رتبه2 کشور برای آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد/چیزی به نام آب شرب ناسالم نداریم/رفع یک شکستگی پر حاشیه!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان: آب همه شهرها و روستاهای کهگیلویه و بویراحمد سالم و بهداشتی است این را با اطمینان و به پشتوانه بررسی های مستمر مرکز بهداشت و آزمایشگاه تخصصی آب استان می گویم.

رتبه2 کشور برای آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد/چیزی به نام آب شرب ناسالم نداریم/رفع یک شکستگی پر حاشیه!

اَفتونیوز| امید صالحی در جریان بازدید مدیران کل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از تأسیسات آبی استان گفت: شکستگی ها در شهرهای کهگیلویه و بویراحمد توان زیادی از آب و فاضلاب میگیرد، از قریب به ۸۰۰۰ کیلومتر از شبکه و خطوط انتقال آب در استان حدود ۴۰ درصد آن فرسوده است.

وی ادامه داد: برای حل معضل قدیمی شکستگی لوله های آب در یاسوج،دولت سیزدهم اعتباری بالغ بر ۲۲۰ میلیارد تومان را مصوب کرده که تاکنون حدود ۶۰ میلیارد تومان تخصیص و بیش از ۳۵ کیلومتر از شبکه‌های آب در مرکز استان اصلاح شده است.

صالحی از منطقی شدن روند اصلاح شکستگی ها گفت و افزود: به یک شکستگی پر حاشیه اشاره کنم، ما در جمعه بازار برای اصلاح یک شکستگی و هدر روی گسترده نیاز داشتیم هم مجوز شهرداری را داشته باشیم و البته رضایت مغازه دار و تخلیه بار میوه او نیز بود، پس از مرتفع شدن این دو مورد در کمترین زمان این شکستگی اصلاح شد.

امید صالحی گفت: در سایر شهرها نیز از منابع مختلف از جمله اعتبارات داخلی اصلاحاتی در حال انجام است و تقريبأ شهری نیست که پروژه ای در زمینه اصلاح و توسعه خطوط آب نداشته باشد.

مدیرعامل آبفا به یک دلیل مهم در شکستگی ها اشاره و بیان داشت:با تدابیری علاوه بر پیگیری جذب اعتبارات از محل های مختلف برای سامان دادن به شکستگی ها، طرحی برای مطالعه شبکه های آب یاسوج در دست اجرا است تا با تنظیم علمی فشار آب بر اساس زون بندی های کارشناسی، از شدت و حجم شکستگی ها به صورت محسوسی کاسته شود، این طرح کمی زمان‌بر است اما نتیجه آن خواسته تاریخی مردم از مجموعه آبفا است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات ما نبود مخازن ذخیره آب کافی به ویژه در مرکز استان است، در یاسوج نیاز به ۹۰ هزار متر مکعب مخزن با این جمعیت هست اما فقط ۳۲ هزار متر مکعب مخزن داریم که باید این ضعف جبران شود، مخزن ۵۰۰۰ متر مکعبی مادوان را تکمیل کردیم و یک مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی در بالای یاسوج را در دستور کار داریم و عملیات آن کلید خورده است.

صالحی گفت: در سال اخیر ۲ اتفاق خوب داشتیم، تکمیل آبرسانی به ۱۰۲ روستای محروم استان  برای جمعیتی بیش از ۲۳ هزار نفر که باعث شد رتبه ۲ کشور در زمینه روند عملیات اجرایی پروژه های محرومیت زدایی را کسب کنیم و البته قرار گرفتن شرکت آبفا در میان ۱۳ شرکت فعال آب و فاضلاب ایران از لحاظ مقبولیت بودجه دو رویداد قابل توجه بود.

مدیرعامل آبفا استان در خصوص سلامت آب گفت: آب همه مناطق شهری و روستایی تحت پوشش آب و فاضلاب استان به گواه آمار مرکز بهداشت و آزمایشگاه تخصصی آب استان بهداشتی است و این نکته را بگویم برای ما همواره کیفیت مهم تر و اولی تر از کمیت است.به مردم اطمینان می دهم و البته فراموش نکنیم فرزندان شما در آب و فاضلاب و عزیزانشان نیز از همین آب استفاده می کنند.

صالحی در خصوص سلامت آب روستاهایی که تحت پوشش نیستند نیز با اشاره به جلسات مستمر با مراکز بهداشت برای اطمینان خاطر از سلامت آب استان، گفت: قریب به اتفاق روستاهایی که تحت پوشش ما نیستند زیر ۲۰ خانوار جمعیت دارند اگرچه طبق قانون مسئولیتی متوجه ما نیست اما به جهت سلامت مردم و رسالتی که بر دوش خودمان احساس میکنیم، مواد گند زدا تهیه و با نظارت و اقدام مراکز بهداشت گند زدایی آب انجام می شود.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها