استانداران قربانی سفرهای استانی می شوند؟

تغییرات مدیریتی در استان‌ها در حالی آغاز شده که یکی از معیارهای ارزیابی، اجرای مصوبات سفرهای استانی دولت است اما اینکه آیا استانداران نیز مشمول این جابجایی‌ها می‌شوند، پرسشی است که وزیر کشور پاسخ منفی به آن داد.

استانداران قربانی سفرهای استانی می شوند؟

اَفتونیوز| «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور در پیام نوروزی امسال خود بر این نکته تاکید کرد که هیچکدام از مدیران چک سفید امضاء برای حضور مستمر در دولت دریافت نکردند که در این ارتباط و در ارزیابی از عملکرد کابینه اش و برای استفاده بهتر از ظرفیت مدیران اجرایی، جابه‌جایی‌های مدیریتی را در دستور کار دولت قرار داد.

به همین منظور در ۲۲ فروردین سه تغییر در مجموعه کلان اعلام عمومی‌ شد که بر این اساس رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر جهادکشاورزی و وزیر آموزش و پرورش با کابینه سیزدهم خداحافظی کردند و مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز تغییر یافت.

همچنین در چهارمین سفر استانی رئیس جمهور در دور دوم به استان خوزستان که چندی پیش انجام شد؛ رئیس جمهور در جمع اعضای هیات دولت و مسئولان استانی، با صراحت تمام گفت که در این دور از سفرهای استانی پیگیر مصوبات دور اول سفر هستیم تا ببینیم که مسئولان چه کرده‌اند و مدیران بازخواست خواهند شد تا آنچه در دور اول سفرها تصویب شد، اجرایی شده است یا نه.

در واقع این اظهارات رئیس جمهور هشداری است برای مدیران کم کار که پیش تر اعلام کرده است به منظور ضرورت تحول گرایی در کابینه حتی عملکرد استانداران و مدیران استانی در دیده پنهان نخواهد ماند.

در همین راستا معاون اجرایی آیت الله رئیسی اعلام کرد که با توجه به ارزیابی‌های صورت گرفته و مشورت با استاندار خوزستان، ۱۵ نفر از مدیران استان خوزستان جای خود را به مدیران انقلابی و تازه نفس خواهند داد.

اینکه آیا استانداران نیز در حلقه این تغییرات مدیریتی خواهد بود، پرسشی است که «احمد وحیدی» در گفت و گو با ایرنا به آن پاسخ داد و گفت: وزارت کشور در حال حاضر برنامه‌ای برای تغییرات در استانداران ندارد و همانطور که رئیس جمهور اشاره کرده، ارزیابی‌ها برقرار است.

وزیر کشور درباره فعالیت‌های ستاد انتخاباتی وزارت کشور برای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری گفت: فعالیت اجرایی این نهاد از اسفند سال گذشته آغاز شده و جلسات با استان‌ها در حال انجام است.

وحیدی این را هم گفت که این وزارتخانه موظف به فراهم سازی تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات در کشور است و ستاد انتخابات در حال مهیا شدن برای این حرکت ملی بزرگ در سال آینده است.

وزیر کشور در آخرین آمار سرشماری و شناسایی همه مهاجران افغان که به طور جدی در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته است، گفت: با وجود اقدامات خوبی که انجام شده و تاکنون بیش از یک میلیون نفر دارای کارت شناسایی هستند، اما متاسفانه دیگر مهاجران افغان مراجعه نکردند که این افراد نباید خدماتی که دیگران دریافت می کنند انتظار آن را داشته باشند.

رییس شورای امنیت کشور پیش تر گفته بود که با دفاتر خدمات دولت و پلیس به اضافه ۱۰ هماهنگی شده است و مهاجران افغان باید به این دفاتر مراجعه کنند تا بتوانیم با سرشماری گسترده و دقیق درباره نحوه ارایه خدمات‌ و ساماندهی آنها به موقع عمل کنیم. بنابراین از همه مهاجران افغانی و همه اتباع دیگری که در ایران هستند به طور جدی خواستاریم تا در مهلت اعلام شده مراجعه کنند. اما اگر به هردلیلی مراجعه نکنند از دید ما این امکان وجود دارد که مهاجر تلقی نشوند و حتی ناچار می شویم سختگیرانه رفتار کنیم.

وزیر کشور این را هم گفت که به همه اتباع افغانی که در این طرح شناسایی شرکت کنند اقامت‌های موقت به آنها خواهیم داد و نگران نباشند.

منبع : ایرنا



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها