاده پاتاوه به دهدشت حال و روز خوشی ندارند حتی سد تنگ سرخ که مورد بازدید رئیس جمهور قرار گرفت و در همان روز وزیر نیرو وعده آبگیری تا پایان سال ۱۴۰۱ را داده بود نیز قیچی کردن روبان قرمز را ندید و پروژه هم نیمه فعال شد.
از سرگیری فعالیت اجرایی کارخانه بیواتانول باشت نیز از دیگر مصوبات سفر رئیس جمهور در مهرماه ۱۴۰۰ به استان کهگیلویه و بویراحمد که تنها در حد حرف و روی کاغذ باقی ماند زیرا مسئولان استانی شناخت دقیق و درستی از توسعه و راه رفع گیر و دارهای مشکلات یکی پس از دیگری را نمیدانند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
بی توجهی فرمانداری کهگیلویه به مصوبه شورای ترافیک و مطالبه اهالی روستای «ایمور آباد»
-
بودجه شهرداری یاسوج در ۱۴۰۴ به ۳ هزار میلیارد تومان می رسد
-
سرپرست دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
فریدون داوری شعر لری را متحول کرد
-
انتقاد امام جمعه موقت قلعهرئیسی از هلال احمر و میراث فرهنگی
-
تا دیر نشده، از دختران هندبال ایران و ملی پوشان زن هندبالیست هم استانی حمایت کنیم/+جزئیات
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!