-
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
نماینده کهگیلویه و بویر احمد در شورای عالی استانها:
سدهای کوثر و چمشیر، نفع چندانی برای مردم استان ندارند
عضو شورای عالی استانها گفت: سدهای کوثر و چمشیر در خروجی استان قرار گرفته و چندان نفعی برای مردم کهگیلویه و بویراحمد ندارند.

اَفتونیوز| حبیبالله عاملی مقدم با اشاره به وجود دو سد کوثر و چمشیر در این استان گفت: سدهای کوثر و چمشیر در خروجی استان قرار گرفته و چندان نفعی برای مردم کهگیلویه و بویر احمد ندارند.
وی افزود: در واقع این دو سد برای آب شرب و کشاورزی استانهای دیگر کاربرد دارند و این را هم تأکید کنم که ما ناراحت نیستیم هموطنان دیگر ما از آب این سدها استفاده کنند چرا که همه متعلق به یک آب و خاک هستیم.
عضو شورای عالی استانها اظهار داشت: اما باید توجه کنیم که در بالا دست سد هم بسیاری از زمینها زیر آب رفته و عملاً کشاورزی و دامداری مردم را دچار مشکل کرده است. دامداری که عمده شغل مردم استان است دچار معضل جدی شده و زمینهایی هم که در اطراف سد هستند، اجازه برداشت آب از پشت سد را ندارند.
عاملی مقدم با بیان اینکه در حق مردم استان کهگیلویه و بویراحمد ظلم شده است، خاطرنشان کرد: زمینهای بسیار مرغوب که قابل کشاورزی هستند در کهگیلویه و بویراحمد فراوان است اما به آب نیاز دارند و خواهش بنده از مسئولان وزارت نیرو این است که نه فقط در استان ما بلکه در همه ایران تدبیری اندیشیده شود تا مردم و کشاورزان و دامداران، متضرر نشوند.
منبع:ایلنا
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
نمایندگان استان در تعطیلات نوروز چه کردند؟/ گزارشی از فعالیت سه نماینده استان
-
صدور مجوز و پروانه از سوی شهرداری ها و تسهیلات بانکی مشکلات زیادی را در روند اجرایی طرح نهضت ملی ایجاد می کند
-
ورود مبدل های حرارتی در صنعت پتروشیمی دهدشت
-
عملکرد انجمن نابینایان و کمبینایان صبح امید گچساران/ تصاویر
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
-
بازرسی استان تخلفات هیئتهای ورزشی را افشا کرد/ 18 رئیس هیئت به محاکم قضایی معرفی شدند/ جزییات
نظرات ارسالی 1 نظر
اصلاً سد کوثر را بلدی کجاست کل زمینهای کشاورزی خیر آباد ، لیشتر .زیر کشت آبی سد کوثر هستند ، آب آشامیدنی مردم خیرآباد ، بهمئی ، ودرآینده اگر دولتمردان بخواهند کهگیلویه وگچساران ، آب پتروشیمی گچساران ، طرح دردست اجرای آبیاری زمینهای حومه غربی وشمالی دهدشت همه از سد کوثر تامین می شود ودراینده خواهد شد . سد چم شیر نیز کل زمینهای کشاورزی شهرستان گچساران ، باشت را درآینده ای نزدیک زیر کشت آبی خواهد برد.
پاسخ