-
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی -
کاش "ظریفی" در کهگیلویه و بویراحمد پیدا شود!
یادداشت مخاطبان
وعده ممنوع!
مهمترین مشخصه گفتمان مسئولین وعده است. انگار نافشان را با وعده بریدهاند. هیچگاه دستاورد درخشانی را روی میز نمیگذارند بلکه هرگاه لب به سخن میگشایند خبر از آینده درخشان نامعلوم میدهند.

اَفتونیوز| محمد علی وکیلی در سرمقاله روزنامه ابتکار نوشت، مهمترین مشخصه گفتمان مسئولین وعده است. انگار نافشان را با وعده بریدهاند. هیچگاه دستاورد درخشانی را روی میز نمیگذارند بلکه هرگاه لب به سخن میگشایند خبر از آینده درخشان نامعلوم میدهند. فرق نمیکند مسئول تازه کار باشد و فاقد کارنامه یا دارای سوابق مدیریتی چهل ساله باشد، همه بگونه ای با مردم حرف میزنند توگویی تازه پابه عرصه گذاشته اند و حالا بناست شق القمر کنند. آفت وعده دادن ریشه در یک مسئله مهمی به نام ضعف حافظه کوتاهمدت مردم دارد. انگار ما دوست داریم وعده بسیار و ادعای بلند بشنویم. گوشهای ما نیز به خیالبافیها (همان وعدهها) معتاد شده اند. اگر مردم به آنچه می شنوند حساس باشند و حساب کشی کنند این رفتار تغییر میکند. هیچ مسئولی حق ندارد در جایگاه مسئولیت، سخن از باید و نباید بگوید. او علیالقاعده باید گزارش عملکرد بدهد. مسئول نباید مانند تحلیلگران با اگر و شاید با مردم حرف بزند. مسئول فقط مجازبه بیان خبر می باشد. “پاسخگویی” به معنای نشستن پشت میکروفن و سخنرانی کردن نیست. پاسخگویی یعنی حساب پس دادن. یکی از عوامل دلزدگی مردم از رسانههای داخلی نقل و قول حرفها و سخنرانیهای طولانی مقامات که مملو از وعده و بیان مجموعهای از باید و نبایدهای فرضی است. مسئولان باید با کارنامه با مردم حرف بزنند. البته این محصول ساختار است؛ ما با غیبت نهاد پاسخگویی در ساختار جمهوری اسلامی مواجهیم. اگر این ساختار دارای عنصر پاسخگویی بود، آقای قالیباف در سال چهارم ریاستش بر مجلس یکدست انقلابی و به بهانه برنامه هفتم وعده ثبات اقتصادی و کنترل گرانی و تورم را در یک دوره پنج ساله را نمی داد! اولاً که ایشان حق وعده دادن ندارد؛ چهارسال یک مجلس و تمام حاکمیت را خود و دوستان همفکرشان در دست داشته اند و حالا نتیجه را مردم در سفره هایشان می بینند. لذا اینان کارنامه ای دارند و با همین کارنامه باید ارزیابی شوند. ثانیاً شوربختانه اهداف برنامه های پنج ساله ادوار گذشته کمتر از بیست وپنج درصد بوده است (کارنامه همه جریانها)، ولی با رجوع به آرشیوها میبینیم وعده و تبلیغات مسئولان وقت بنام اهداف ذکرشده در برنامههای پنج ساله گوش فلک را کر کرده بود؛ با وجود همه وعدهها و ادعاها همواره این برنامهها فقط روی کاغذ قابلیت افتخار را دارند و بالای هفتاد و پنج درصد از آن برنامهها و وعدهها محقق نشده است. رسم است برای معارفه یک مسئول، یک روزکاری سازمان مربوطه تعطیل، امور مردم معطل، صفی از مقامات شامل استاندار، امام جمعه، نماینده و مسئول معرفی شده و تودیع گردیده پشت تریبون میروند و داد سخن میرانند گویا همه با هم عهد کردهایم وقت مردم را به گروگان سنتها و عادات مدیریتی خود بگیریم. به هر روی مردم باید در مقابل وعدهها حساس باشند و در مواعید و سررسید وعدهها حسابرسی و مطالبهگری نمایند؛ نه اینکه در فصل برداشت محصول، بر سر زمینهای خشک و خالی باز وعده سال دیگر را به مردم بفروشند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
-
توضیحات پلیس کهگیلویه و بویراحمد در رابطه فیلم منتشر شده ۲ راننده حاشیه ساز در فضای مجازی
-
بانک مسکن کهگیلویه و بویراحمد ۷۰ درصد از تسهیلات ۱۵ هزار میلیاردی را پرداخت کرد
-
بازگشایی مسیر ارتباطی گردنه بیژن از هفته آینده/+تصاویر
-
تخلفات روز طبیعت را با این شمارهها گزارش دهید
-
توصیههای ۱۳ بدری استاندار به مردم کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 1 نظر
درود دکتر وکیلی متاسفانه ملت ما به سه دسته تقسیم شده اند ، آنها که از بس وعده شنیده و عمل ندیده که به قول خودمان بی عار و درد شده اند ، یک دسته آنها که همیشه چشمشان کور و گوششان کر است ولی زبانشان دراز که اقلیتی کوچک و حاکمند و دسته سوم مطالبه گرانی که به خیابان آمده و مطالبه مینمایند اما ، مورد تیر کین قرار گرفته و در قرن ۲۱ با زبان سلاح جواب وعده ها را می شنوند
پاسخ