-
عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
سفر وزیر کشور به کهگیلویه و بویراحمد و چند توصیه ساده در خصوص نهضت ملی مسکن و نگهداری از جنگل ها/ واقعیت ماجرا چیست؟
وزیر کشور گفت: بررسی آخرین وضعیت طرحها و پروژه های استان کهگیلویه و بویراحمد از مهمترین دلایل سفر به این استان است.

اَفتونیوز| سفر وزیر کشور به استان بصورت کاملا غیرقابل پیش بینی انجام پذیرفته است و بسیار دور از ذهن است که جناب وزیر صرفا برای این چند توصیه ساده و بدون دستور کار مشخصی به استان سفر کرده باشد. وحیدی سال گذشته نیز به بهانه وقوع سیل به استان سفر کرد اما در همان مقطع بسیاری معتقد بودند اهداف این سفر را باید در جاهای دیگری جست و احتمالا بی ارتباط به حواشی سد تنگ سرخ نباشد.
چند روز پیش نیز “علی محمد بزرگواری ” نماینده اسبق شهرستان کهگیلویه نوشته بود «احداث یا عدم احداث “ سد آبریز ” را به منوط به نظر وزیر کشور کرده اند.
اما احمد وحیدی در جمع خبرنگاران در فرودگاه یاسوج به اهداف سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و اظهار داشت: به همراه استاندار و سایر مسئولان طرحها، پروژه ها و اقدامات در استان را مورد بررسی قرار میدهیم.
وزیر کشور ادامه داد: تسریع در برخی از پروژه ها نیازمند پیگیری است که اقدامات در راستای سرعت بخشیدن به این طرح ها انجام می شود و در همین زمینه جلسه ای با فرمانداران و شهرداران خواهیم داشت و از برخی شهرهای استان بازدید می کنیم.

وی با اشاره به مشکل زمین برای طرح نهضت ملی مسکن گفت: عزم دولت برای ساخت چهار میلیون مسکن شهری و روستایی جدی بوده و جزء تاکیدات رئیس جمهور است.
دکتر وحیدی بیان کرد: کار در طرح نهضت ملی مسکن تا حدودی پیش رفته و ساخت واحدها با پیگیری وزارت راه و شهرسازی و استانداران آغاز شده است.
وی با اشاره به گرم شدن هوا و خشکسالی به مسئولان استان توصيه کرد برای جلوگیری از آتشسوزی درختان و همچنین سایر حوادث اقدامات لازم را انجام دهند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
صدور مجوز و پروانه از سوی شهرداری ها و تسهیلات بانکی مشکلات زیادی را در روند اجرایی طرح نهضت ملی ایجاد می کند
-
ورود مبدل های حرارتی در صنعت پتروشیمی دهدشت
-
انجمن نابینایان
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
بازرسی استان تخلفات هیئتهای ورزشی را افشا کرد/ 18 رئیس هیئت به محاکم قضایی معرفی شدند/ جزییات
-
مدیر جوان هماستانی مدیرعامل سیمیدکو شد/ عکس
نظرات ارسالی 3 نظر
جناب افتو نیوز در هیچ دوره ای استان کهگلویه این قده ارزش نداشته که این همه وزرا و معاونین به آن سفر کنند؟آیا نباید مثبت فکر کرد،نقش دکتر احمدزاده و توانمندی را نباید نادیده گرفت
پاسخمطمئن باش غیر از چند عکس احمد زاده و افضل و دار ودسته اش که خوراک چند روز سایت های نان به روخ روز خور استان میشود هیچ خاصیت دیگری این سفر ها ندارد .
اتفاقا هیچ توانمندی نمی دارد قطعا فردا دوباره احمد زاده مصاحبه می کند ...میلیارد تومان اعتبار به استان اختصاص یافت ولی می بینی همچنان ما مردم هستیم ککمبود ها وهمان مشکلات